Vilken dag =)

Gud sån underbar dag det har varit idag.. Började dagen med tvätt och städ.. Ja de kanske inte är så roligt men de måste ju göras.. =)
Efter jag hade gjort det så gick ja ut en sväng till mina vänner som satt här ute med sina barn =)Alltid lika trevligt att sitta här utanför och snacka lite...

Sen när hjärtat kom hem så drog vi och badade i älven,men de var riktigt jävla kallt kan ja lova.. Sen hem drog på sig lite varmare kläder.. :) Åkte och handlade sen drog vi iväg och fiska..

Jag, hjärtat och svärfar.. =) denna gång så fick vi en regnbåge :p så de var ju bra.. För alla andra gånger så har vi inte fått nåt.. :) Har nästan precis kommit hem.. Men har tagit en varm dusch och nu sitter ja i soffan och tar de lungt innan ja ska hoppa ner i sängen..

Ska vara barnvakt i morgon åt min bror barn men de ska nog inte vara nåt problem.. :)Dom är ju stora så :) Hade ju tänkt kollat på nån film men klockan är ju lite för mycket..

Gud vad ja saknar vissa människor,men dom bor ju en liten bit från mej då.. Skulle vara skoj att få träffa er snart... =))



Snyggaste mox =)



Och snyggaste Mellie =)


Emelie <3



Meeee :)


Jag måste nog ta och kolla igenom alla bilder som ja har,så jag kan sortera vilka man ska ha kvar eller inte.. Kanske man ska ta och beställa lite kort igen.. Men måste ju höra med hjärtat oxå :)Om de skulle vara några bilder han vill att vi ska beställa..

Nej nu ska ja ta och avrunda här..

Pusshej

Åter igen!!!

Ja åter igen så är den nån som har kommenterat och varit anonym.. Snälla jag ber ni som kommentera skriva era namn istället för att vara anonym..

Annars så har ja haft en kanon midsommar med underbara människor,mycket skratt blev det oxå men de är ju så de ska vara.. Bilder kommer senare..

Nu ska ja sova

pusshej

Snart midsommar :)


Japp då är de midsommar snart då.. Tro vad alla ska göra.. :) Själv vet ja vad ja ska göra.. Jag ska vara med mina underbara vänner :)Och min älskade underbara älskling..

Vi ska grilla och ha det riktigt mysigt :) ska bli skönt :) Hoppas bara på fint väder.. :)

Igår så var man på snibben och höga kusten.. Var och käkade thai och lillan badade men de var riktigt kallt i vattnet.. :) Sen så åkte vi vidare till Höga kusten och tog en glass.. Så lekte jossan och dom andra brudarna lite :) Det finns rätt mycket att göra där för barnen.. :)

Sen bar de av hemåt hade en helt underbar eftermiddag med min familj <3 Älskar er av hela mitt hjärta.. Ni betyder så mycket för mej :)

De kommer några bilder oxå :)












Det var några kort sen igår de :) <3<3<3<3



Hahaha :)

Det var visst ett tag sen man var in här och skrev.. Men har dels inte haft tid eller lust,men nu tänkte ja att jag skulle göra ett litet ryck... :))

Det har väl hänr en hel del men orka inte skriva om allt..
I helgen så var de stads festen här i kramfors och det var bra med folk fast de dåliga vädret.. :/

Var bara ut en dag och det var på lördagen.. Hade riktigt trevligt med mysiga människor.. Var trött som en gnu men det gick ändå.. Hade då inte sovit så mycket på natten på lördagen..

Igår så¨var jag på tivolit med syster,emelie,hennes kompis och lilla jossan.. :)
Det var trevligt och roligt.. Man har ju en liten som verkar inte vara rädd för något.. Hon ville minsann åka dom största karusellerna men fick dock inte de då.. Haha hon är tuff :)

Idag så har vi varit och badat hundarna plus att jossan bada sitt första bad för i år ute då..
Emelie fick bada med kläderna på tack vare min lillebror som slängde i henne.. :))

Ikväll så ska vi iväg och fiska.. Tycker det är så mysigt att vara ute i naturen... :))

Pusshej

Regn regn!!!

Har haft en väldigt trevlig för middag med trevligt sällskap här hemma vid köksbordet.. :)
Tack för go bullarna M... :) Och kaffe så klart... Fick även upp hjärtat tidigt haha de ska han ha de... :)

Ska snart ner på stan för lillan har drop in fika idag.. Ska bara vänta på syster yster tills hon slutar,för hon ville följa med.. :) Sen blir det en sväng till mamsen... :))ska hjälpa henne med nåt..

De kommer nog bli bra de dära mamsen :)

Pusshej

höres senare :)

Tipp tapp

Har haft en skönt kväll här hemma,inge tjafs med lillan som de bruka vara för de mesta..
Kollat på tven och druckit te med ost mackor... Gott gott kan ja lova..

Nu ska ja försöka sova... :)

Pusshej pussheeeeej

Men vad ovanligt!!!

Ja idag har man varit på AF med sällskap av S alltid lika trevligt.. Senare så träffade vi upp I som oxå är trevligt.. Var på staden en sväng sen gick vi hem till mig och satt här ute och drack kaffe.. Senare så kom Bror och J ut oxå..och J med barn kom oxå ut... Satt och surra en massa skit om allt mellan himmel och gjord..

Sen var de dax att gå ner på stan igen för att hämta lillan på skolan.. Gick in en snabbis på konsum för att handla till middagen.. :) Träffade upp  syster så vi gjorde sällskap hem... :)

Gick in till min kära granne för att vi skulle äta middagen där inne.. Det blev stuvade makaroner och korv, så sjukt gott alltså.. Muma :)

Efter middagen så kläde vi på oss för att gå ut så barnen fick leka lite,men de började ju regna.. Men vi satt kvar där ute en stund ändå.. Men som sagt efter ett tag så gick vi in för barnen hade blivit lite blöta så dom skulle få hoppa in i ett bad tillsammans.. :)

Så nu sitter jag här med ny badat barn som snart ska gå och lägga sig....

Ja jag säger då de ja.. Nu händer de saker här i kramfors.. Men men de får väl vara så då..
Nu vet ja iaf vilka mina riktiga vänner är och dom står mig nära.. Och jag är så glad att jag har min älskade pojkvän.. Utan han så vet ja inte vad ja skulle göra..
Vi har hållit ihop i 3år 7månader och de är ja så glad för och att de ska vara vi.. :)
Puss jag älskar dej så otroligt mycket det går inte att beskriva med ord alltså....

Puss pussshej

Man väljer sina vänner!!!!

Förstår mej inte på människor som bara lyssnar på en version utan att fråga den andra oxå om det stämmer eller inte.. Och sen komma med falsk fakta.. Jag trodde fick en rejäl chock alltså,helt sjukt iaf..
Fick vara hemma en dag extra,men nu är hon pigg så i morgon ska hon på skolan.. :)) Hon tycker inte att de är så roligt att vara hemma.. Blir lite smått rastlös..

I helgen har emelie gumman varit här hemma oxå :) Och hennes trevliga pojkvän.. :)

orka inte skriva mera just nu.. Men de kanske kommer mera innan de är dax för sängen..


Pusshej

Herregud säger ja bara!!!!

Att ge kritik går jävligt bra,men säger man nåt tillbaka så skiter han / hon i allt osv.. Då kan man man ju inte tåla själv kritik.. Men att klanka ner på andra går jävligt bra.. och att inte våga ta saker öga mot öga utan på FB går de jävligt bra att ta en disskution.. Tycker det är jävligt fegt att inte våga ta de öga mot öga,men de är vad jag tycker..

Sen om andra människor tycker annat så är det så.. För vi kan ju dock inte tycka likadant...

och det är jag jävligt glad för...... Nog om detta

Inatt så kom min älskade dotter Emelie upp från Söderköping och hennes kille.. alltid lika trevligt när ni kommer upp till mamsen.. Vad som händer ikväll har ja ingen aning om.... Men hoppas på att nåt skoj kommer att hända.. :)
Just nu så är de bara jag och en vän som är hemma.. Älsklingen är iväg och klipper gräset. Emelie och hennes kille ville överraska Lilla jossan, så dom har åkt till paradisbadet.. :)

Så jag hoppas dom har det skoj där och att lillan är snäll... :) Men de tror jag nog att hon är.. :)

Nej nu ska ja göra nån nytta hade ja tänkt.. :)

pusshej



Blåsigt värre :)

Fy vilket tråkigt väder de är idag.. Det blåser,regnar solen är framme om vart  annat.. Men de bryr ja mig inte om det blir till att åka och fiska idag oxå.. Jag tycker det är så mysigt ...

Tjoofadderrittan!!!!! :)

Tvättstugan!!!!

Då har man varit uppe sen klockan sju,för vi hade tvättstugan.. Så jag och hjärtat var som sagt uppe med tuppen.. :))Men nu är man snart klar med den,så man ska kanske fråga hjärtat om vi ska ner på stan och käka lunch... :))

Har haft trevligt kaffe besök oxå här på morgon kvisten oxå.. Alltid lika trevligt.. <3<3<3

Ska nu kila iväg och hämta de sista i tvättstugan..

pusshej

Grillning plus fiskning....

Japp då ska man snart iväg då :) Skall åka fiska de ska bli riktigt mysigt.. :) Så blir det grillning oxå.. :)
Idag har de varit kanon väder, har varit till Hänta på en liten road trip med hjärtat.. :)

För en gångs skull så blåste de inget där.. För där brukar de typ alltid blåsa.. :)

Nej nu ska ja fixa lite innan vi ska iväg..
Åter kommer med bilder därifrån... :))

Pusshej

varför vara negativ när man kan vara positiv!!!!!

Precis som ja säger, varför är det många som är negativ hela tiden.. Kan aldrig försöka vara positiv.. Visst jag kan oxå tänka negativt oxå men inte hela tiden.. Försöker iaf vara positiv...
Annars skulle ja tycka det skulle vara jobbigt hela tiden..  Men som sagt vi är ju så olika vi människor.. Och visst de är ju tur de.. Annars skulle ja tycka det skulle vara riktigt jobbigt..
Har haft en mysig dag med mina vänner.. Suttit ute i solen hela dagen, snart är de dax för middag.. Idag blir det köttfärssås och spagetti :) Så underbart gott är de.. Ska göra nån god sallad till oxå... :)
Pussssssheeeeeejjjjjj

Älska mej för den jag är !!!!

Jag är som jag är och de kan ingen ändra på.. Visst ibland kanske man är lite för mycket, men vad gör de om hundra år.. Precis inget alls.. haha :) Sitter här i soffan och det är fett varmt ute.. Håller nästan liksom på flyta bort.. ska nog snart gå ut i solen så man får lite färg på sig.. För de behövs ju liksom då iaf på benen... :)

Men vi höres senare ikväll om ja orka uppdatera.. :) Men de blir nog så :)


Pusshej

RSS 2.0