Mys eftermiddag =)

Har precis kommit tillbaka till svärfar.. Har varit och hälsat på J och lilla Meja.. Gud så stor hon har blivit.. En riktigt sötnöt kan ja lova =) Träffade ju även mejas pappa J.. Fikade go fika och kaffe så klart.. Och myste med lillan.. Det var riktigt trevligt att träffa dom alla.. För det var ju ett tag sen jag träffade dom över en fika..
Surrade om allt mellan himmel och jord.. =)

Så nu sitter jag här framför datan en sväng.. Får väl se nu då vad som händer resten av kvällen.. Som de känns nu så skulle ja kunna bara lägga mig och sova.. Men de är nog lite för tidigt för de.. :/

Och börja bli hungrig oxå så ma får väl se vad de blir för middag.. :)
Hoppas alla får en bra lördags kväll =) För de ska ja ha iaf =)

Take Care

somliga går ja precis med trasiga skor!!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vad jag är lycklig =)

Take care

Godmorgon Kramfors!!!!!!

Godmorgon alla där ute!! Har varit uppe en stund nu,lillan väckte mig vid  nio så då var de bara att kliva upp. Jag hoppade in i duschen för att snart göra frukost till henne.. Det är en skit dag idag för det regnar ute så de är väl inte så kul.. :(
Hade en jätte mysig kväll igår fast ja gick och la mig ganska tidigt.Vaknade när min andra hälfy kom upp och la sig.Men somnade om rätt fort igen..
Idag ska jag och lillan ska gå och hälsa på en vän som jag inte har träffat på skit länge. Det kommer bli jätte roligt.. Och få träffa deras lilla sötnöt.. =) Men ska bara stöka undan lite först sen ska ja skicka iväg ett mess och kolla om dom vill ta i mot oss.. =)

Idag så är det ju lördag så förutom att jag ska hälsa på nån så vet ja inte vad som händer..
Det åter står att se..
Ja som sagt ibland så funderar man väldigt och man får ju bara höra mer och mer så snart vet man ju inte varken in eller ut. Men men får väl se vad allt leder till..
Blir rätt less och trött.............

Take Care



Härligt härligt ;)

Har haft en mysig fredags eftermiddag och kväll =) Kom hem efter har varit till mamma hann bara vara hemma en stund så kom älsklingen hem och svärfar.. Duschade och gjorde mig klar för vi skulle åka till Bollsta och ta de lungt.. Men först var in på dollar och handlade sen drog vi på ullas och käkade.

Sen drog vi hem till mig och hämtade mox och lite andra saker.. =) Har suttit och spelat kort med lillan.. Kastat lite pil och bara tagit de lugnt. Duschade lillan sen gick vi upp och la oss i sängen och kollade på tvn.. Men de verkade ju bara vara skräckisar men vi kollade på nå djur program istället..

Nu sitter jag och bloggar lite men ska nog snart gå och lägga mig oxå..
Är rätt trött eller ganska mycket..

Take Care

Jag såg en kändis!!

Haha idag har jag sett en kändis som gick över vårat torg som vi har här i kramfors.. =)
Vi har ju en kändis som kommer härifrån ja Nyland rättare sagt..
 Det är ju inte mindre än dolph lundgren...
Han ska dela ut nåt stipendium tror de stavas så här på våran gymnasie skola =)

Haha kändisar i Kramfors :P



Take care

Ibland så!!!

Ja ibland så händer de saker som man kanske inte vill ska hända.. Men det är inget man kan göra åt. Det är bara att leva med det.. För vissa saker kan man ju inte ändra på. Fast man skulle vilja göra de.. Man får bara gilla läget.. Visst man kan ju försöka ändra på det fast de kanske inte går.. Men ett försök är aldrig dumt..

Ja då är de fredag igen då.. Jag tar dagen som den kommer.. visst kan de vara bra att planera ibland.. Och det kan ju vara ganska bra att planera oxå i vissa lägen.. Men just denna helg känns som att jag bara ska ta dagarna som den kommer så fårn man se vad som händer..
Ikväll så är de värsta festen på glajjan.. Är ju lite sugen på att  gå dit men tror icke det blir så.. Är nog hemma istället..
I helgen så är det tydligen erotik mässan i sthlm har alltid viljat gå på den mässan, men det har inte blivit så.. Detta måste jag planera in till nästa år,skulle vara grymt kul =) Måste nog bara försöka få med mig nån som oxå skulle vilja gå på den.. =)

Nej nu är de snart lunch.,ja ska möta en kompis som har varit bort ett tag.. Ska bli skoj att få träffa dig och din lilla sötnöt igen.. =) Finns här för dig men det vet du redan.. =)=)

Ja idag så är det en jätte fin dag ute, så underbart när solen skiner ute..
Men just nu så vill ja faktiskt att det ska komma lite snö oxå..
Hmm gå ut med lillan och ta med sig varm choklad och limp mackor..=)

Take care

Svårt att bestämma sig!!

Ja ibland kan de vara svårt att bestämma sig vad man ska göra och inte gör..
Men jag tror nog redan hur jag ska göra som.. Det var nog inte så svårt att bestämma sig..
Måste bara bolla med vissa först,så man kanske gör rätt för en gång skull. Men just nu känns det riktigt bra.. Snart ska jag ta mig ett varmt bad och bara mysa mig ner i sängen..

Har varit riktigt trött idag alltså.. Alla har nog såna här dagar när man helst skulle vilja sova..
Ja just idag så hade jag en sån dag.. Men nu är de snart helg.. Och jag blir troligtvis barnfri till veckan. Lillan ska få åka till sin farmor och vara där tills hon ska åka till sin pappa..
För farmor vill ju oxå ha sitt barnbarn =)Lillan tycker det är roligt att vara där oxå..

Nej nu blir det till att softa och bara chilla =)

Take Care

Förvånad!!

Ja ibland så blir man helt förvånad.. Men det ana mig inte alls i denna stad.. Men de är tur man klarar sig på egna ben.. Det kommer bli ett kort inlägg nu.. För de är dax att gå och hämta lillan på skolan sen blir det hem och göra mat..  =)

Take care

Everytime We Touch



Denna låt betyder så otroligt mycket för mig..
Dom första gångerna vi träffades så lyssnade vi på denna många gånger.

Take care

Märkligt!!

Tänk vad märkligt vissa saker kan vara.. Man funderar hur mycket som helst varför det är så och så.. Ibland så tänker man så mycket att det bara snurrar runt i huvudet. Man blir helt trött i huvudet.. Ja då är det snart helg igen så undra vad som händer denna helg då.. Det återstår att se..
Lillan vill visst åka till sin farmor så hon ska få ringa och fråga idag.. Men vi får väl se hur det blir med det.. =) Hon tycker det är roligt att vara hos farmor för där vet hon att hon för de mesta få plättar som hon älskar.. Vill så gärna ha tag i ett sånt plätt järn måste nog ge mig ut på loppisar så kanske man hittar nåt.. Det skulle ju vara kanon de.. Gud så mycket plättar ja skulle få steka då..


Ja snart är de lunch oxå så tror vad man ska hitta på då.. Kanske man ska dra iväg ett mess till nån man tycker om.. ;) Ja igår så var de ju sista avsnittet på Kungarna av tylösand =( Riktigt tråkigt så vad ska man nu titta på.. Men de kommer säkert nåt annat att kolla på.. För det brukar ju alltid börja något nytt.. Kan ju alltid hoppas på att det blir mer kungarna av någonting..

Jag tar dagen som den kommer de brukar vara bäst så..

Take care


En godnatt alla!!!

Japp nu är det verkligen dax att lägga sig och sova.. Ska bara göra några till saker innan ja kan krypa ner i min renbäddad säng.. Har haft en mys kväll här i soffan. Men var även upp till Grannen.. Vart ju bjuden på blåbärspaj och kaffe..Tack så mycket för det,blev även lite kortspel tycker man inte gör nåt annat.. Men det blir mest spel med lillan eftersom hon har lärt sig vissa kort spel.. =)

Nej nu blir det att göra sig klar för natta då.. Vi synes och höres i morgon..

ETT HJÄRTA KAN BRISTA,ETT HJÄRTA KAN SLÅ
EN VÄN KAN MAN MISTA,EN VÄN KAN MAN FÅ
MEN EN VÄN SOM DU BLIR ALDRIG GLÖMD
FÖR I MITT HJÄRTA ÄR DU ALLTID GÖMD

TAKE CARE

GODNATT

Blablabla!!!!!

Surr surr är det från morgon till kväll av min söta älskade J.. Man blir helt slut i huvudet av allt surr.. Men älskar henne av hela mitt hjärta,även min älskade E har en stor plats av mitt hjärta.. Jag saknar dig min stora tjej jätte mycket.. Du är mammas ängel synd bara att du bor så långt ifrån mig.
Men du ska veta att jag alltid kommer att finnas där för dig. Finns där dygnet runt för dig min älskade prinsessa.. Jag vet att du har det bra där du bor och att det går bra för dig i skolan.. Och det är jag jätte stolt över.. Det är bara att kämpa på fast det känns skit tungt.. Jag vet att du klarar av detta.. =)

Nu när jag sitter här och tänker på dig min snuttan du är de bästa bästa =)
JAG ÄLSKAR DIG MIN ÄLSKADE EMELIE. <3<3


syskon kärlek <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Take care



En evighet!!

Lunchen var kanon och mätt blev man ju oxå.. =)Trodde ju att mitt hjärta skulle jobba ikväll oxå men icke de för han hade bytt pass med en jobbar kompis.. För han skulle visst göra lite andra saker med huset.. Härligt att de börjar gå framåt för honom..
Nu är det ganska grått och trist väder ute,i morse så var det soligt och riktigt skönt var det.. Men det kommer nog snö snart hit oxå.. Sitter och lyssnar på rixfm riktigt bra musik som spelas.. Ja inte jämt då men för de mesta.. :/Idag så blir det inte många knop hemma som de känns nu iaf..Men de kan ju ändras väldigt fort.. Jo lite tvätt ska ja iaf försöka att få bort..
Men förutom det så blir de inte mycket.. Är ju rätt skönt att ha såna dagar oxå..

Människor som klagar på andra att dom är patetiska,falska och snackar skit osv.. Har ni tittat på er själva nån gång.. För ingen människa är inte perfekt fast vissa kanske vill framstå som de.. Jag är inte ett dugg perfekt jag har mina fel och brister jag oxå. Men jag är inte en dålig människa för det.
Ta mig för den jag är annnars så dom dra så långt öga kan nå..

Nej orka inte skriva nå mera.. Har faktiskt funderat på vissa saker.. Men de åter står att se hur det blir med det hela..

Take Care


Mat!!

Nu blir det mat med min älskling.. Det gillar jag starkt <3<3

Take care


Ja vad säger man!!!

Precis vad säger man!!!!!

take care


Slutar att ha åsikter

Ja man ska kanske sluta att ha åsikter om saker och ting. För om man har en åsikt så ska den alltid förstoras upp och bli värsta grejen av det hela..
Men som sagt man ska nog sluta att ha åsikter.. För då skulle nog alla bli nöjda och glada..

Vi alla tycker olika om saker och ting så varför ska de bli sån jävla stor grej av det hela..

Take care



Dax att planera in en road trip!!!

Ja nu är de nästan dax att börja planera in en liten road tripp med Gogumman.. =) Vi har ju pratat ganska mycket om det men det har aldrig blivit av.. Men nu ska de faan bli av tycker ja/ vi.. För vi har haft så jävla roligt när vi har dragit iväg.. Så nu måste vi ju träffas då och börja planera.. För det måste ju bli av snart,får inte dröja allt för länge.. För nu tjejer så kommer ni inte undan oss ;)

Sitter just nu och har börjat räkna Pi i matten.. Det var ju inte allt för roligt men vad faan ska man göra.. Det är ju bara att kämpa på så de blir bra av det hela.. Inte min favvo precis men vad ska ja göra.. Bara att kämpa på med detta..
Snart är de dax att för lunch oxå och de ska bli jätte skönt kan ja lova.. Behöver lite mat i min mage känner ja..
Har ju räknat lite nu men just nu tog jag en liten paus för det kan ju behövas ibland..
Vet inte vad ja ska äta idag till lunch de åter står att se... Ska höra om det är nån som vill träffas över lunchen..





Take care

Vänner jag saknar otroligt mycket!!!

Ja det finns några vänner som jag saknar otroligt mycket.. Det är synd att vi bor så långt ifrån varandra.. Men skulle verkligen vilja att vi skulle ha en träff snart..
Bara sitta äta gott,dricka gott och bara snacka massa strunt.. Tycker vi ska planera in en sådan träff..
Bruka kolla på kort på dessa två som jag saknar och då tänker ja tillbaka några år.. Vi har haft så skoj tillsammans.. Och dom fanns här för mig när jag behövde det.. Jag hoppas dom läser min blogg så ser dom det här.. =) saknar er otroligt mycket ska ni veta.. =) En stor puss och kram till er.. =)

Ni kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.. :)

Take care

Snart fyller mina barn år!!

Japp snart är de dax för mina barns födelsedagar.. Båda två är födda i November. Den stor hon blir 16år och den lilla blir 7 år =) Mina stor tjejer kan man lugnt säga.. =) Tiden springer bara iväg..
Den stor fyller 1November och den lilla 18 November..
Men man vet jun inte riktigt vad man ska köpa åt dom.. De är väl lite lättare till den mindre men de är ju till en stora.. Men jag ska ska fråga den stor vad hon önskar sig..
Den lilla har jag redan frågat och hon ville bara ha tre saker.. Hon önskade sig en klocka,kontant kort till hennes telefon och en tröja så de var ju inte allt för svårt.. Men det är ju till den stora.. Men ska dra iväg ett mess till henne nu på en gång och fråga vad hon önskar sig mammas stora tjejer..

För det blir väl att man drar ner till sundsvall en sväng här nån dag och kolla lite vad man hittar..

Nej nu har ja inte tid med detta ska iväg snart på lunch dejt med mitt hjärta =)

Take care

Blääää!!!

Jag har just en sån dag just nu säger känns de som.. Men de kan ju vara bara för att de är ju måndag morgon. Man har ju inte inte vaknat riktigt..Så man får väl hoppas på att de blir bättre lite längre fram på dagen.. vet inte riktigt vad ja ska skriva just nu..

igår kväll så kollade jag på film med hjärtat.. Den hete Last stop 174 den var så där att titta på.. Men de var mys iaf =)Efter filmen så gjorde jag mig klar för att krypa ner i sängen.. Var rätt skönt att få krypa ner och bara slappna av och kolla på tven en stund..

Idag har jag och min syster lite att göra när vi kommer hem.. Måste försöka få undan all ren tvätt som hänger överallt och plocka undan lite oxå.. =)Och gör lite mys pys med ljus och lite sånt =)För de är ju såna tider nu och jag tycker det är så mysigt att få tända ljus på kvällen..



Take care


Då var det söndag då!!

Hade en riktigt trevlig och skön kväll.. Det blev lite pilkastning men man kan ju inte säga att de gick så bra då.. Men men bättre lycka nästa gång.. Det blev en lugn lördag för mig gick och la mig vid halv tre tror ja klockan va. Kollade en sväng på tven innan den andra kom upp och la sig.. Jag somnade nästan på en gång,vi låg och snackade lite..

vet inte när jag vaknade i morse men jag kände mig riktigt utvilad.. Så fick man ju monster frukost i morse. och det tackar man ju inte nej till =) Så gott så=)
Tog mig en morgon cigg gick ut med mox en sväng.. Sen kröp ja ner i sängen igen och somnade om. Det var riktigt skönt.. Vaknade till vid två tiden av att jag fick ett mess.. =) Svarade på det och sen vara det bara att vara vaken.. Efter ett tag så kom lilla jossan hem.. igår så hade hon varit i Övik med hennes pappas tjej.. =) Dom hade nog haft en trevlig dag tillsammans..
Jossan hade klippt sig hon vart jätte fin i håret.. =) och så hade dom shoppat oxå.. Hon hade fått nya stövlar skit snygga bild kommer. En ny tröja,kjol och nya strumpbyxor=) Fick hem alltså en riktigt snygging =)..
Nu har jag plockat undan i köket satt i gång diskmaskinen och nu väntar ja bara på att min andra hälft ska komma hem så vi kan åka och handla.. =) Sen måste vi äta någon middag men vet inte vad de blir idag.. Det åter står att se..


Riktigt snygga skor =)

Take care

Myspys!!!

Ja idag så har man inte gjort så mycket,fast ja skulle ha behövt gjort ganska mycket. Men jag sov till klockan tre fast då har jag varit vaken i om gångar.. Hade sån huvud värk när ja vaknade. Sen så drog vi och käkade på Frasses och de var verkligen skit gott..
Efter vi hade käkat så försvann min huvudvärk så de var ju riktigt skönt. Sen hem och hoppade i duschen och de var så jävla skönt, hann ju inte göra de innan dom kom och hämtade mig..

Nu sitter ja i bollsta hemma hos svärfar och ska väl kasta lite pil och bara ha det trevligt som alltid när man är här och hälsar på.. =)
Längtar till i morgon när ja får se min prinsessa som har klippt sig idag hur de blev som.. Hon vill ju ha kort hår så man får väl se nu då hur det blev.. =) Det vart säkert jätte bra.. =)

Nej nu ska ja vara lite social och kolla när dom kastar pil =)

Ha en trevlig lördag alla där ute =)

Take care

Man mår som man förtjänar!!

Igår så var det ju tjej fest. Det var riktigt trevligt och roligt.. Men man mår ju som man förtjänar idag. =) Jag tror vi var 13st tjejer som kom.. =)Så det blev ju  lite mycket surr men de är ju så de ska vara.. Det lär väl komma ut några bilder oxå, eller jag hoppas de iaf.. Vi spelade ett spel som hete Våghalsad och det var riktigt skoj det blev mycket skratt av oss alla brudar.. Det måste de bli flera gånger.. Nej nu ska jag hoppa in i en varm dusch sen så får man se vad denna kväll bjuder på..
Något skoj hoppas ja eller så blir de kanske bara mys pys de vet man ju aldrig..

Tack till alla Brudar som var med igår.. Måste vi göra om fler gånger eller vad säger ni???


Take Care

Tjejfest var de va=)

Japp nu är de äntligen fredag och det nalkas tjej fest ikväll,men underbara människor.. Har längtat så mycket efter denna dag=)Det kommer verkligen bli grymt kul.. Bara tiden kunde gå lite fortare nu då.. hehe Men de lär ju dröja ett tag till man ska ju ut och fixa lite saker och sånt först.. ;)

Take care

Å herregud säger ja bara!!

Nu gjorde jag nåt och jag förstår inte vad jag gjorde för nu funkade de helt plötsligt.. Hmm
Ajja man får väl se nu då om detta inlägg oxå kommer fram på fb.. haha =)


hmm

hmm varför går de inte

Prova!!

Måste ju kolla om detta funkar nu då.. Så det blir väl ett litet inlägg denna gång!! =)

Take care

Föräldrar möte!!

Ja igår så var de dax för ett extra föräldrar möte på skolan.. Det gick faktiskt jätte bra,vi försöker komma fram till några förslag hur vi ska kunna hjälpa våra barns fröken i skolan. För det är det som är så tragiskt att våra barn går bara i ettan och det är redan problem i klassen. Men nu ska vi som föräldrar gå in och hjälpa som sagt våran fröken. Hitta lösningar som kan hjälpa våra barn.
För det handlar om hur dom behandlar varandra,vilket ordspråk dom använder mot varandra,hur de är i matsalen,på gymnastiken osv.. Vi kom med olika förslag hur vi skulle gå till väga men det blev väl inget bestämt riktigt vilka åtgärder vi skulle ta..

Men vi måste ju börjar någonstans men det är ju de som är frågan bara vart och hur.
vad ska vi ta för hjälpmedel.. Och hur kan vi som föräldrar hjälpa till så det blir bra.

Jag själv som föräldre till min lilla loppa som går i denna klass. Jag tycker det är riktigt tragiskt att de redan nu har börjat med våld, säga fula saker till varandra, kränka varandra. Jag menar de är ju dock bara sju år.. Vad beror detta på??
Visst vet jag att mycket väl att mycket är ju upp till oss vuxna hur vi behandlar varandra. För dom hör,ser ja allt de där som vi vuxna gör.. Ja jag vet inte vad man ska göra.. Men jag HOPPAS verkligen att det blir en förändring för alla dessa barn är verkliga unika fast på olika vis.. Dom är så gulliga allihop i hennes klass.. Jag träffas vissa dagligen när jag går och hämtar henne på skolan. Alltid trevliga och glada.. =)
Men vi alla ska lösa detta =)

Jag var väl inte hemma först vid nio tiden.. Lillan var ju vaken när jag kom hem så de vara bara att göra henne klar för att hoppa i sängen.. och det var väl inga problem, hon vart lite lessen för hon trodde att hennes far skulle komma in och säga godnatt. Men de gick över rätt fort.. Hon hoppade i sängen och fick ringa sin pappa och säga godnatt.Så då gick det över och det var ju bra...

La mig i soffan och började kolla på Lyxfällan. Kollade klart på de sen så datade jag lite.. spelade lite kort med Carro och syster.. Sen var de ju reprisen på paradise hotell så jag kollade på de sen vara de bara till att sova..




Take care

Snacka om mätt!!!

Gud så mätt jag blev av maten vi har ätit idag.. Det var jätte gott de vi åt,olika maträtter från olika länder eftersom de finns människor från andra länder här oxå..
Så man åt ju mer än vad man skulle göra då,men de gör man väl jämt.. Sen blev det fikabröd och och kaffe.. Så denna dag har faktiskt varit rätt skön och ovanlig mot från våra andra dagar.. =)

Men i morgon så åter går vi till det vanliga så i morgon så blir det Matte för hela slanten...
Ikväll så blir det lugnt...

Take Care

Powerking!!!

Det finns ingen godare energi dryck vad jag vet av iaf..



Dricker iaf minst två om dagen på vardagarna.. På helgerna så kan de ju bli lite mera ;)

Take care


Ingen vanlig skoldag!!

Nej det kan man lugnt säga att det inte är.. För här nalkas det matlagning på hög nivå..
Vi ska äta lunch tillsammans alla som går här,så vi håller på med det nu.. Fast jag slipper ja att laga ja ska faktiskt räkna men just nu så var ja tvungen att blogga lite..
Det kommer bli en kanon dag detta med god mat av olika slag.. Bloggar om det senare hur alla rätter smakade =)..

Annars idag så är de fint väder ute men det var väldigt kallt.. Det var minus fyra uppe hos mig där jag bor,ja för nu nalkas det mot kalla tider.. Brrrr vill ju ha värme.. =)

Nej kommer åter senare..

Take care!!

Sov gott !!!

Nej nu är de verkligen dax att hoppa ner i loppan och lägga igen sin blå. Och drömma sig bort i fablernas värld. Det kommer bli så underbart att få krypa ner.. Lär nog inte dröja allt för länge innan man somnar. Men kommer nog vakna till när älsklingen kommer hem från jobbet,men de är tur man kan somna om och inte blir pigg som en mört,för de skulle dock bli lite jobbigare de..

Kollade ju på Kungarna det var rätt bra idag. =) dom fick ju en glad överraskning eller inte.. vad tror ni där ute??
Lite tråkigt faktiskt att det var de näst sista programet så nästa onsdag så sitter man bänkad framför tven och kolla på det sista avsnittet.. Men nu har man ju en vecka på sig att längta dit.. Men som sagt det finns ju annat att kolla på oxå..
Tyckte faktiskt lite synd om Maskinen,kan ju inte vara roligt att behöva må så där dåligt som han verkade göra. Och i regel så går de väl ut i ilska.. Ja men jag tycker han har gjort bra ifrån sig.. =)

Såg just reklam för lyxfällan i morgon,kan bara inte missa de.. Snacka om en blåst brud och hon är ju med i barskolan som jag oxå följer.. Det är också kul att kolla på.. Haha de verkar som att jag inte gör nåt annat än att följa såna här program. Men jag gillar verkligen såna här såpor att kolla på..




Kungarna av Tylösand =)



Paradise hotell =)



Barskolan =)

Puss och kram

Take care


Lite gamla bilder!!!

Satt och kollade på lite bilder som jag har på datorn.. Tänkte ju då lägga upp några här innan det bästa programet börjar..
Ja men de är några bilder.. ska faan gå igen alla bilder ja har och se om de några ja ska ta bort kanske.. Men nu har ja inte tid med detta FÖR NU ÄR DE JU KUNGARNA AV TYLÖSAND ;) kUNG DE =)
Take care

Barnkalas!!

Japp då var de dax snart för ett litet barnkalas för min grannes dotter.. Det kommer bli jätte trevligt.. =)När jag slutade idag så gick ja och hämtade lillan sen möte vi upp syster för att vi skulle inhandla en present.. =)Så vi hoppas hon blir nöjd bara =)

Nej nu kommer dom och säger till mig att vi ska gå.. så

Take care

See you!!

Japp vi syns i morgon nu har ju denna halva dag gått oxå.. Nu är de bara kvällen kvar.. =)

Höres senare ikväll
Take care!! =)


Äntligen onsdag!!!

Då har man en kväll att se framimot för ikväll så är de ju Kungarna av tylösand,det näst bästa under hela veckan.. I love it som bara faan..
Idag blev ju inte så bra som jag hade hoppas på,börja ju dagen med att försova mig..
Blir så trött på mig själv när jag gör de,jag blir så stressad på morgonen eftersom de är fler som ska göra sig klar.. Faan skärpning nu.. Men bara man hinner ner på skolan med lillan så.. Det är ju de som är viktigaste för jag börjar ju inte själv först vid nio tiden..

Det är rätt kul att läsa andras bloggar,man får ju lite inspiration till att skriva.. Och snart är det helg oxå längar så mycket det kommer bli så nice =) Då blåser vi på tjejer de kommer bli kung =)

Ska oxå komma på nå nytt att avsluta mina inlägg med.. =)

Take care :)

Sanna vänner har man kvar!!!



Jag vet verkligen vilka som är mina vänner.. Och dom finns alltid där när jag behöver dom.
I både glädje och sorg.. Och ni mina älskade vänner jag finns där för er oxå kommer aldrig att göra er besviken kommer alltid finnas vid eran sida så länge vi lever och håller ihop..
Ni vet vilka ni är =) <3 Jag älskar er så fruktansvärt mycket..

Pusshej

Tro hopp och kärlek!!

Japp då har man plockat i köket när man kom hem.. Sen gick ja upp till min kära granne och spelade lite kort som vanligt då.. =) Sen gick man ner igen för ja skulle ju kolla på Paradise hotel det får man ju inte missa nu,när de har kommit in en brutta som man verkligen diggar.. =) Du är verkligen klockren Lina =)Man blev ju lite nervös när dom hade utröstningen i kvällens program.. Satt och höll tummarna på att inte Lina skulle åka ut redan.. Men inte då och jag hoppas som sagt att hon tar sig långt..

Sen satt jag och lillan och spelade finns i sjön.. Hon har blivit helt galen i att spela kort,men de kanske inte är så konstigt när en annan spelar typ kort varje dag.. haha
Just nu sitter jag ju här och bloggar och kollar på desperata fruar.. Det är oxå ett måste att titta på så dom flesta dagarna på veckan så har man lite man måste följa..
Sitter nu och funderar på om man ska ta ett varmt skum bad de skulle ju inte vara fy skam..Hmm måste fundera ett tag till ...

Det ser ju så himla skönt ut =)
Å så längtar ja tills på fredag de kommer bli så grymt.. Det gillas starkt..

Pusshej

Hem och ladda!!!

Nu blir det hem och stöka undan så man kan slappna av till kvällens paradise hotel och allt annat jag ska se på ikväll.. Skulle egentligen ha gjort de igår kväll så tänkte ja skulle göra de ikväll ist..
Sen blir det till att göra mat till oss =)Idag får de bli hamburgare med bröd =)
Men vi syns senare ikväll ska försöka blogga efter jag har gjort allt där hemma.. Och så kommer ja blogga efter ja har sett paradise hotel.. =)

Pusshej

Funderat!!!

Har faktiskt funderat många gånger hur man skulle tjäna pengar på sin blogg.. För många säger att man kan göra de.. Men då är ju min fråga??!! vad är det man ska göra för att kunna göra de..
vad måste bloggen innehålla osv.. Skulle vara roligt att få veta de..
Så kanske man gör en ny blogg isf.. =) Så jag hoppas på att få veta detta nu.. =)

För det är ju aldrig fy skam att tjäna extra pengar.. Det tackar man ju inte nej till i första taget.. Eller hur gott folk??


Nu kan man ju hoppas på att man får svar då =)
Pusshej

Nytt favvo program som har börjat!!!

Nu har det gått några program redan men jag har försökt kolla på det varje dag..
Igår så kom det en ny tjej till paradise hotel.. Hon var riktigt skön brud och hon bjöd verkligen på sig själv.. Och de är det jag tycker man ska göra om man ska vara med i ett sånt här program.
Varför ska man gå runt och vara stel och knappt våga släppa lös..
Du var helt klart grym Lina =) Nu kommer jag verkligen försöka följa varje avsnitt bara för att du fick komma med.. Dom andra är ju bara några torrbollar..

Så nu har man ju två program man måste kolla på.. Synd bara att Kungarna får tylösand bara går på onsdagar.. Skulle ju vara riktigt kung om de oxå gick varje dag,men man har ju något att längta efter på onsdagar ...

Pusshej


Hejdå!!!!!!

Slut för idag tack för idag vi syns i morgon ha de så bra... HEJDÅ



pusshej

Måndag!!!

Ja denna dag började väl inte så bra då.. Vaknade klockan tio i åtta,hade visst glömt ställa väckar klockan. Det är ju tur att man har syster som oxå ska upp på morgonen som kom in och väckte mig..
Så de blev ju ett hopp ur sängen får runt som en ångvält där hemma.. För det är ju inte bara jag som behöver göra sig i ordning.. Men så tur så han vi göra allt de där man ska göra på morgonen.. Och vi han precis till skolan så vi kom iaf inte försent.. =)

Fast de bara är måndag än så längtar ja tills på Fredag för då ska vi brudar äga=)Det kommer bli sjukt roligt och trevligt.. =) Fick just reda på oxå att en av mina vänner har fått en annan lägenhet så ett stort grattis till dig gumman.. De kan ju behövas just nu då.. Hoppas bara att du får flytta in fort så du och din underbara son slipper den lägenhet ni har nu.. =)

Ja eftersom jag sitter här och bloggar så är det så att jag har kört fast med matten eller rättare sagt så har vi inte gårr igenom det ja ska börja räkna nu.. Och matte läraren är inte här först i morgon.. Så jag vet inte riktigt vad ha ska göra just nu.. Men jag ska försöka om en stund iaf så får jag väl se hur det går.. Kan iaf hålla tummarna att man klarar av det..

Ja och vädret idag är lite små kallt men de ska de ju vara om man bor i norrland ;) haha
Solen kommer fram då och då..
Känns som ja börjar få ont i mitt lilla huvud men de kan ju vara för att jag har ju inte drukit nå kaffe idag.. Hmm kanske dax för en kopp..

Men nu ska ja försöka mig på matten.. Åter om en stund igen =)

pusshej


På Fredag så är de tjejfest som gäller :P
Vi kommer att äga =)

Mycket mysig helg =)

Det har varit en lugn och skön helg,man har bara varit=)

I fredas så slutade jag som sagt tidigare följde med min matte kompis runt lite i våran lilla by,var ner på dollar en sväng sen så körde hon hem mig.. Sen gick ja ner lite senare och hämtade lillan på skolan.. Gick in och handlade det blev spagetti och köttfärssås till middag.. Sen blev de lugnt framför tven..

Igår var det en riktigt fin höstdag solen sken de var lite små kallt ute.. Var ute i lekparken med alla mammot och barn i det härliga vädret.. Det blev kaffe och en massa surr.. =) I like it ;)

Min älskade syster lagade middagen igår.. Hon är grym på att laga mat, kommer dock att sakna de nu när hon ska flytta.. =)Men man får väl gå ner till henne och käka =)Men det blev fläskfilepasta så grymt gott =)
Och igår blev det oxå bara mys framför tven.. Idag har jag inte gjort många knop,varit uppe hos grannen och spelat massa kort.. Även där blev det massa surr om allt mellan himmel och jord.. =)

Och så har ja varit inne hos min andra granne idag oxå men där  kollade vi på när hon bakade.. :)Men även där inne så blev de oxå lite kort spel =) Det är tur man har grannar som tycker om att spela kort.. =)speciellt sjuan =) <3<3

Visste det har hänt lite saker i helgen oxå men de är inget ja vill ta upp här..
Men ha en bra söndag för de ska ja ha fast klockan är rätt mycket..

Nu ska ja fortsätta kolla på Rallybrudarna på fyran =)

Pusshej


Slutar tidigare!!

Idag så får vi sluta tidigare.. Och de tackar man inte nej till.. =)
I helgen så blir det en lugn helg för mig och min familj.. Blir nog bara att kolla på film och mysa..
Kanske blir ett eller två glas vin och god mat i morgon... Det är ju lörda så då kan man ju lyxa lite..

Vet att gubben har väl inte saker han ska hjälpa svärfar med,men de tar ju inte hela dagen och kvällen.. =) Nu sitter ja här på matten och räknar så bara fan,kände att ja behövde en liten paus nu så då passar ja på att blogga lite..

Igår när ja kom hem så gjorde syster yster ordning lite pannkakor de var riktigt gott med lite glass och chockladsås.. =) Sen fick ja nå ryck så ja började dammsuga och torka golven. Efter ja hade gjort de så tog jag och lillan ett varmt bad. Och så satt vi prata lite om bebisar.. Jag frågade henne vad hon tyckte vad bebisen skulle heta om jag får ett barn..
Om de blev en pojke så tyckte hon att den skulle hete Viggo,men då sa ja de går ju inte. För hon har redan ett syskon som heter så.. Hon ja men just de ja,men mamma vad tycker du då??

Jag svarade att jag skulle vilja att den hete Alexander. Hon ja men de är ju fint namn.. Men om de blir en flicka då. Ja sa jag det vet ja inte.. Dom är ju för söt dom små liven..
Och nej jag är inte med barn....
Efter badet så satt vi oss i soffan och myste och kollade på cartoon innan de var dags att gå och lägga sig..

Jag gav lillan lite fotmassage hon tyckte nog att de var skönt,smörjde in hennes fötter med en fot salva.. =)
Sen var de lite egen tid framför tven.. Kollade på nån film på trean som började kl tio,kommer inte ihåg vad den hete men den var rolig.. =)

Ja men då går man snart hem då.. Härligt härligt..
Ni får ha en trevlig helg om ja inte bloggar under helgen,annars så får ni vänta till på måndag så uppdatera jag då om helgen mys pys..

Ha en underbar helg alla där ute.. =)

Pusshej

Du är mitt allt!!!

Ja precis du är mitt allt.. Jag kan dela allt med dej. Både negativa och positiva saker.

Älskar dig så otroligt mycket

Tusen pussar och kramar till dig älskling..



Saknar dig så fort du inte är med mig
Vi syns inatt när du kommer hem från jobbet..

puss puss


Har visst snöat på olika håll!!!

Idag har det varit en riktigt trött dag för mig.. Har typ inte orkat räknat nåt idag.. Men jag får försöka att ta nya tag i morgon.. =)

Ja men så har det snöat på många så nu får man ju bara se när den kommer hit.. =)
Det är bara att vänta och se.. Vill ju helst inte ha nå snö..
Är rätt trött idag vart lite sent igår, va ju vaken till hjärtat kom hem från jobbet.. <3
Låg och myste lite sen så somnade ja ;)

Det blir inte så långt inlägg idag har inge lust eller ork till att blogga..
Kanske man har lite mera lust i morgon..
Ikväll så vet ja inte vad de blir.. Blir ut med hunden iaf i stormen.. Hoppas man inte blåser iväg bara.. hehe Nej nu så skiter ja i detta..

pusshej


Så känner jag mig just nu..

Kommentera gärna =)

Ni får gärna kommentera mina inlägg,  men även komma med förslag om vad ni vill att ja ska skriva om.. =) ska göra så gott jag kan för att göra er nöjda =)


Puuuuuusssssssshhhheeeeeeeejjjjjjjjjj ;)


Det var trevligt!!!

Sitter här och lyssnar på Rolandz med låten jajjamen =)) Den är riktigt mysig dansbands musik.. Och så diggar jag Robert Gustafsson =)Han är så klockren.. Och duktig är han på att sjunga oxå..
Man behöver ju inte vara hur duktig som helst på att sjunga alla kan ju sjunga så.. =)

Lunch dejten var jätte trevlig,blev en massa surr om allt mellan himmel och jord.. Vi måste ju se till att vi träffas lite oftare.. Nån helgdag oxå tycker ja så vi kan ta en glas vin och surra en massa skit =)... Eller vad säger du gumman =) jag tycker de låter som en bra ide ja..



Pusshej

Lunch Dejt =)

Idag blir det en lunch dejt men en av  mina älskade vänner.. Saknar henne enormt mycket, men hon har mycket med sitt osv.. Så nu så ska vi äntligen ha en dejt på en timme.. Så de blir till att surra mycket under denna timme.. Och det gillar jag väldigt starkt... <3<3



Det ska bli mysigt =)=)

Förändra !!!



Om att man känner så ibland.. Tycker denna text är så fin =)

Pusshej

Oväntat samtal!!!

Igår på eftermiddagen fick ja ett oväntat samtal.. Visste inte riktigt vad ja skulle säga.. Satt bara för de mesta och lyssnade på när den på andra sidan pratade..
Så nu vet ja inte vad ja ska tro.. Vet varken ut eller in.. Ska bolla lite med min älskling ikväll när han kommer hem,ska försöka att vara vaken tills han kommer..

Igår så städa jag,syster och min kära granne ut ur jossan garderob och gud så mycket kläder hon har alltså.. =)Men bättre för mycket än för lite.. Men nu är de ju dax att plocka fram vinterkkläderna..
Måste gå ner till källaren och leta fram allt.. =)

Annars idag så blir det lungt fram till ikväll när mitt älsklings program är,längtar redan =)

pusshej


Nytt avsnitt i morgon =)


Kan bara inte missa detta program=)
Gillar dom flesta som är med där..

pusshej


Kallt och blåser=(

Idag är det riktigt kallt ute och de är inge skönt när de blåser spiken.. Önskar att vi hade haft sommar året runt förutom i december månad.. Då kan de gärna vara mycket snö men annars så kan de vara sommar sommar =)

Fick ju höra att det kunde komma snö på torsdag här uppe,så man får ju nu se om det blir så då.. =(
Gillar de inte så mycket men vad gör man bara att gilla läget.. Brrr kallt och jävligt kommer de bli..

  Ja tror hur mycket snö det blir denna vinter då.. =)Det är bara att vänta och se..

Pusshej

Slut för idag!!!!!

Nu är det dax att gå hem fördagen här på skolan... Ska bli så skönt att göra nåt annat.. Synd bara att inte hjärtat är hemma för han jobbar =)
Tack och hej syns i morgon.. =)



pusshej

Dålig dag=(

Ja de var de jag precis hade igår.. vet inte riktigt varför.. Men de kan ju vara så ibland då..Blir så jävla arg på mig själv.. För då blir de så att de går ut över människor som de inte ens ska göra.. och bara de får mig att må dåligt.. Men dom som känner mig väl vet att dom ska ta de med en nypa salt..


Pusshej

Att jag skulle!!!!

Att jag skulle göra allt för dig.. Bara jag kan vara till någon hjälp så skulle jag göra allt som stod i min makt.. Vet bara inte hur ja ska gå till väga för att de inte ska bli en massa missförstånd och så..
Men jag försöker hålla mig på en rak plan.. Man säger att man inte ska lägga sig i osv men ibland så är de inte så enkelt.. Min gubbe bruka säga åt mig flera gånger de är inte vårat problem..
Och han har ju rätt i de han säger.. så de är ju bara att försöka hålla sig tillbaka..

Men skit samma med de nu då..Jag är lycklig som jag har de och det kan bara bli bättre.. Och jag älskar mitt liv just nu.. =)

Pusshej




Haha vilken trevlig rosbukett =)


Nice helg!!!!

Det har varit en helt underbar helg.. Natten mot fredag så kom min älskade emelie och hennes kille.. =)Men jag typ sov när dom kom,dom kom inte först vid fyra på morgonen.. Så man var rätt trött den tiden.. Och så skulle jag upp på skolan oxå..

Var på skolan hela dagen på fredagen visst vi fick sluta en timme tidigare.. =)Gick och hämta snuttan gick upp till mamma.. Var där och fikade och surra en massa.. Äntligen fredag tänkte jag för min älskling skulle komma hem.. Skulle bli helt underbart.. =) <3 Man känner verkligen hur mycket man har saknat honom dom här veckorna när han har varit borta..

Jag gick bara runt och räknade ner timmarna.. Emelie och hennes kille var så snäll så dom körde ut jossan till hennes pappa så jag skulle hinna de ja skulle göra innan gubben skulle komma hem..

Färgade håret,duscha och fixa lite smått och gott.. Klockan halv åtta så stod han innanför min dörr.. Fick en sån härlig känsla i kroppen,helt underbart var det.. Jag kan verkligen inte förklara med ors hur mycket jag älskar dig.. <3 Gick ut till bilen för att hjälpa han att plocka in de han hade handlat..
Å ja de var rätt mycket vin kan ja lova,men de tackar man ju inte nej till =)

Sen skulle han bara köra hem svärfar så då la jag vinet på kylning..
Så tog vi en promenad ner på stan med Mox,det var jag, hjärtat,emelie och kricka.. Vi skulle träffa en kompis där  nere.. Var där nere en sväng sen gick vi hem igen..

Spelade lite kort och smakade lite på vinet.. Det var riktigt gott =) Sen blev det en massa mys i sängen.. ;) Vaknade rätt tidigt på lördag,jag gick upp och fixade frukost till oss.. Sen tog ja de bara lugnt fast jag hade hur mycket som helst ja skulle göra.. Men jag får ta tag i det idag ist..

Var på skördefesten på bollsta.. Det var riktigt trevligt och roligt.. Blev lite dans denna gång oxå.. =)
Men nu får de dröja ett tag innan de blir igen.. Tackar alla som var med =)

pusshej

Helg=Mys pys

Ikväll så kommer de bli en hel del mys pys =)Både med min stora flicka plus min älskling.. <3
Nu längtar ja verkligen.. Lillan åker till sin pappa så de är ju lite synd men men.. =(

Just nu sitter ja på skolan och försöker räkna men de går inte så bra idag då =)
Men men får försöka på måndag.. Men nu ska ja inte tänka på de =)

Annars så har de inte hänr så mycket.. bara de gammla vanliga,tvätta osv..



pusshej


Blir galen!!!

Ja nog faan blir ja galen på dessa ekvationer som ja ska räkna.. Sliter av mig håret snart.. Haha Nej men nästan så.. Blir helt knäpp.. Så nu tänker ja ge upp denna dag med räkningen..
Fortsätter i morgon med nya tag.. =)Så hoppas ja att de blir bättre =)




Pusshej =)

Snart sååå =)

Jaaaa snart så är min kärlek hemma.. =) Längtar så mycket efter honom.. Plus att min älsklings gumman kommer i natt med hennes kille.. =)Två flugor i en smäll =) Att verkligen få längta efter någon är en underbar känsla.. För mig känns de nästan som att de var nyss vi träffades.. Helt underbart alltså.. =)Men idag måste ja försöka hinna med massa saker innan han kommer hem =)Men de ska ja nog hinna göra.. =)  Ska även få träffa mellie idag och mox så klart :P Visst man saknar henne, men hon har det så bra där hon är just nu så de behöver man inte oroa sig för..

Nu ska ja strax gå ut och ta lite luft för man får nästan syre brist här inne i klassrummet..


     
Mina älsklingar =)

pusshej


Snälla snälla!!

Jag har sagt de förut och jag säger de igen.. Jag vill gärna ni som kommentera skriva era namn.. Så jag vet vilka som kommenterar.. För de är rätt irriterande när man inte vet vem som har skrivit..
För jag menar så svårt kan de ju inte vara..

För nu hade jag fått en kommentar på mitt sista inlägg men inge namn. :( Lite tråkigt
Nej nu ska ja börja börja plocka ihop alla mina saker som ja har spritt ut överallt så de ser fint ut här när ja kommer i morgon =)





Pusshej

* Du finns i mina tankar *

Everything I Do, I Do It For You

Igår så hade jag visst blogg torka.. Kom på mig själv idag att jag inte hade skrivit nåt.. =)
Så bättre sent än aldrig.. Det var en vanlig dag igår,var bara hemma igår och det var riktigt skönt att bara vara..
Jo visst man var ut med hunden.. Men de gör man ju varje dag..
Jag syster kollade på tven och gick och la oss faktiskt i ganska bra tid.. Men liks förbannat så är man som en ¨tröttmössa på morgonen.. Var rätt trött i huvudet igår efter man har räknat dessa ekvationer.
Men idag så har de gått mycket bättre så man får ju hoppas på att de fortsätter så nu då..

Fick även tillbaka min 2 inlämningsuppgift och det gick riktigt bra.. Fick ett till VG och de är jag stolt över.. =)Så det är bara att köra på som sagt.. =)

Annars idag så får vi middags besök det ska bli riktigt trevligt,var ju ett tag sen vi umgicks med varandra. Vi har ju lite att prata om.. Men vad vi ska äta är en annan femma men vi kommer nog på nåt som passar oss alla ;)

Det kommer bli riktigt trevligt iaf =)
Och sen ska ja även rensa upp i lillans rum för de är mycke som behöver kastas.. Jag förstår inte om man har ett eget rum varför är man inte där inne då och leker med sina saker som man har..
Ajja alla barn kanske är så inte  vet ja.. Så de ska ju fixas, och det kommer bli så bra så..
Så det är bara att sätta på musiken när man kommer hem och köra igång.. =)Men ja måste ju vara social med besöket oxå,men ja ska nog hinna med allt detta idag så.. =)

Igår så spelade min syster en låt som jag tyckte så mycket om för flera år sedan.. Och det väckte upp lite gammla minnen..

Det var Everything i do,i do it for you med Bryan Adams.. Den är kung riktig skön låt =)

Pusshej


Godnatt!!!!!!

Godnatt alla mina älskade vänner

Pusshej!!!! =O)
* Älskar dig mer och mer för varje dag *

Vill bara kramas just nu =)

         

Japp älskar dig så otroligt mycke.. Du har en sån stot plats i mitt hjärta =)

Pusshej

Ett gott skratt förlänger livet!!

Ja dom säger ju att de är så.. Så jag kommer nog leva rätt länge då.. För här i min klass så skrattar vi så mycket från måndag till fredag så man har ju nästan tränings värk på fredagarna.. Men det är riktigt skoj att få skratta så mycket oxå.. Det gillar ja =) För vi alla bjuder på sig själv vissa mer och vissa mindre dock.. Men vad faan man lever bara en gång.. =)

Ja idag är de kanel bullens dag så ja har ju suttit och funderat på om man ska kanske ta och baka bullar ikväll.. Ja jag får se hur de blir som.. Men de skulle ju vara gott som bara den iaf.. =) Älskar bullar med is kall mjölk.. =)

Filmen som jag såg igår med lill pullan denn vara riktigt bra.. Vi ska nog se film ikväll oxå men ja vet inte vad de blir för nåt.. De åter står att se de..
Är riktigt nöjd över helgen som har gått,har varit skönt att bara vara och ta de lungt.. Min brors son sov hos oss från lördag till söndag.. Så han åkte hem igår med min pappa igår när dom åkte hem..

vad som händer ikväll förutom film de vet ja inte.. Eller vad man ska äta.. Vill ha mac donalds här i våran lilla by men inte då.. Då får man ju sitta och åka ner till Hänta.. Om man vill äta där.. Så de blir ju inte så ofta då..
Men de är jävligt gott..



 Gud så gott de skulle vara med en nybakad bulle.. =)

Pusshej


Sean banan!!!



Seans banans nya Låt =) Den heter Puss puss =)

Step up 2 =)

Nu blir det film med mina små pullor =) <3 Det gillar ja,hoppas bara nu då att den är bra =)


Hoppas den är bra nu då =)

Sen blir det natta =)

pusshej

Mys söndag!!

Idag har det faktiskt varit en mys söndag hela dagen =).. Klev upp vid tio tiden för att käka lite frukost. Sen gick syster ut med hunden.. =) Gick upp till grannen för att umgås lite och spelade lite kort..
Barnen var både ute och inne.. Denna dag har gått riktigt fort.. Vi kom överens om att vi skulle laga middag tillsammans.. Det blev hemma gjord potatismos och varmkorv.. Det var riktigt gott =). Har även spelat massa kort idag oxå det blir det rätt mycket på helgerna faktiskt men de är kul och så är det trevligt när man är några st =)..

Medans vi satt och käka så kom Pappa och hans fru.. För dom skulle hämta brorsan och lille Tyson för dom skulle åka hem till Bredbyn =) Vi snacka lite och drack kaffe.. Plus att vi åt blåbärspaj med vaniljsås.. Det var göttans de kan ja lova.. =) Fick även se kort på min lilla syster barn som dom hade på sin digital kamera.. =) Gud så söta barn.. Tjejen är mer lik mamma än vad sonen är.. =) Riktiga sötnötar är de =)=) <3<3

Fick även se på pappas och Inger nya sov rum som dom hade renoverat.. Det blev grymt snyggt =)
Har även hunnit städat hela köket eller ja de är bara fläkten och de kvar men de tar jag i morgon hade jag tänkt.. För nu ska de bli bad och lite mys i soffan med Lillan innan de är dax att hon ska hoppa i sängen för de är skola i morgon =) Ja de kommer bli spännande och se vad jag får på min inlämmningsuppgift.. Ajja men de får jag ta i morgon =)

Pusshej

Godnatt sötnosar =)

Ja det kanske är dax att lägga igen sina blå.. För klockan är ju rätt mycket så man orkar att kliva upp i morgon bitti med lill strumpan och syster yster ;) Vad som händer vet ja inte riktigt än då men de åter står att se.. Men innan ja ska sova så blir det lite tv tittande.. så man blir lite trött,för just nu så är jag inte så trött..

Har inte gjort nå speciellt ikväll bara varit hemma och tagit de lugnt,det behövs ibland de oxå..
Fick jätte trevligt kaffe besök här på kvälls kvisten så de blev massa surr över kaffet drickandet.. Det var trevligt trevligt =) Vi måste göra de lite oftare bara tycker ja.. För vi bor ju inte allt för långt ifrån varandra.. ;)

Hoppas på att det blir lika fint väder som vi hade idag så man kan ta en lång promis med mox så de inte blåser så mycket.. Inte lika skönt att vara ute och gå då.. =)
Nej nu ska ja avrunda här hade jag tänkt då.. Så godnatt alla glada,sura,trötta,pigga där ute..

Pusshej

Vilka söta godnatt bilder det finns :) 

Saknar!!! =)

Måste fixa ett nytt kort kom jag på.. Måste ju fixa de i morgon =)
Och ja jag saknar min prins som faan nu.. Jobbigt att vara borta från han för länge oxå.. Och nu vart de längre än vad jag hade hoppats på då..

Nu har man ätit tacos med grannen,varit ute med hundarna så nu tar man de lugnt igen.. Men ja skulle behöva göra massa saker men de får vänta.. =)

pusshej

Lite besviken =(

Ja visst är man det just nu,men vad faan de är bara att gilla läget.. Hade ju hoppats på att han skulle komma hem på tidag men icke sa nicke.. Han kommer på fredag ist.. Så nu får man ju längta ändå längre men de ska väl gå de oxå.. Men då har vi hela helgen att bara vara med varandra.. Mys pys =)


Gårdagen bestod av ute mat på ullas med syster,bror ,jaana och lilla jossan =) Sen hem och tog de lugnt en stund kollade på tven.. Sen gick vi upp till Grannen och spelade kort barnen lekte.. Sen hem gjorde jossan klar för natten..
Gick och la mej i sängen för att kolla på tven,men blev så trött så vi la oss och sov ist.. Jag,syster och Mox så klart.. Han får mysa med oss på nätterna..

Idag så vaknade jag vid åtta tiden av en liten tjej som stod och tjata om att vi skulle gå upp till grannen.. För vi bestämmde igår att vi skulle äta frukost tillsammans.. Men inte att vi skulle göra de klockan åtta på morgon.. Så efter en timme så gick vi oxå upp och fixade.. Sen gick vi upp dit.. =) Då blev lillan glad iaf.. =)

Käkade frukost lyssnade på radion.. Sen så gick jag och jaana en promis med hundar i det fina höst vädret.. Sen hem för att gå ner på byn en sväng och köpa lördags godis till Lillan..

Så nu är man hemma och tar de lugnt ska snart ut med hunden igen.. =)Sen blir det tacos till middag gott gott =)

Pusshej syns senare

RSS 2.0