OjOj!!!

Idag så har det varit skyltsöndag här i våran lilla stad :) Det var mycket folk ute,fast de var jävligt kallt.. Ja inte va de nå värme iaf.. :)
Annars så har jag inte gjort så mycket i helgen chillat och det är rätt skönt de oxå.. :) Nu är de inte långt kvar till jul :)Hmm tro vad man ska köpa för julklappar till mina nära och kära :) Det blir nog inte så många men några blir det iaf.. Först och främst så blir det till mina barn ja så ska ju älsklingen oxå få en julklapp.. Till han vet ja redan vad ja ska köpa till :) och jag har sagt till honom vad jag önskar mig så man får väl se om man får nåt av dom två sakerna som jag har önskat mig.. :)
Nej nu ska ja kolla runt här på nätet innan ja lägger ner för idag :)
Take Care

Äntligen Helg :)

Gud så skönt med helg nuuuuu..

skriver senare ikväll

take care

Har så mycket

Har så mycket som jag skulle vilja skriva av mig men jag tror det får vänta ett tag..
Det har hänt lite saker dom senaste dagarna men det är inget jag vill skriva öppet här på bloggen..
Men ni ska veta att jag tänker på er båda.. :( Väldigt tråkigt när nåt sånt här händer,men det är inget man kan göra nåt åt.. :( 

Idag är det riktigt kallt ute och blåser riktiga kalla vindar.. Det är inte ens skönt att vara ute så man går ju inte ut i onödan.. Men jag måste ju bege mig ut när vi har lunchen.. Men de är ju tur att man inte ska gå nå längre sträckor.. :)
Jag hoppas jag får börja min inskolning oxå snart för de börjar ju närma sig :)Tror nog att det kommer bli kanon bara man kommer igång.. Det ska bli intressant om inte annat.. :) Gillar att arbeta med människor.. Har ju gjort det några år men inom äldreomsorgen då. Så det här ska bli lite annat..

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tolv så man får gå och äta...
Börjar ju bli hungrig då..

Nej men vi höres om ett tag =)

Take Care

Möte!!

Japp då ska man iväg på ett möte strax då.. Men det kommer gå bra ska jag nog se.. :)Nu börjar det ju hända lite saker :) Det är så nice kan ju inte bli bättre än så här.. :) Idag är det rätt skönt ute men de blåser kalla vindar.. Det är bara 5 minus så de funkar trodde att det skulle bli 20 grader. Hörde igår att det skulle bli så kallt.. Och det vill ja ju inte ha.. :)

Nej men nu har jag inte tid med detta..

Take care

Snö yra kan man lugnt säga!!

Ja det kan man lugnt säga att det är ute nu.. Snön bara vräker ner men de är rätt mysigt  att det kommer mera snö.. För det vill vi ju ha.. :) Ikväll så har man inte gjort så mycket.. Legat på sägen och kollat på tven.. Har varit ganska trött höll liksom på att somna. Men de var tur att man fick ett mess så man vaknade till ;)..

Nu sitter jag och kollar på när gubben sitter och spelar tve spel :) Inte allt för roligt då men men.. Ska ju snart krypa ner i sängen och sova.. För de är ju dax för de tycker jag då :) Klockan börjar ju sticka iväg..
Får väl se i morgon hur mycket snö det har kommit.. Undra om det snöar i hela vårt avlånga land ?? Hmm de är frågan de..

Nej men nu får det vara bra för idag.. Känner att det inte blir nåt intressant att skriva ändå.. och då är det inge kul att ens försöka att skriva..

Take Care





Fy vad trött

Fyy vad trött jag är.. Skulle lätt kunna somna här på plats. Men det går nog över snart hoppas jag iaf. :) Tro vad man ska äta till lunch idag då.. Det åter står att se det,men de är ju inge så kul att äta lunch själv.. Men men vi får se vad som händer.. :)Nåt måste ju jag äta iaf.. :)

Har haft en trevlig och rolig helg med nära och kära.. Har tagit det lugnt hela helgen.. :)
Jag kommer skriva om nåt här i min blogg lite senare men inte än. för det är inte riktigt klart än..
Men den som väntar på nå gott ;). Det är grått och tråkigt väder ute idag och litye små kallt var det oxå.. Skulle vara skönt om solen kunde komma fram och skina över oss alla här i vårt avlånga land :)..

Känns nästan som jag är för trött för att skriva har inte så mycker vettit att skriva heller..

Take Care

Det har varit..

Det har varit mycket idag.. :) Men de har gått bra ändå så det är ju tur det.. Det här kommer bli så bra.. För det kan ju inte bli bättre.. :) Är så lycklig då lycklig :)

Godnatt

Take care

Svart på vitt

Ja snart är de dax att få vissa saker på svart på vitt.. Det kommer nog kännas bra :)
Åter kommer senare :)

Take Care

Ja vad säger man!!

Ja vad säger man... Det är precis det jag undrar oxå.. Ska man bara hålla käften eller ska man.. Det är det som är frågan:) Har haft en underbar helg med trevliga människor.. :) Uppdaterar mera sen :)

Take care

Hejjjjjja!!!

Godnatt mina älskade vänner. Det har varit en helt underbar kväll :)


Take Care

Snart dax att

Snart är de dax att gå hem och fixa lite hemma.. Med en liten tårta till jossan :) För de ska man ju ha när man fyller år.. Hon ska få ha barnkalas nästa helg för då är hon  hemma hos mig. :) Så det passar ju perfekt att ha det då.. Och då hinner jag fixa lite och sånt oxå.. Men inbjudningar och så måste ju höra med henne vilka hon vill bjuda.. Men det lär väl bli en hel hög men de finns ju begräsningar på det..
Eller så kan ja kanske hyra lokalen för det är rätt skönt för där är det lite större också.. Så slipper man stänga in hundarna om de skulle vara nån som är hund rädd och så..
Ja jag får höra med syster för hon får gått hjälpa mig med detta :)



Take care

Ikväll kommer

Ikväll så kommer min andra älskade dotter :)Längtar som bara den tills du kommer.. :) Vi ska ha en mys helg.. Det kommer nog hända mycket och det gillar vi :) Idag känns det som att det kommer inte bli bli så mycket gjort här på skolan.. Hehe Eller ja ska iaf för söka :)

Tänkte lägga ut några kort på min underbara dotter :)

Pusssssss

  
Du är så vacker mammas tjej :)
Dom här korten är från en dag i stockholm :)

Take care

För sju år sedan!!

Ja just idag så är det sju år sedan min lilla josefne kom till världen. Denna tid punkt för sju år sedan så hade hon varit ute i världen i åtta timmar.. Men det känns som de var igår. Tiden så så fort.
Men idag är det din dag.. Så det blir tårta och paket när du kommer hem från skolan :)

Fick ett paket i morse av sin älskade moster. En jätte fin klocka så nu är det bara att lära sig klockan. :)
Men jag hoppas du får en bra dag..

Mamma älskar dig min prinsessa <3<3<3<3<3<3<3



Take Care


Gud vad mörkt det är ute :)

Gud så mörkt det är ute nu.. Det är verkligen inge roligt vill ju nu att det ska komma mera snö.. Så de får bli lite mer ljusare ute.. :) och idag så har det varit ganska kallt ute.. Brr inge skönt alls när det är kallt.. Det är ju dax att gå hem nu snart.. Men de är bara i morgon sen är man ledig på fredag eller vi har hemma studier.. Men jag har lovat Lillan att följa med henne på skolan på Fredag så de ska ja faktiskt göra..
Kul att se vad dom gör under en dag på skolan.. :) Hoppas bara att hon tycker det ska bli roligt att jag följer med henne:) Men det tror jag nog att hon tycker..

Ja tro vad det blir för middag idag då.. Ska först förbi mamma en sväng innan jag drar hem.. Har ju lovat henne i två dagar nu men det har inte blivit av.. Så idag så tänkte ja att jag måste göra de..

DÖM INTE ANDRA FÖRST DU HAR FÅTT VETA SANNINGEN

Take Care

Nu är det bara en dag kvar!!!

Nu är det bara en dag kvar till min stora prinssesa kommer och hälsar på oss i helgen :) Och så fyller min lilla prinsessa år i morgon.. Gud var har dessa sju år tagit vägen.. Ja det kan man fråga sig.. Tiden går så fruktansvärt fort.. Visst de är skönt att se att dom blir större och större men det får inte gå för fort..
Ja lillan åker ju till sin pappa på fredag så man får väl se vad som händer i helgen.. Men nåt lär de bli som alla andra helger...

Visst vi har lovat en kompis att hjälpa till med deras flytt så vi får väl se vilken dag det blir av dagarna i helgen.
Igår så blev jag upp plockad av L som körde oss hem.. Softa de ett tag satt och snackade lite skit om alla mellan himmel och jord. Jag och syster började med maten eller ja skalade potatis med lite hjälp av L.. Jag hatar verkligen att skala potatis. Men de måste ju skalas när man ska göra potatismos.. Så underbart gott med hemlagad potatismos. Och så blev de korv i ugnen så gott.. :)
Plockade undan efter middagen så man kunde softa ett tag sen.. Kollade på tven en stund lite senare så kom c och hälsade på.. Vi spelade lite kort och surra.. Sen kom även den andra C och det är alltid lika trevligt gumman :)Synd bara att de har blivit så ofta nu på slutet.. Men de kan vi nog andra på..

Vi spelade chicago och jag vann då med lite hjälp men de tackar jag för :)Satt och surrade en massa och skrattade.. Ja man kan ju inte göra nåt annat.. :)
Fixade lite och så plockade ur diskmaskinen och plockade i, så man slipper det idag.. Är ju inte så kul när man kommer hem och de första man får göra är att börja plocka..



Take Care

Kan kanske

Kan kanske bli så att i måste gå och kolla lillans syn hos optikern.. Kan hända att hon är närsynt. För henns fröken hade lagt märke till de,så hon sa de till mig nu när jag var på utvecklingssamtalet.. Och det gick jätte bra,det var som ja skrev i nåt inlägg innan.Det är ju både för och nackdelar.Men vi ska göra nackdelarna till positiva..Bara man hjälps åt så kommer det bli jätte bra.. :)

Så nu är jag tillbaka på skolan och ska försöka gör det här jävla matte talet som jag har suttit och bråkat med innan lunchen.. Ibland så blir det bara för mycket så de brinner för mig när det bara blir fel.. Jag tänker rätt med det blir fel svar.. Jag skriver rätt men de blir bara fel.. Men men de är en ny dag i morgon annars :)

Nej nu är dax att snart plocka ihop för dagen.. :) skönt skönt.. Idag har jag faktiskt varit riktigt pigg ganska ovanligt när de gäller mej.. Hann faktiskt fixa massa saker i morse :)
Innan man skulle iväg på skolan då..
Nu längtar ja bara hem och få i mig nån mat.. Men jag funderar på att ska bli för middag idag.. :)

Take care

Smile :)

Ett gott skratt förlänger livet..... Det finns inge bättre än att få sig ett gott skratt




Take Care


Utvecklingssamtal!

Idag så är det dax för utvecklinbgssamtal på lillans skola.. Skulle fylla i nåt papper som ja skulle ta med mig.. Hoppas att hennes pappa hinner komma oxå så han följer med.. Han skulle tydligen iväg och kolla på nåt jobb..
Jag hoppas det kommer att gå bra iaf.. Men man lär nog få höra både negativa och positiva saker om henne..
Men det tycker jag är bara bra.. För då vet man vad man ska kunna hjälpa henne med för att de ska bli bättre..


Men det är ju alltid kul att få höra positiva saker oxå.. :) :)

Take Care

Tackar

Tackar till er två som har vågat att skriva era namn.. :) Att ni läser min blogg :P det gillar jag.. Nu sitter jag och datar medans några sitter och spelar tv spel.. Har trevligt sällskap här hemma oxå.. :)
Puss puss
Take Care

Snälla ni!!!

Snälla ni som läser min blogg kan inte ni skriva erat namn.. För jag skulle tycka det är jätte roligt att se vilka som följer den.. Fast den kan vara rätt tråkig som bara faan.. Men jag ska försöka hitta på nåt så den kan bli bättre ändra lite på den..Men då måste jag be min älskade vän som är expert på det.. :) Jag vet att du läser min blogg så jag hoppas du ser detta:) Och ta åt dej för du är riktigt duktig på det... Det är ju du som har fixat min blogg  nu så.. :)

Nej nu ska ja dra ut i vinter mörket och hämta lillan på skolan.. Hoppas hon har haft en bra dag,det får jag ju höra.. :)

Take Care

Skulle lätt ku!!

Skulle lätt kunna lägga mej och sova nu ja.. Är sjukt trött idag.. Ja försov gjorde man oxå i morse,vaknade klockan prick åtta fick ju värsta paniken.. Jag vaknade när älsklingen skulle iväg på jobbet,men ja jag somnade om så klart.. Blir så förbannad på mig själv för det blir bara stress stress hela tiden.. För okej om de bara hade varit jag som skulle ha fixat mej då hade det inte varit någon fara men nu är de ju en till som måste fixas och så..



Men ikväll så måste jag komma i säng i tid.. Så man är pigg när man ska på utvecklingssamtal på skolan.. :)

Take Care


Borta!!!

Borta ja de är just det han är.. Tycker att det är lite otäckt när människor bara försvinner.. Man vet inte nåt om var dom kan vara eller vart dom har tagit vägen.. Tycker verkligen synd om dess föräldrar eller anhöriga i allmänhet.. Att inte veta ett skit.. Fy faan för den känslan..
Kan nog inte sätta sig in den känslan oron som man får..




Det märks..

Ja det märks väldigt tydligt när man skriver ofta här att man har mer läsare än om man inte skriver på några dagar.. Har haft en skit bra helg med mycket skratt och glada människor.. Det kan ju inte bli bättre än så..

Just nu är jag sjukt trött och mätt som bara faan.. Jag,Lisa,syster och lilla jossan var ner på träffen och käkade.. :)Lisa drog tidigare än oss för hon skulle hem till familjen.. Vi satt kvar vi och snackade och skrattade.. Gick på hemköp för att handla lite sen tillbaka till träffen för att fika tårta och kaffe.. Så nu känns de som man rullar fram.. Är helt utmattad i hela kroppen..

Nej nu ska ja spela lite spel...

Take Care

GODNATT ALLA SÖTISAR!!!

Ja men då kanske de är dags att krypa ner till kojs.. Har ju suttit och data ganska länge nu..
Och så börjar ju klockan bli rätt mycket... Och så verkar det bara vara skit på tven oxå.. Men skall iaf krypa ner å slå på tven där inne och kolla en stund tills ja känner mina ögon börja falla ner..

Har haft en riktigt mysig fredag det är faktiskt rätt skönt att bara vara hemma och ta de lugnt.. :)
Hoppas det är riktigt skönt väder i morgon så man kan vara ute med lilla loppan som lär vakna rätt tidigt..

Nej men sov så gott där ute alla sötnosar
Tänk om alla som läser min blogg skulle skriva sitt namn.. Det skulle vara roligt att se hur många namn de blir..

Take care

Mys Fredag!!!

Det har varit en helt underbar fredag.. Duschade och fixade lite innan jag gick om till min nya granne som vi har fått i vårat trapphus.. Gud så mycket dom hade hunnit fixat till där upp :)Jag hjälpte till också och fixade hennes son rum med hjälp av en annan granne. Det blev jätte fint där inne på hans rum.. Hoppas bara att han blev nöjd..

Var och hämtade lillan på skolan gick in och handlade lite.. Gick upp till mamma en sväng innan man gick hem.. började plockade här hemma med hjälp av syster.. Det går ju liksom lite fortare då..
Hängt upp den där förbannade tvätten som man aldrig kommer att komma ifrån..haha :)

Nu sitter jag,syster,jossan och syrrans kille här i soffan och kollar på idol =) Det är ju nästan ett fredags nöje som dom visar på tven:)

Nej nu ska ja fortsätta att titta på idol :)

Take care

Godmorgon!!!

Då fick man sov morgon idag då.. Är ledig från skolan så de är riktigt skönt. :) Visst jag var upp med syster och Lillan i morse för att lillan skulle bli klar i tid.. Det blev väl lite tjat med hon blev ju klar iaf.. :)
Så jag hoppas dom kom i tid.. :)

Vad som händer just nu vet ja.. Jag ska göra mig klar så ska jag gå upp till min nyinflyttade granne..
Så välkommen tjejen :) Det kommer bli kanon de hära ska du se..

Nej nu blir de dusch..

Take care

Aha

Nu är det Paradise Hotel.. Kung kung kung =)..
Förstår verkligen inte  hur vissa tänker ibland.......


Stå på dig tjejen!!

Nu håller jag tummarna för dig gumman.. Stå på dig du kommer att klara detta.. Du har dom som stöttar dig i detta så det kommer nog inte bli nåt problem.. Hoppas du fick med allt du behövde..



Ja snart är denna dag slut oxå.. Och det kan ja lova är rätt skönt.. Tro vad man ska hitta på när man kommer hem då.. Blir nog rätt soft skulle ja tro.. Eller ja jag ska ju laga middag.. Idag så blir de korvstroganoff och ris.. Det är ju så gott.. Eller så kanske de blir att det blir syster som lagar den :) För hon kan ju det här med att laga mat hon.. Tycker nästan att hon ska utbilda sig till kock:) Kan ju inte bli bättre :)


Take Care

Halloj!!!!

Halloj halloj Då var det en ny dag då :) Idag var det riktigt skönt ute inte för kallt heller lagomtva det.. Och det är så här det ska på vintern.. Men dom säger ju att detta ska bli värsta vintern på hur många år som helst.. Man vet ju inte om man ska tro på det. Det åter står att se som sagt... Men ingen skulle tycka om det skulle bli uppåt en 35 minus.. Då håller man sig nog inne där det är varmt och skönt.. :)

I övrigt så mår jag rätt okej idag.. Lite små trött med de får ja skylla mig själv för som ligger upp och kollar på film.. Och sen så låg ja och prata lite med hjärtat.. jag hoppas verkligen att allt kommer att lösa sig.. Det skulle vara så underbart:)

Och snart så är det helg igen och vi är tydligen lediga på fredag och det kan ju inte bli bättre tycker ja.. :)Så det gillar jag väldigt starkt.. Och vad som händer i helgen vet ja inte heller.. Men som de känns nu så blir det en soft helg..

Nej men nu är de lunch så jag tror jag ska äta lite av den goda maten som min syster tog med sig igår.. Gott gott =)

Take care


Att man ska!!

Idag hade min älskade syster tagit med sig mat från stället hon jobbar på.. Det var en riktig god middag jag fick.. Det tackar jag för syster.. Sen blev det att jag och syster gick ner i förrådet för att kolla efter lite vinter kläder.. Och som tur va så hittade jag både till mig och lillan =) Har oxå tvättat upp det så nu är det rent..
Får väl se nu då hur länge denna snö får ligga kvar, för de lär väl tina bort för att de ska bli slask och skit ute..Men jag hoppas att den får ligga kvar och att de kan komma lite till men inte så mycket.. Har oxå städat idag.. Det är så jävla skönt när det är gjort alltså.. Det blir så rent och fint här hemma.. Tände lite ljus så här i vinter mörkret..

Har en skit fin ljus spiral som fick av mitt underbara älskling första julen som vi blev tillsammans.. Och den har väl ca så där 30 värme ljus.. Den ska ja tända nån kväll hade jag tänkt för den är så fin när alla ljus är tända.. :)
Annars så har jag haft en riktigt mysig Onsdag min vänner.. Kollat på film och käkat lite chips å dip..
och för en stund sen så kom en underbar vän till mig och hälsa på.. Det är alltd lika trevligt när du kommer och hälsar på mig gumsan =)...

Nej  nu ska ja avsluta här för idag =) Hoppas ni alla får en bra onsdags kväll de som är kvar av denna dag..
ska ta en varm dusch nu ja sen blir det till att krypa till kojs.. ;)

Godnatt 

Take care

Hur tänker vissa alltså

Hmm ja det är en bra fråga de.. Man kan inte annat än att bli förbanad som bara satan.. Ja hade det varit om mig då skulle de faan tagit hus i helvete på ren svenska.. Hur tänker vissa människor.. Nej jag blir så förbannad så ja vill inte ens tänka på detta.. Så jag skiter att skriva nå mera..
Åter senare ikväll om jag har tid och lust..


Take care

Behandla andra som du själv vill bli behandlad..


Snö och åter snö =)

Ja men då har den efter längtande snön kommit.. Helt vitt och fint ute.. Jag tycker de är riktigt fint när första snön kommer.. För de är så vitt och fint,det har ju inte hunnit blivit smutsigt av alla avgaser.. Men tro hur länge denna snön får vara kvar då.. Bara det inte blir så jävla kallt bara för det tycker jag dock inte om..Mellan tio och femton grader kallt kan de vara..För då är det behagligt att vara ute.. Men kylan brukar ju dock inte barn gnälla om.. :)

Gud så glad alla barn ska vara idag när de har kommit så mycket snö.. Min lilla blev iaf riktigt glad i morse när hon såg snön.. Och jag som inte hade hunnit plocka fram några vinter kläder. Men det får jag fixa idag när jag kommer hem.. För idag så blir det en städ afton hemma hos mig.. Måste nog ta en riktig städning för de behövs.. Ja det är ju inte så att det är jätte smutsigt men de blir så när man har små barn hemma.. Iaf hemma hos mig.. Jag plockar undan och hon plockar fram.. Men de är väl så när man har små barn hemma.. Dom har ju lite svårt att lära sig att plocka undan när dom har tagit fram nåt.. Dom tycker väl att vi som föräldrar ska ha mer att göra.
Eller vad tror ni?? 

Sitter här och trälar på med denna jävla matte,är riktigt less nu men jag ska faan fixa det.. Eller jag måste göra de.. :/ men det kanske går bättre i morgon.. Tog en liten paus nu iaf så ja kunde blogga lite då.. 

Nej nu ska ja gå köpa en varm choklad :P

Take care 


Hmm

Till dig som kommenterade sång texten.. Så ska de visst vara som de står.. Alltså så här ska de stå
If one of us is lying..........

Samma låt fast på engelska =)

You say you really know me,
you're not afraid to show me
what is in your eyes
So tell me about the rumours
Are they only rumours?
Are they only lies?
Falling out of a perfect dream, coming out of the blue.
Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you?
Did you tell me you would never leave me this way?
If you really knew me
You couldn't do this to me
You would be my friend
If one of us is lying
There's no use in trying
No need to pretend
Falling out of a perfect dream, coming out of the blue
Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you?
Did you tell me you would never leave me this way?
Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you?
Did you tell me you would never leave me this way?
Is it real?
Did I dream it?
Will I wake from this pain
Is it true?
Is it over?
Baby did I throw it away?


Take Care

Underbar låt =)

Du säger att du verkligen känner mig,
du är inte rädd att visa mig
vad är i dina ögon
Berätta om ryktena
Är de bara rykten?
Är de bara lögner?
Faller ur en perfekt dröm, kommer ut ur det blå.
Är det sant?
Är det över?
Har jag kasta bort det?
Var det du?
Sa du att du skulle aldrig lämna mig så här?
Om du visste verkligen mig
Du kan inte göra detta mot mig
Du skulle vara min vän
Om en av oss ligger
Det är ingen idé att försöka
Inget behov av att låtsas
Faller ur en perfekt dröm, kommer ut ur det blå
Är det sant?
Är det över?
Har jag kasta bort det?
Var det du?
Sa du att du skulle aldrig lämna mig så här?
Är det sant?
Är det över?
Har jag kasta bort det?
Var det du?
Sa du att du skulle aldrig lämna mig så här?
Är den riktig?
Har jag drömmer det?
Kommer jag vakna ur denna smärta
Är det sant?
Är det över?
Baby gjorde jag kasta bort det?

Stackars bebis!!!

Satt och googlade lite.. På olika bilder och så fick ja fram en bild på en liten bebis som hade fötts i Kina.Men en liten snopp på ryggen.. Visste inte om ja skulle skratta eller gråta när jag såg bilden..

Hoppas det gick bra att operera denna lilla bebis..



Take care


Kan inte bli bättre!!!

Sitter här på skolan och har kollat igenom mina mail.. Och jag fick VG på min tredje inlämningsuppgift i matte.. Känner mig så jävla glad,allt verka bara flyta på som de ska nu... Och det kommer bara bli bättre, ja de kan ju inte bli sämre iaf.. =)

Idag är det en sån där  grå och tråkig dag,och kallt är de oxå ute.. Tur man fick åka bil i morse med hjärtat för han skulle ändå åka och jobba.. Jag känner mig helt sprallig i hela kroppen.. haha men de känns skönt oxå..
Jag tycker ju om att skratta..



Take Care

Det gick bra!!!

Mötet som jag var på idag gick jätte bra.. Om de går som jag vill nu så kommer detta bli kanon.. Och för alla andra oxå.. Men det kan ju bara bli bättre.. Känner mig så jävla glad och lycklig nu.. Det kommer som sagt bli Kanon =)

Orka inte skriva så mycket nu utan tar det i morgon ist... '
Så sov gott alla där ute,för de ska jag göra iaf..


Take Care

Nu är dagen här =)

Just nu sitter jag på skolan och försöker göra lite matte och lyssnar på musik.. Idag så har det börjat några till här och det är ju skit roligt att det kommer fler..
Har haft en skit bra helg med mycket skratt, jag har kommit fram till att jag älskar när jag får skratt.. Visst de kan ju bli jobbigt när man får tränings värk i magen :)

Lördagen var helt underbar,fick sov morgon är så skönt att inte behöva kliva upp på en gång när man vaknade.. Låg och drog mig i sängen och kollade på tven.. Älskare såna dagar.. Sen var jag ner på byn en sväng med J och bror.. Det märktes ju att det var röd dag inte så mycke folk i rörelse.. Gick förbi Ullas och tog en korv.. :)
Sen hem och tog de lungt sen åkte hjärtat iväg med några av han kill kompisar..
Själv var man hemma och kollade på tven och tog ett varmt skum bad innan de var dax att börja fixa sig..
Tog ett glas vin efter ja hade badat..Lyssnade på musik och bara njöt..

Hade en riktigtv trevlig lördags kväll :)Det var mycket folk på glajjan och det är ju riktigt roligt men själv så tycker ja att de blir lite små jobbigt när det blir jätte mycket folk så man kan knappt röra sig.. Men men man lever bara en gång..
Sen hände det massa andra saker oxå men de tänker jag inte skriva här..

Vaknade pigg som bara faan på söndag, gjorde mig klar för ja skulle följa med J och bror upp till bredbyn.. Vi åkte och hämtade lillan tidigare så hon fick följa med och hälsa på Moffa och Inger.. Blev bjuden på mat och det var helt underbart gott.. Sen blev de fika och massa surr.. Och mycket skratt pratade om lördagen lite och vad min älskade bror hade gjort.. MOhaaaaaaaaaaaa
Och igår så snöade oxå men de kom inte så mycket här.. Men uppe i bredbyn var det en hel del.. Jossan tyckte det var riktoigt roligt med snö.. Jippi =)
Jag tycker oxå att det är riktigt fint när de har kommit så pass mycket snö så de är vitt överallt.. :) Hoppas det kommer snart så man kan vara ute och göra snö änglar med barnen :)

Nu på eftermiddagen så ska ja iväg på ett möte,jag hoppas det kommer gå bra.. Det är bara att hålla tummarna.. Men jag tror nog att de kommer gå kanon bra.. Jag skriver mera om det senare.. =)

Take Care

Varmt bad!!!

Nu blir det till att ta en härligt varmt bad,men funderar om jag ska ha med skum eller utan..
Men varmt ska ja jag iaf ha.. Det kommer bli så skönt.. Sitter här hemma nu själv men de är rätt skönt de oxå..
Nej men nu har jag inte tid med detta klockan tickar ju.. haha :)
Så bråttom har ja dock inte men de kan vara skönt att få det gjort..
Har varit på byn en sväng oxå, handlade en julmust så ska lägga den på kylning så man har den kall tills i morgon :)
Muma


Take care

Ha en trevlig lördags kväll för det ska jag ha iaf =)
Kommer bli så nice =) =)

Härliga Lördagen är kommen =)

Äntligen så har den härliga lördagen kommit.. Har verkligen längtat efter denna lördag hela veckan..
Vaknade för ett tag sen och det var skönt att få sova ut.. Man klagar ju inte direkt. Gick och gjorde frulle det blev köttbulle macka med röbetssallad muma... Snart är det ju jul så dår får mna ju äta mycket av såna härliga godsaker.
Nu sitter jag i soffan och chillar ska väl bara ta de lugnt idag till de är dax att göra sig klar för kvällen festligheter..

Känner på mig att det kommer bli en grym kväll med mycket skratt =) Och sånt tackar man inte nej till..
Eller ja det blir ju inte till att chilla hela dagen kom ja ju på nu,måste ju fixa och sånt här hemma städa undan och tvätta undan lite tvätt förstår inte hur det kan bli så mycket på engång. Jag tycker jag bara hinner tvätta undan allt så är det lika mycket.. För jag tycker det inte är så roligt att tvätta men man måste ju de..

Nej men vi höres och synes senare gott folk =)

Take care




Blogg torka

Idag så har jag haft en liten blogg torka.. Brukar ju iaf skriva tre inlägg men idag har det blivit en lite dåligt med det..
Men de brukar ju bli så ibland när man har annat för sig.. Men jag glömmer helt bort ibland att jag har en blogg..

Men nu är de som de är , nu önskar jag er alla en trevlig och mysig helg :)
För det ska jag ha iaf..

Take Care

Sofftisch!!!

Vaknade idag klockan tio av min älskade bror kom in och väckte mig.. Han skulle lämna några saker som jag skulle gå igenom.. Om jag skulle ha kvar det eller inte.. Men jag hade tydligen missat en påse med väskor,så den ska ja kolla igenom i morgon.. Softade ett tag innan jag gjorde mig iordning för att först gå ut med hundarna sen ner på stan för att möta <3.. För min älskade syster bjöd oss på lunch idag och det tackar man ju inte nej till.. :) Tack så mycket syster..
Stötte även på några vänner,gick med dom och gjorde ärenden.. Sen så körde vi hem dom till Bollsta.. :)Hoppas vi träffas mer under helgens gång :)Drog hem sen och bara softa. Kollade lite tv och data lite..

Sen så har det bara varit lugna puckar här hemma.. Min älskade J och min bror var ner en sväng. Så man han ju med att spela sjuan några gånger.. :)Sen var de dax att laga lite mat och gott blev de oxå..
Så nu sitter jag och <3  och kollar på tven och jag datar i vanlig ordning...

Längtar som faan tills i morgon för då är de Party som gäller.. Och det kommer bli riktigt trevligt.. :)Är så taggad..

Nu ska jag kolla fejjan innan jag säger godnatt :)

Take Care

Vill vill vill!!!

Ja det är mycket man vill.. Men sen om det blir så det är en fråga.. Jag vet vad jag vill och inom en snar framtid så kommer det nog att bli så oxå.. Det gäller ju att man har viljan så kommer allt att bli så klockrent.. Det gäller att man håller ljuset uppe så kommer allt att bli så bra så..

Sitter här hemma och väntar på att syster ska komma hem så vi kan snacka lite skit.. Idag ska jag ta hand om lillans rum gud så skönt det kommer att bli när de är klart.. Får även hjälp av min underbara kompis... För extra hjälp tackar man inte nej till :)

Nej nu får det vara bra för idag åter kommer i morgon och berätta hur det gick med rummet :)


Take Care


Vad är vänskap???







Ta vara på dom vänner ni har för en vacker dag kan man stå utan vänner

Take Care

Halloween!!!

Man blir rätt förrvirrad när det gäller halloween för vissa säger att det var förra helgen man skulle fira det och vissa säger att det är denna helg. För i helgen så kör både Kramm och Gladan halloween.
Så man kan ju hoppas på att det blir röjj i våran lilla stad denna helg.
Jag själv vet inte om jag ska gå ut eller om det bara blir hemma fest för min del.. Men som de känns nu så blir det bara hemma fest,brukar ha riktigt trevligt på dom oxå.. Men jag vet inte riktigt vart vi ska vara än de återstår att se.. Men det kommer bli kung iaf.. =)

Fy faan vad livet är orättvis ibland.. Jag fick veta en sak häromdagen och jag bara rös i hela kroppen. Men jag vet att du har en enorm styrka inom dig. Jag ska sända mina tankar till dig och du ska få en stor kram av mig när jag träffar dig nästa gång.. Vet att du klarar av detta..

 
I helgen så kommer det att komma lite nya kort oxå... :)

Take Care

Waka Waka

Nu ikväll så har ju syrran kille varit här på besök :) Är så glad för hennes skull =) Han var riktigt trevlig oxå. Så han hoppas man på att få träffa fler gånger.. :) Hmm missade inte jag reprisen på paradise hotel .. Jo de gjorde ja.. Blev ja irriterad ja det blev ja.. Men men får försöka komma ihåg de i morgon..

Vill ju inte missa nåt ju vill kunna följa sköna Lina :) Jag följer hennes blogg varje dag kan ju inte bara missa den måste ju bara läsa den :) Jag satt faktiskt och funderade idag hur det skulle vara att bli kändis bara så där.. jag skulle faktiskt bara vilja vara kändis bara för en dag.. Tror dock att de kan bli väldigt mycket från media och sånt.. Man får nog vara glad att man inte är kändis.

Sitter här i sängen och slapp kollar på tven.. Gubben min han ligger här och sover bredvid mig han var rätt trött ikväll..
Men nu ska ja sova ja oxå eller kolla på tv en stund till..

Tro,hopp,kärlek <3<3<3<3

Take Care

Grannfejden!!

Ja vad säger man.. Det är riktigt skoj att titta på det.. Vissa är ju inte riktigt kloka alltså.. Man blir helt stum.. Man det är ju rätt skönt att dom flesta löser problem till slut.. :)

Idag har jag inte gjort ett skit sen ja kom hem bara tagit det lugnt och softat i soffan.. Det är riktigt skönt de oxå.. :) Fick höra en sak idag så jag trodde jag skulle tappa hakan.. Ja vad säger man det skulle ju inte vara riktigt klokt om det skulle stämma.. Ajja men det är inte mitt problem..

Ja snart är det helg oxå gud så skönt att få sova.. Sen vad som händer i helgen vet ja inte.. Men något lär det ju bli som det alltid blir på helgerna.. Man blir ju inte förslappad om jag säger så..
Det händer ju alltid nåt om säger så..

Funderar på att ta ett varmt skumbad,det var ju ett tag sen man gjorde de.. Mys pys

Ha de gött så höres vi i morgon =)

Take Care


Best Friends!!!

Vi alla har nog en bästa kompis.. Men en bästa kompis ska man ju kunna prata om allt och då menar ja verkligen allt.. Utan att denna person ska snacka vidare om saker och ting..
Men att ha en bästa kompis kan ju även vara din mamma,syster,bror,pojk/flickvän det behöver ju inte vara nån kompis.. Jag vet vem jag verkligen kan lita på när jag vill prata om något..
Ta vara på dom vänner och kompisar ni har för en vacker dag så kan ni stå utan kompisar eller vänner..



Take Care <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Smack smack!!!

Idag är det en sån där tråk dag. Inget går som jag vill och sitter här och väntar på att få svar på min inlämningsuppgift.. Det är ju lite små spännande och se vad jag får på denna.. Jag hoppas ju att jag får Vg som jag har fått på dom andra två.. Skulle nog bli missnöjd om ja bara skulle få G.. Men men de tar jag då.. Hoppas jag får svar iaf innan jag går hem idag..
Jag känner mig allmänt less idag.. Men de kanske blir bättre senare idag kan ju iaf hoppas på det..

Pratade nyss med en vän som jag inte har pratat med på länge.. Fick veta några roliga nyheter och det gillar jag väldigt starkt... Det kommer bli tok bra de :)

Var nyss ute och tog lite luft träffade då A som stod och sålda lite kakor och sånt på stan.. Hoppas eran försäljning gick bra :)Det var goda muffins iaf fick ju smaka en liten bit..
Jag har blivit lite dålig på att skriva här i blogg nu.. Det står helt stilla men de ska ja nog fixa till..

Måste ju oxå börja lägga in lite mera bilder på några av min inlägg..

Take care

Barskolan!!!

Sitter just nu och kollar på barskolan.. Denna brud som även var med på lyxfällan verkar ju riktigt blåst.. Kan verkligen brudar vara så dära blåst som hon är.. !!?? ja det är ju frågan.. Ska nog göra natt snart.. ska ju upp ganska tidigt i morgon.. =)
Idag fick ja veta nåt riktigt skoj.. Hoppas de bara går vägen nu då.. Men det får jag se.. Så jag kommer att skriva om det senare när jag vet mera... Men jag håller tummarna :)

Ajja godnatt alla där ute,hoppas ni får sova gott. För det ska jag göra iaf ;)

Take Care

Aldrig tappa kontakten!!

Det känns så otroligt skönt att man aldrig tappar kontakten med vissa människor. Vare sig vad som händer här i livet. Och det känns otroligt skönt.. Jag har några o mitt liv som ja aldrig skulle vilja tappa kontakten med. Och det har sagt till dessa människor. Vissa har jag gått igenom mera saker än andra. Men det spelar ingen roll för mig.
Kommer alltid att finnas där för er oxå i både vått och torrt..

Jag hoppas ni vet vilka ni är..



Take care


Inlämning 3 är gjord

Japp nu har man suttit och klurat ut lite matte på inlämnings uppgiften 3. Nu hoppas jag bara att det går lika bra som de har gjort på dom andra:) Jag får hålla tummarna och mina tår :) hehe Men det känns skönt att de är gjort nu iaf..

ha de gött

Take Care

Soft!!!

Igår så vart det en soft kväll.. Var ju sjukt trött men de var skönt att ta en liten tupp lur :)Men jag hade lite svårt att sova sen när jag väl skulle sova.. och varmt blev det inne i sovrummet oxå..
Ja min stora tjej fyllde år igår.. Hoppas du hade en bra dag gumman.. Idag ska jag och syster gå och kolla på lite presenter åt min älskade barn.. För den mindre fyller oxå år snart..

Så det blir en trevlig eftermiddag med syster yster =)

Nej nu är de kaffe =)

Take care

somnade visst!!

Jag somnade visst till en sväng på soffan.. Inget ja klagar på iaf.. =)det var riktigt skönt.. Nu sitter ja och kollar på spårlöst försvunnen .. Och börja bli lite sött sugen oxå men funderar på att ta ett glas julmust....

Take care

Blir nu barnledig!!

Nu är ju höst lovet här.. =) Och jag som är vuxen blir ju inte liksom ledig som alla andra som går i skolan.. Lillan har varit på fritis idag men nu så blir hon ledig resten av veckan.. Hon åker till sin farmor idag och ska vara där tills på fredag sen ska hon vidare till hennes pappa.. Så efter mina dagar så ska jag hinna med mycket här hemma.. Har lite att fixa iaf inne på hennes rum..
Så det är lika bra att passa på när hon är inte hemma.. Och det måste faktiskt bli av denna vecka. För jag har ju en liten plan till henna att hon ska få ett skrivbord i Julklapp.. =)Men som sagt de är ju tag dit.. =)

Nej nu har ja inte tid med detta..

Take Care

16 År idag

Ja idag  är det 16år sedan jag fick mitt första barn.. =) Den bästa dagen i mitt liv,det kan inte finnas nåt som är bättre än när man får barn.. =) Men man kan ju undra vart tiden har tagit vägen..
Hela 16år ja vad säger man...
Hoppas du får en bra födelsedag min älskade gumman..
Vi har varit med om mycket både fördelar och nackdelar..

Ett stort grattis till dig min älskade gumma =)
Puss puss

      

Min vackra dotter =)

Take Care

RSS 2.0