Hoppla hoppla!!

Ja men det är ju så hoppla hoppla polle:). Har ju märkt att jag har blivit jävligt dålig på att blogga. Men vad gör de om hundra år. ;)

Har ju hänt en hel del den sista tiden. Orkar nog inte blogga om allt, utan tar bara det jag känner för att skriva.

Förra måndag fick ja en riktig trevlig överraskning. Fick en träff med två av mina kusiner och min morbror som jag inte har träffat på 21 år. Och kusin barn och morbrors fru. Det blev mycket skratt ja det var helt underbart. :))

Annars så flyter allt på som de ska. Lill grodan växer och frodas. Hon har inte börjat gått än men det lär inte dröja länge tills hon gör de.:) det kommer när de kommer. :))

Har haft en trevlig helg med underbara vänner. Mycket skratt har det oxå blivit:) ja hela helgen har varit kanon.

Pusshej


Mycket nu!!

Tjena alla blogg läsare:)). Det har varit mycket nu på sista tiden. Så har inte haft lust eller ork att blogga. Men nu ligger ja på soffan å chillar och kolla på Melinda. Snart dax för sängen för den lilla damen:)).

Har varit ute och fiskat en hel del,men mysig brasa och underbart folk. Har även fått en del fisk så de är ju trevligt. Det har ju både varit rödingar och öringar. Fast vädret har varit piss så har det funkat. Men skulle ju viljat haft mera värme än vad det har varit.

I morgon så är det crusing här i stan så då kommer det bli bra med folk. Så det blir utgång med några kära och underbara vänner. :)).

Nej nu ska ja ta min bus råtta och göra klar henne för natten. Ha en bra kväll alla mina blogg läsare:).

Ciao ciao

En bild från en fiske kväll


Igår var det

Igår var det ingen vanlig dag. Utan det var Melindas födelsedag:)). Ett helt år redan:)). Vi hade tur med vädret ett tag iaf. Melinda fick mycket fint av nära å kära. Ni ska ha ett stort tack allihop som va här:)). Och så hade ja ju världens bästa fotograf här som tig några bilder på Melinda. Du är grym det ska du veta och ta åt dig:)). Fick så fina och vackra förstoringar på Melinda ni ska ha ett stort tack. :)) Ska ta några bilder på det hon fick. Nu ska ja kila. Hej hopp


RSS 2.0