Kanske dax att sova!!!

Ja nu ligger man i sängen efter att ha kollat på tven en stund.. Men det är inte bara jag som ligger här,utan lilla mox och syster yster.. Ikväll så har vi haft det mys med grannarna och kladdkaka med kaffe så klart.. Lite kort spel vart de oxå.. =) Alltid lika trevligt Vi har fått nån dille på att spela hjärtersju men de är ju nästan alltid jag som kommer sist.. Och det är väl inte så jävla kul då.. Men men vad gör de om hundra år..

Vi har även pratat om att ha en tjej fest framöver här,de skulle vara sjukt najs.. Jag kom med ett förslag och de skulle vara fett trevligt och skönt dessutom.. Men vi får prata mer om detta eller vi måste.. För jag vill så gärna att en vän från Väsby kommer upp då och hälsar på de skulle vara riktigt skojigt de.. För nu var de ett tag sen vi träffades.. Så nu börjar de faan bli på tiden igen =) Eller vad säger du H =O)....

Nej det kanske är dax att lägga sig och sova nu då.. För det är en dag till sen är det helg så underbart..
Man får se vad helgen har att erbjuda.. Hoppas på massa bus med barnen =) Och att de blir fint väder så man kan vara ute med dom och hundarna =)

Sov så gott alla där ute, för de ska jag göra iaf..
Finns inge bättre än att sova en riktig skön sömn =)=)

Pusshej



Slut för idag tack ska ni ha!!!

Det har varit en riktig rolig dag idag på skolan.. Varit mycket skratt och prat om rumpor.. Eller vad säger ni andra i klassen =) Jag har precis kommit hem och ja man går till datorn på en gång =)Man kan ju ha missat nåt på vägen hem.. haha =) Ska strax gå ut med lilla moxiiii för det blir långa dagar för han att vara ensammen.. Tur att han får en ganska lång promenad på morgonen,annars skulle han nog inte klara sig.. Men han är så duktig så min lilla gubbe =)

Ja nu är det bara fem dagar kvar till min älskling kommer hem så nu kan man börja räkna ner.. Nu kommer dagarna att gå fort.. De är ju fredag i morgon och helgen kommer att gå jätte fort så =)

Nej nu måste ja gå ut med hunden =) så han inte blir så sur på mig :)

Sen är det mat som gäller =) Syrran lagar så =)

pusshej

Bääää =)

Japp så känner jag det just nu.. Bääää buuuuu bla bla bla.. Har inte ens ork att skriva egentligen,men tänkte att jag måste ju skriva några rader när jag ser hur många som läser min blogg =)..Hade en jätte mysig onsdag med syster och grannen.. Spelade lite kort kollade på Idol åt lite gott gott =)

Sen kollade jag och syster på kungarna av tylösand =) alltså tycker så synd deras föräldrar.. och den stackars flickvännen tycker jag oxå så synd om oxå.. Men men som man bäddar får man ligga =)..

Men jag kommer ändå kolla på detta för ja gillar det programmet.. =)=)

speciellt cami =)finns andra oxå som jag gillar =)



pusshej

Färgning nästa!!

Har ju även funderat på att färga håret nu när man har klippt sig.. För de kom fram lite annan färg nu när hon klippte bort det mörka av håret.. Så på fredag så blir det färgning.. Har lust att kanske pröva nån annan färg eller så håller jag mig till den jag bruka använda.. Det åter står att se hur det blir som... =)

Tänk om man ändå kunde vinna flera miljoner,visst man måste ju spela oxå då om man ska ha nån chans till detta.. Gud så mycket jag skulle göra då, för mina nära och kära.. Eller man kanske skulle bli rakt snål,men de tror jag inte att jag skulle bli.. =)

Snart är denna dag slut oxå.. Hämta lillan,hem laga mat plocka bort ren tvätten,hänga tvätt plocka undan,dammsuga och skura så står det på mitt schema idag.. Och så får jag ju inte glömma bort att gå ut med hunden oxå.. =)Kanske man skulle ta en riktig lång promis eftersom det är så fint väder.. =)

 

Blev lite fel där man vad faaan :/

denna hårfärg kanske man skulle prova =)

Pusshej =)

Mycket Nöjd!!

Jag är mycket nöjd över min nya frisyr som jag klippte igår.. =) gud så skönt det var att vara kort hårig.. Ja bild kommer måste bara ta nåt kort.. Kanske ska göra det ikväll när jag har gjort allt annat som jag oxå ska hinna med där hemma.. =) Men jag ska nog lyckas att hinna ta ett kort..

Känner mig så glad men skulle vara mer glad om min älskade skulle vara hemma.. Men nu är det inte så längt kvar innan han är hemma.. Bara några dagar kvar.. =)

Idag var jag och några i klassen på bakfickan och käkade sallad.. Det var riktigt nice de och gott var de oxå.. =)
Träffade två pullor på staden oxå snackade lite med och lyssnade på ena som sjöng så vackert så =)=) för hon kan ju sjunga så,har sagt att vi ska skicka in hon till nästa års idol haha =)Så de ska vi ordna till nästa år =)

haha så söt katt som verkar vara nöjd =)

Pusshej

Minus grader!!!

Då är snart vintern här och det blir kallt och jävligt.. Det gäller ju att man har på sig varma kläder.. För man vill ju inte frysa när det blir uppåt -20 eller -30 grader.. Visst då går man väl inte ens ut så.. Men ibland så måste man ju de,när man har hundarna som måste ju...

Imorse så var de -1 grader och det kändes att de var lite små kallt så nu är det bara att ta fram mössa och vantar.. Jag måste inskaffa en mössa ja.. =) Bjuder på en liten vinter bild och en höst bild =)

     
Visst vintern har sin charm oxå jag gillar den till en vis del,men inte när det blir svin kallt då vill ja gärna ha sommar.. =)

pusshej

Klippning!!! =)

Äntligen ska ja få gå och klippa mig.. Min älskade syster fixade ett nytt present kort till mig eftersom min älskade hade råkat kasta det med reklamen. Visst det är ju lite mitt fel oxå eftersom jag la det med reklamen..
Men nu är det fixat så nu kan ja vara nöjd... =) <3

Så idag kl 14:00 så åker nog mitt hår av,det ska bli så jävla skönt.. Är rätt less på att ha långt hår har ingen ork att fixa det på morgonen utan det blir att man sätter upp det i en tofs och hur fint är det när man går så hela tiden.. =) Har hittat en frisyr som jag skulle vilja ha.. Ska lägga ut en bild på den =)


tycker denna frisyr är riktigt snyggt.. I löv it så det blir nog denna ska bli såååååå sköööönt =)

Pusshej

Minnen =) <3<3

Som sagt tänker på dig varje gång jag hör denna låt.. Den till hör oss.. <3
pusshej och god natt
Ps fick höra din röst ikväll saknar dig otroligt mycket... Ds
pusshej

Till dig min älskade <3<3

Tänker på dig när jag hör denna låt. Men ska lägga in en låt som jag verkligen tänker på dig.Vi lyssnade på den
mycket när blev tillsammans <3

skön låt


Ordspråk!!!

Tänk vad mycket ordspråk det finns =)En del stämmer in så bra.. =)

Här kommer några ordspråk som jag gillar =)



 

pusshej

Ont i höften!!!

Ja det kan man lugnt säga att jag har.. Men det måste vara efter all dans i lördas.. Det blev både bugg och styrdans.. Men de var de värt.. Tänk att man inte har glömt alla bugg steg utan de sitter i ryggmärgen. Och det är skit kul, man kanske ska börja bugga igen.. Jag och syster har pratat om det så vem vet. Kanske blir så. Vi båda tycker om att dansa så.. =) För det är riktigt kul alltså.. =) Det gillar jag starkt

 Man såg jätte många som var på dansen hur duktiga dom var på att bugga.. Tänk om jag hade fortsatt när jag var mindre med det,vem vet man kanske hade varit rätt duktig då.. Man var ju iväg på olika tävlingar när man väl håll på med det.. Så nåt pris har man =)

Går dagen blev en lugn dag låg i sängen stort sätt hela dagen. Käkade kina kollade på tven data lite. Men somnade rätt fort..
Saknar min kärlek rätt mycket nu men snart är han hemma igen efter sin semester.. =)
Man längtar rätt mycket efter honom nu... <3 Men det går bra hittils..
Det är ju tur man har folk runt om kring än =)Så då går tiden fortare :P

pusshej

Dansgalan!!!

Fredag blev de så att vi drack lite och gick ut på glajjan.. Skulle nog inte ha druckit så mycket som ja gjorde då.. Mådde som man förtjänade igår,men men man lever som sagt bara en gång..
Hade riktigt roligt förutom vissa saker.. Men de får man leva med.. Somnade väl inte först vid fyra tiden,var riktigt trött.. =)

När ja vaknade igår så mådde jag inte så bra,var helt slut i kroppen.. Var ner på stan med syrran och några vänner en sväng. Var och käkade på ullas.. Det var riktigt gott =) Sen hem och vilade en stund innan de var dax att börja fixa sig igen.. Skulle iväg på förfest innan de var dax att åka till Bollsta folkespark på dansgala..
Vet inte hur länge sen de var man va ute och dansa styrdans. =)

Men jag hade riktigt roligt,de var grymt roligt att dansa=) Och nå faan var de jobbigt oxå men de var de värt.. Så det kommer nog att bli fler gånger.. =)=)
Tack så mycket för en trevlig och rolig kväll alla som var med oss =)De måste vi göra om =) Och det är roligt när det är blandad åldrar..

Och inte bara dom som är äldre.. ja som sagt det var grymt roligt..
Träffade även en kill kompis som jag inte har säkert träffat på över 20år så det var riktigt roligt.. =)Men han var sig lik.. :)
Nej nu ska ja göra nån nytta hade jag tänkt,men tvätten är inte riktigt klar än =) Så de blir till att vänta på den =)

Pusshej

Spyfärdig!!!

Ja det kan man bli ganska lätt .. Förstår inte varför man ska vara så känslig ibland..Men det är så man är som människa..Men men det är bara att gilla läget ibland..
Nej nu ska ja gå hem så slipper man kanske bli spy färdig.. =)=)

Haha det finns så sjuka inlägg på youtube..



Nej nu är det dax igen då.. =)

Pusshej syns i morgon eller kanske senare ikväll..

Varför varför!!!

Ja varför ska det bli så här.. Visst det rör inte mig, men det blir nästan som så ändå.. Det känns som jag oxå blir drabbad fast det inte är jag som har gjort nåt fel.. Det gör mig så jävla irriterad.
Varför inte bara ta sig i kragen och försöka lösa dom problem som finns.. Så kan alla vara nöjda och glada eller försöka iaf. Så man kan gå vidare.

Det går inte en sekund utan att jag tänker på dig. Allt kommer nog inte bli som förr men ju fortare man försöker lösa det så kan de ju bara gå åt ett håll.. Det kan ju inte bli sämre än vad de redan är utan man kan ju försöka göra det bättre...  Ajja nog om detta nu.. Har egentligen hur mycket som helst jag skulle vilja skriva men det finns gränser och känner inte för att ta det här på min blogg..

Jo igår när jag kom hem så började jag bädda rent i alla sängar, medans syrran lagade mat.. Ja min säng så bädda faktiskt hon rent i..Men i J och E säng så bäddade jag då.. =)
Tvättade undan alla säng kläder och handukar. Sen blev till att städa hela badrummet, och rent och fint blev det oxå.. Men de är ju de som är poängen när man städar.. Har funderat på vad ja ska städa idag.. Hjärtat tyckte att ja skulle städa sov rummet så vem vet kanske det blir så.. Lätt för han att säga när han inte är hemma utan är på väg till Italien.

Undra sa flundra vad man ska äta idag då.. Det åter står att se.. I morgon är det fredag oxå.. Tro vad som händer i morgon då.. Nåt hittar man ju alltid på eller så blir det en lugn fredas mys med syster yster.. Hmm det skulle kanske inte vara så dumt de.. Tända ljus och bara mysa ner sig i soffan. Ja mox måste ju oxå få vara med.. Kolla på nån film,äta gott ja som sagt och bara mysa..






Pusshej


evighetsmaskin

Förstår inte varför jag kom just på det som rubrik.. kanske för att man nästan är som en sån.. För man är ju som en maskin vi alla människor håller gång från morgon till kväll sen så får man vila över natten.. Så vi är ju som maskiner..
Eftersom vi måste ladda batterierna.. Haha =)

Nej nu ger den här maskinen upp iaf för idag...





pusshej

* saknar dig min prins*


Crazy!!!

Japp då har det gått snart en dag då.. Än så länge går de bra,visst saknar man men de går bra..
Var väl lite tomt igår kväll men det var lungt och skönt.. Jag och syster satt och myste i soffan och kollade på Idol. Hon somnade ifrån mig men hon var rätt trött. Det var ja oxå så det var första natten ja gick och la mig rätt tidigt.. Somnade rätt fort oxå och det var rätt skönt.. Men nog faan var ja lika trött i morse när klockan ringde.

Men det var bara att kliva upp,för jag skulle hinna ut med hunden innan de var dax att ge sig iväg. Ja måste börja med att kliva upp så där tidigt så jag hinner äta frukost. Det blir lätt att jag skiter i det,men måste börja äta frukost..

Det blev inge fin besök igår det blir idag ist för personen hade glömt bort det. =)Ska bli trevligt var ju ett tag sen vi snackade med varandra.. =)

Kan man verkligen älska,glöma och förlåta. När ska man sätta gränsen vid att förlåta människor.
Visst förstår jag att det beror helt på vad personen i frågan har gjort och så.. Jag vet vart jag har min gräns iaf. Och det är ju huvudsaken.

Idag blir det till att städa badrummet för det behövs verkligen,det blir musik på sen är det bara att börja skura. haha tur vi är två som kan hjälpas åt där hemma.
Sen blir till att tvätta oxå gjorde det inte igår så idag så måste ja göra de. Funderar på att bädda rent i lillans sängen,emelies säng och våran säng.. Sen ska ja lägga mig i ett varmt bad med tända ljus och bara njuta.. Kan nog inte bli bättre sen krypa ner i den nybäddade sängen..

tror inte det finns nåt bättre alltså.. =)

    

Pusshej

Kommer verkligen sakna!!

Att jag kommer att göra de,det finns inga tvivel om det.. Fast jag hoppas tiden går fort som bara faan.. Ikväll kommer det känns sjukt tomt hemma,fast jag har min älskade syster där. Så fort hjärtat åker iväg så sover ja på hans sida och så kommer det blir dessa två veckor oxå.. :( Varför ska de känns så jobbigt när sin älskade åker iväg så här??!! Visst det är nyttigt för oss båda att komma ifrån varann.. För då märker man att man saknar varandra väldigt mycket.. Och då blir det mysigare när man träffas igen.. =)

Jag hoppas ni får en trevlig resa till italien men mycket god mat och plockande av vindruvor. För ni han väl kommer hem så hoppas ja att han kommer med gott gott vin till mig när han kommer hem. =)
När han kommer hem så ska ja fixa nåt riktigt mysigt till oss båda.. Men vet inte riktigt än vad ja skulle kunna hitta på..
Några som kan ge mig nåt förslag kanske..

Annars idag så ska ja bara hem och plocka och fixa lite.. Och för besök ikväll de är ju på tiden igen då.. =)För ett tag sen =)Men de ska bli trevligt så jag hoppas ja hinner plocka bort innan.. =)

tack hej

PUSS


Gud vilket väder det blev =)

Det gillar jag starkt att det blev kanon väder idag,det såg inte så lovande ut i morse. Då var det grått och dissit.. Inte alls skönt snart är de dax för vinter jacka.. Måste köpa en ny denna vinter.. =) Men hoppas på att det inte blir gris kallt bara för då lär man ju dö eller nåt.. Eller man är ju ganska härdad av kalla vintrar..
 Gud jag har så mycket ja har tänkt göra denna vecka så jag måste ju lägga upp en plan så jag hinner med mig..

Skulle vilja köpa nu gardiner till köket och lillans sovrum.. Funderar på om ja ska söka en större lägenhet oxå skulle verkligen behöva.. Kanske inte är så skoj för stora syster att dela sovrum med lilla syster.. Visst de går ju men ändå.. Är så många runt omkring som ja måste prata med innan.. Men de får jag ta när de väl kommer till kritan..

Det har varit lite kaos i helgen men jag hoppas det verkligen löser sig.. Alla inblandade mår dåligt och visst de kan man förstå.. Men försök att reda ut saker och ting så ska ni se att allt löser sig..

Ajja nog om det.. Sitter här på matten men är rätt less nu.. Så jag tog en liten paus.
Vet inte vad ja ska skriva om..
Jo på lördag ska ja på Ådalens dansgala det kommer bli riktigt skojigt. =)Längtas redan faktiskt..
Inte så ofta man drar iväg på sånt så de kommer bli riktigt kung,hoppas ja iaf.. =)

Nej men ha det så gött så länge

pusshej


Din för evigt älskling =)

Pusshej

Då har man röstat!!!

Japp så är det.. Nu är det klart man har röstat.. Hoppas bara att dom rätta vinner och det är dom som jag har röstat på.. Jag håller tummarna.. Annars så vet ja inte vad vi ska ta oss till om de skulle vara nåt annat skit som vinner..

Så hoppas alla har röstat med hjärtat.. För det har jag gjort...

Ja annars så har jag bara tagit det ganska lugnt i helgen,det blev lite fest på fredan eftersom hjärtat fyllde år.. =)
Annars så har vi bara tagit det lugnt som sakt :)Ja snart så blir man ensammen hemma i två veckor men det är tur det går fort.. Älsklingen ska åka på lite semester men nästa år ska ja oxå faan följa med.. =)

Nu blir det snart film =)

pusshej

Fyra år tillsammans =)

Idag är det fyra år vi har delat vårat liv tillsammans med varandra. Tiden har gått grymt fort men lika lycklig är jag för det. Och det ska bli fler år med varandra... =) Men det är även din födelsedag idag älskling,jag hoppas på att vi kan göra nåt mysigt ikväll tillsammans.. Har dock inte hittat nån present än till honom men det kommer.. =O)

Det har både varit medgångar och motgångar men vi har kämpat oss igen det tillsammans. Är så glad att jag har han på min sida dag som natt.. Visst vi tycker inte lika varje gång ,men skulle de ha varit så så skulle det bli jävligt tråkigt..

Älskar dig av hela mitt hjärta kommer alltid att finns här vid din sida oavsett vad som händer.. Kommer alltid att stötta dig vare sig det är negativt eller positivt..
Nu hoppas jag bara att det blir allt vi har pratat om..

Är så lycklig =)

Pusshej


Min kärlek till dig =)

Jag är så glad att jag har dig vid min sida. Det går inte att beskriva med ord vad jag känner för dej. Jag älskar dig så otroligt mycket.. Dom här åren vi har delat med varann har verkligen varit berg å dal bana. Men det är väl så det ska vara i ett förhållande.. Vi har verkligen fått dela på mycket både positiva och negativa saker. Men det mesta är positivt.. 

Den här sommaren har varit helt underbart att få så mycket ensamtid med dig behöva vi båda. =)
Vi har snart nått fyra år och tiden har bara gått så fort.. Men det ska verkligen bli många fler år. Vi har mycket planer som hänger i luften men som ska bli verklighet nån gång.

Tack för att du finns vid mina sida..

JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTAT

  


 

Pusssssssss


Storflicka!!

Det märks att min flicka har blivit stor nu.. Nu börjas de med att hon ska följa med kompisar hem och hon ska ta med kompisar hem.. Men det är roligt de att se.. Man får ju lite flash back, hur man var själv när man var liten.. =)

Hade en trevlig kväll igår med underbara vänner,spelade yatzy åt blåbärspaj med vanlij grädde.. =)Muma va de.. =)
Nu ska ja strax äta sen blir de nån föreläsning som man ska lyssna på.. Hoppas på att de är nåt intressant..

Åter kommer senare..

Snart fyller hjärtat år oxå =) Hurra hurra..
Då blir lite kalas =)

Pusshej

Skratt attack!!!

Ja skratta de har jag nog fått göra idag,nu på eftermiddagen.. Men ett gott skratt förlänger livet..
Har skrattat så mycket så att tårarna kom.. Kollade på ett klipp på FB det var riktigt gripande.. Fyy faan säger ja bara.. Hur vissa människor kär som.. :( Fick tårar i ögonen.. Nog om det..

Nu ska ja hem och ta reda på sysslor men det är ju som vanligt de.. haha =)

Höres i morgon =)
Pusshej

PUSSSSSSS!!!!

PUSS PUSS PUSS <3<3


Hatar matematik just nu!!!

Har aldrig förstått mig på varför man ska kunna idex i matte.. Håller just på med det och jag håller på att få ett bryt kan ja lova er.. Fy faan säger ja bara.. Så jag kände att jag var tvungen att skriva lite så ja kan tänka på nåt annat än massa siffror i mitt huvud.. Går dagen bestod av sumba en sväng när ja kom hem.Sen var de bara hem och laga mat eller det var inte ja som lagade.. Utan de var min älskade syster.. Hon är duktig på att laga mat..

Sen blev det lite kortspel med vänner =) Just nu känner ja mig så tung i huvudet så ja skulle vilja lägga mig och sova nån timme.. Man känner hur de blir bara för mycket.. Blev an ganska tidig kväll igår.. Rätt skönt att somna i tid.. Och jag har inte haft nå problem alls att kliva upp på mornarna.. Jag är så duktig så.. hehe..

Nej nu väntar ja på min älskade lunch.. =)

Pusshej

You are my sweet heart!!!

Tränat lite sumba ikväll då.. Det gick ganska bra,jag får så ont i vaden så ja vet inte vart ja ska ta vägen.. Men det är riktigt skoj.. Det är bara att ge sig på faan att man ska klara av det så.. =)

Och så har vi gjort mat,det blev spagetti och köttfärssås.. Smutt smutt =)Det blev så mycket så man skulle ha kunnat bjuda in hela gatan.. haha Men bättre för mycket en för lite..

Funderar på att lägga in lite nya kort på datorn,men får se om ja orkar de nu ikväll annars får ja ta men i kragen i morgon och fixa de.. =)=)

Nej nu ska ja mysa ner mig i soffan med lillan och kolla på lite tv innan hon ska krypa till kojs..

Pusshej

Gamla bilder =)

    





Några bilder iaf =) Måste ju rensa så ja kan lägga ut nya bilder oxå =)



Uttåkad som faaan

Ja det kan man lungt säga att ja är just nu.. Har ingen ork till att göra nåt.. Får hoppas på att det är bättre i morgon ..
Just nu sitter vi och lyssnar på lite musik och ja.. Vi känner oss inte så pigga på att räkna matte då.. hehe

Idag vet ja inte vad ja ska hitta på när ja kommer hem.. Det återstår att se.. Det var meningen att hjärtat skulle jobba till kl ett men han fick jobba över =) Så han slutar inte först vid halv fem.. =) Tro vad man ska äta idag då.. Får komma överens med dom andra..

Idag fick ja veta en sak av en tjej.. Och ibland så förstår jag mig inte på killar över huvudtaget.. Vad tänker dom med ibland.. Ja de kan man fråga sig.. Det går bra att göra si och så men när de väl kommer till kritan så blir dom helt galna..
Ajja jag sa till hon att hon skulle stå på sig så jag hoppas att hon gör de nu då.. =/

Nu snart är de kaffe och de ska blir riktigt gott de.. =)

pusshej



Ny vecka!!!

Måndag är det idag.. Så nu är det en ny vecka med nya tag =) Än så länge så har de gått bra med denna underbara måndag =) Snart är de lunch så de ska blir gott att få lite mat i magen =)..

Har haft en helt underbar helg.. Lite jobbig fredag.. Blev lite mycke tok men de får man leva med.. Och vad gör de om hundra år,typ inget som sagt.. ;)

Började fredags kvällen med en bastu det var grymt härligt.. =)sen så gick de bara utanför.. haha =)

orkar inte skriva så mycket just nu..
skriver mera senare idag =)

pusshej

Snart slut på dagen =)

Har precis kommit tillbaka från lunchen.. Var på kramm och käkade.. Det var riktigt gott..
Sen så tog vi en promenad runt ån.. Det har blivit riktigt fint där,nu har dom tillomed satt upp gatulysen det har de inte varit innan.. =) Vi ska snart få gå hem och det känns riktigt skönt,men ja vet inte riktigt vad ja ska göra innan ja ska hämta lillan.. =) Men jag lär nog alltid träffa nån.. =)

Just nu sitter vi alla och slappa framför datorn,det märks att det är fredag som sagt =).hihi det har varit mycket fnitter.. haha =) Eller vad säger ni brudar =)
själv sitter ja och lyssnar på musik =)

SÅ J***A skönt med helg :P

pusshej


Helg igen!!!

Japp då är det Fredag idag gud så skönt kan ja lova.. Idag så går man till halv fyra sen blir det till hämta jossan sen hem för att åka med henne till sin pappa.. Hon är varanan helg så när hon åker dit så kändes rätt skönt faktiskt.. Man känner att man behöver lite distans från varandra.. Det är nog nyttigt för oss båda.. Visst de är jobbigt ibland när hon ska hålla på tjafsa och bråka hela tiden speciellt på morgonen innan man ska gå på skolan..

Men man får hoppas på att det är bara nu.. =)Att det går över så småningom..

Ja som sagt så är det fredag idag.. Ikväll hoppas ja att det händer nå skoj.. För jag känner att det behövs.. =) HiHi
Men jag tror det kommer bli en crazy kväll =) Igår så väntade jag min älskling vid halv sex men de var så att han fick jobba kvar till klockan tolv.. Så han var rätt mör och trött när han kom hem.. Men han är så duktig så.. =)

Nej nu måste jag börja räkna men ja kommer tebax senare idag =)
Ps solen skiner här idag Ds

Pusshej

Sjukt program!!

Igår kväll så började det ett nytt program på kanal5. Det hete Kungarna av tylösand.. Jag tyckte de var sjukt roligt att titta på.. Vissa diggade ja mer än vissa.. Vissa bjöd på sig mer än vad andra gjort.. Jag tycker verkligen att man ska bjuda på sig.. Varför ska man inte våga släppa loss ist för att låsas att man är så pryd av sig..

Jag brukar för de mesta bjuda på mig själv och dumma mig så mycket som möjligt.. Visst de kanske beror på vart man är osv.. Skulle ju inte direkt sjuka mej om jag var på en jätte fin resturang med min älskade pojkvän,då skulle ja verkligen sköta mig.. Så jag kommer verkligen sitta bänkade framför tven varje onsdag nu kl 22.. =) 

Visst vissa saker var väl inte allt för trevligt som vissa gjorde.. Haha :)Jag själv skulle nog dock inte ställa upp i sånt program..

Ajja sitter här på skolan just nu och sjukt less på att räkna matte.. Så jag tog en liten paus.. Därför så passar ja på att blogga lite.. =) 
Har faktiskt sett den senaste tiden att jag har rätt många unika besökare som läser min blogg =)
DET GILLAR JAG STARKT =)Alltid roligt de =) När man ser att det ökar =)
Så tack så mycket till alla mina läsare.. 

Snart är de helg oxå så tro vad man ska hitta på denna helg då.. =)
Hoppas på nå skoj iaf.. =) Men de lär de nog bli.. I like it :P

Nej nu ska ja fortsätta att räkna matte.. =)

Pusshej
* Det finns inga ord till att beskriva hur mycket jag älskar dig *




KUNGARNA AV TYLÖSAND =)


 

!!!!!!

Ibland så står det helt stilla i huvudet på en när man ska komma på nån rubrik till inlägget.. Som denna gång då.. =)
Idag fick vi en  ny deltagare till matte gruppen.. Alltid kul när de kommer nya.. Så idag har de verkkligen bliivit mycket skratt.. Idag har vi även haft dans kurs här.. Det är en kille här som gärna vill lära sig att dansa foxstrot så de hade vi på förmiddagen en sväng..
Lite dansbands musik osv.. Det var riktigt roligt.. Lycka till killen, du kommer att fixa det.. =)

Ja idag känns de riktigt mycket att man har träningsvärk.. Haha men de blir nog bättre snart, för ikväll kör vi igång igen brudar =) Annars så är det som vanligt här.. Har inte hänt något skoj heller.. =)=)

Pusshej pusshej


Blablabla!!

På förmiddagen var den samma som alla andra dagar.. =)Skratta och snacka med mina klass vänner.. =)=)
Igår så körde vi sumba fitness de var grymt roligt men riktigt jobbigt.. Det blir de idag oxå =)=)

Idag så gick ja och en klass vän och käkade lunch, möte upp några av mina pullor som vi gjorde sällskap med. Vissa saknades men de kommer fler gånger hoppas ja..
Trodde inte dock att man skulle få se solen idag.. För i morse så var de så dimmigt ute och lite ruggit.. Snart blir det hem gång så det blir ett kort inlägg..

Får försöka skriva mera ikväll eller så kommer de i morgon..

Pusshej

Finns alltid här för dig!!

Jag finns här för alla mina nära och kära.. <3 <3<3

Idag är jag på skolan som vanligt är inne nu på min andra vecka och det går faktiskt skit bra.. Det är roligt att träffa andra människor än sina vänner.. Men jag älskar att vara med dom oxå.. Vi har så trevligt när vi är tillsammans...
Idag har jag räknat en hel del procent men mer ska de bli.. Det är rätt skoj att räkna de.. =)

Snart blir de till att möta upp syster yster för att hämta lillan på skolan och ge sig av hemöver..
Tro vad de blir för mat idag då.. Hjärtat jobbar till halv fem så han är ju inte hemma först vid fem halv sex.

Idag ska vi tjejer börja med sumba fitness får väl se hur de slutar.. Men de ska bli riktigt skoj.. Hoppas de bara ger nåt resultat.. Så nu blir de till att äta rätt och dricka mycket vatten och röra på sig så klart.. Men de ska nog gå bra det gäller ju bara att vi peppar varandra så ska vi nog klara det.. Jag har ju dock min syster som kommer att vara som en hök på mig.. Men de är tur de.. Men vi ska ha en ätar dag och de blir på helgen..

Denna gång ska ja J****R lyckas annars blir ja galen.. =)
Jag vet att jag har varit lat,för ja skulle ha lagt ut kort från festen vi hade för nån helg sedan.. =) men dom kommer ska faan fixa det ikväll ja lovar.. Några ska in här och några på Fb =) men de kommer att bli bra de..

Nej  men ni får ha de så bra så länge...

Pusshej

Söndag!!

Japp då är de söndag då.. Igår kväll så var man bara hemma och tog de lungt.. spela kort kollade på tven. Fick en ensammen stund med min Emelie =) Idag har man inte gjort så mycket var ner på stan för att hämta ut emelies biljetter till bussen och tåget.. Efter de så gick vi och köpte en varsin korv medans vi bänta in dom andra som var och handlade.. Vi var in till mamma för vi skulle äta lunch där..

Tiden går fort när man har trevligt.. Så de var dax att följa med gumman till bussen.. =) Hoppas resan går bra gumman och tåg resan.. Det blir så tomt när du åker härifrån.. :( Puss på dej gumman mamma älskar dig :)

Idag fyller min älskade kompis år plus att hon har förlovat sig.. =)=) Ett stort grattis till er båda och jag önskar er all lycka i framtiden.. :) <3<3

Hjärtat kom hem nyss men åkte typ nästan på en gång igen.. Men kommer nog snart tillbaka då blir de massa mys hoppas ja på.. Nej om man ska ta på sig en tröja så kan man gå ut till dom andra som sitter ute.. Eller förresten ja ska hänga tvätten först så ja har de gjort.. =)

Ta hand om dom nära och kära.. För de vill man ju att dom gör med en själv oxå....

Pusshej

Pullor pullor!!!

Idag blev jag väckt av min underbara dotter kl sju.. Hon tyckte att det var dax att kliva upp då.. Men de tyckte dock inte ja då.. Efter en stund såklev jag upp ändå för att slippa höra hennes tjat, plus att jag tänkte på att hjärtat skulle få sova eftersom han kom hem kl fem i morse.Då hade han gjort sitt 17 timmars pass på jobbet.. Han verkar trivas där och det är jag jätte glad för.. =)

Var upp till min kära granne i morse eftersom vi var vaken.. Kom upp dit så blev vi bjuden på frukost jag och lill tösa.. Efter en stund så kom syster upp oxå för hon hade oxå vaknat.. Drack kaffe och pratade om dagen plus mycket annat..

Skulle göra oss klar för vi skulle på bröllop.. Det var fint.. Kommer nog bilder sen.. =) Vi var ett helt gäng som gick bort dit vi skulle vara.. Dom var ute på gården dom hade gjort de så fint så.. Men vi var inte kvar där hela dagen och kvällen.. Var ner på stan en sväng innan vi skulle gå hem.. Var tvungen att handla lite och så.. Sen gick vi hem var förbi våran mamma en sväng oxå och snacka lite med henne..

När vi kom hem så satte vi oss ute i det fina vädretsom vi har haft idag.. Helt underbart var de..
Var i väg en sväng med hjärtat, D och mox.. Mox skulle få leka av sig med en riktig söt tik.. Den var oxå vit med en svart prick bak på svansen.. Hur söt som helst..

Hem lagade mat, kollat på tven spelat kort och data oxå.. Nu sitter jag här i soffan medans stor tösa badar..
Ska väl kolla på tven lite till sen blir det till att krypa ner i sängen för att mysa med min älskling =)
Nej nu ska ja kolla på FB oxå en sväng.... :)

Pusshej <3<3


Fredas mys!!!

Sitter här i soffan med mina barn och syster.. Har hjälpt den stora att färga håret. Det blev riktigt bra.. :)
Så har vi ätit tacos och det var riktigt gott.. Nu kollar vi på en film på kanal 4 plus =) ska snart lägga den minsta för de blir att kliva upp tidigt i morgon.. =) För vi ska ju iväg :)

Men jag har lite att göra innan jag ska lägga mig. ska hänga tvätt bädda rent i sängen. Ska försöka lägga in lite bilder sen förra helgen.. Det är nog några som väntar på att se dom :)

Men vi höres i morgon=)

Pusshej

Friday!!!!

Sitter här på skolan och har precis haft lunch =)Var ut på stan en sväng.. Det var mycket människor i rörelse.. För annars så brukar de vara rätt dött här i vår lilla stad..

Det enda man hör nu överallt det är alla dessa partier som pratar om sitt parti.. Jag vet redan vad ja ska rösta på och så bli det.. För alla partier bara lovar saker och ting men de blir inget bättre för de.
Men man kan ju alltid hoppas på de..

Ikväll så blir det mys pys med syster.D, och mina två underbara barn =) Hjärtat är och jobbar han.. Han får man inte se först i morgon bitti :) Men är glad för hans skull.. Först blir de tacos sen får vi se vad vi hittar på ikväll.. Kanske de blir en film och gott gott.. Man får passa på denna helg. För på måndag så smäller de tydligen enligt min syster.. Då är de slut ätit gosaker och sånt.. Får väl se hur länge man klarar sig.. Men ja behöver sluta äta gosaker och sånt..

Så de är bara att bita i det sura äpplet.. =/ Men vi ska klara detta ..

Annars så är det som vanligt =) inga intriger har de varit heller.. Men de är rätt skönt faktiskt,för det blir bara jobbigt i längden om man tänker efter...

Saknar mina små pullor .. vi måste träffas snart tycker ja..
Nej nu är de dax att fortsätta att räkna..

Pusshej

.....

Sitter här med matte boken framför mig och ska försöka räkna lite.. Har räknat en hel del redan.. =)
Snart är de helg igen och det ska bli riktigt skönt.. Ikväll kommer min stora prinsessa och hälsar på över helgen.. Ska bli så underbart =). Pratade med henne igår längtar så mycket efter henne.. Men det var roligt att höra att de går bra för henne i skolan och att hon trivs. Men de är ju huvudsaken de.

Dom som går här där ja är helt underbara människor,det blir mycket skratt.. Jag trivs riktigt bra.. Vi alla håller på med olika saker.. Och det är rätt fritt här.. Så de är rätt skönt =) har just haft kaffe paus. Så de blev kaffe och cigg.. Det är det bästa på dagen de,när man får ta kaffe och en cigg..

Längar faktiskt tills på lördag, synd bara att inte <3 följer med.. Men förstår honom att han måste sova..
Nej nu ska ja fortsätta med matten =)..

Pusshej



Mina underbara två tjejer =)

1,2,3 fanta och rose!!!!

Jag tycker de är en sten skön låt =) Den gick rätt bra i helgen =) Och så min underbara dansbands musik =)Min älskling tycker dock inte samma som mej,men de tar ja med en klack spark ;).

Nu ska man snart gå hem,första hämta lillskrutten på skolan sen hem och städa.. För i morgon så kommer min andra lillskrutt hem till mej.. Det var ju ett tag sen hon var här.. =)Det ska bli riktigt roligt.. För i helgen så händer de oxå saker.. På lördag ska vi på bröllop det ska bli mycket trevligt... Hoppas bara på bra väder.. =)

Kan nån vara så snäll som läser min blogg förklara för mej hur man lägger in musik videos på bloggen.=)Skulle gärna vilja veta de.. =)
Just nu så känns mitt liv så underbart och de kan ju bara bli bättre =)

Pusshej


Hösten är här =)

Ja du var det slut på den underbara sommaren.. Hösten är här =)Jag gillar faktiskt hösten när alla löven på träden börja få andra färger. Man får ta fram sina höst kläder. =) Visst önskar ja att de vore sommar hela tiden, men vad faan.

Just nu sitter ja på skolan och ska räkna matte,men ja tar en liten paus. Så då passar ja på att uppdater min blogg :)Har ju legat efter nu ett tag men ska försöka bli bättre på den fronten.. Man är duktig på att säga åt andra att uppdatera sina bloggar.. Men man är ju inte ett dugg bättre själv.. =)

Så vad har hänt sen sist ja skrev.. Jo i helgen som va,var det invigning av våran nya tågstation =) Så man hade ju kungligt besök i våran stad =) Såg han dock inte men de var mycket folk ute på stan..

På kvällen var de meningen att vi skulle gå på stan men de blev att vi köade ner till gladan.. Förstå man fick köa.. Ajja men vi kom in till slut =) Hade en grym kväll med underbara människor =)

Bilder kommer sen helgen senare =)

Pusshej

RSS 2.0