Fett trött :(

Fy faan vilken helg det har varit. :) Ifredas så tog vi det bara lungt satt hemma och kollade på film. :)Det var riktigt skönt kan ja lova:) igår lördag så sov ja rätt länge och det var riktigt skönt. :)Gjorde väl inte allt för mycket på dagen åkte upp till bollsta en sväng.. sen hem å käkade :)det blev frasses igår.. gott gott :)

sen behöver vi inte pratade om vad som hände sen,men riktigt trevligt hade ja iaf med goda vänner :) Nice nice :)

Nu ska ja hoppa i sängen å sussa :)

Pusshej

Mens värk :(

sitter här hemma i soffan med en sån enorm mens värk så jag vet inte vart ja ska ta vägen.. Har typ aldrig de,men när jag väl får de så får ja så ont alltså.. Blir helt slut i kroppen.. Skulle bara vilja sova.
Ja då har denna dag nästan gått oxå ska snart iväg och hämta lill tösa på skolan.
Hon har varit till tandläkaren idag,hon fick dra ut den stackarn... :(

Hoppas hon inte har så ont nu bara.. Tur man har alvedon hemma om de skulle vara så..
Ja tro vad man ska äta till middag idag då,fick precis lite pastasallad av min kompis :)Så himla gott var de :) Skriver senare :)

Pusshej

Brand övning:))

Idag har jag varit med min syster till farbror doktorn.. Hon har haft sån hosta.. sen så vare ja på skolan en sväng där blev de brand övning mitt i alltihop.. Men det gick bra,tur de vara bara övning som sagt annars tror ja att de skulle ha blivit mera panik än vad de va.. Annars så har de varit som vanligt i min vardag.. Åt Jävligt god mat idag som min älskling hade lagat helt underbar mat..

Nu så blir de en dusch för mej sen blir de sova eller???!!! Blir nog lite mys kanske :)

Pusshej



Min nya blogg :)

Japp då har jag skapat en ny blogg :) Har en som jag hade förut.. Känns lite bättre när man känner till den..
Här kommer jag dela sånt som händer i mitt liv och i min vardag.. :) Ni får gärna kommentera ni som läser och gärna komma med förslag vad ni vill att jag ska skriva om..
Pusshej

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0