Vilket röjj!!!

Då har ännu en helg gått då,med mycket trevliga saker.. Ja det blev ju inge sundsvall som de var planerat.. Men de kommer fler gånger.. är så glad för min älskling han har fått jobb :) Så nu hoppas ja att de kommer gå bra för honom.. :) Men de tror jag säkert.
Så vi vara bara hemma i fredas och tog de lugnt gick och la sig tidigt gjorde vi oxå.. För han skulle upp och jobba igår.. Så jag var helt själv hela dagen igår hemma.. Spelade musik och donade på här..

Så igår blev det lite fest här hemma,med underbara människor.. :) Hade sjukt kul men de var mindre kul idag när jag vaknade och såg hur de såg ut här.. Men fick hjälp att plocka undan här hemma..
Bilder kommer senare i veckan..

Just nu sitter ja och kollar på nån film på femman och sitter på fb :) Ska snart ta en varm dusch sen blir de nog till att krypa ner i sängen :) ska ju upp på skolan i morgon :)

Pusshej

Kan inte förstå problemet!!!

Nu har de gått nästan halva veckan tiden går fort när man har roligt eller hur.. Och det går bra att plugga matte.. Och det går bra för lillan på skolan oxå hon tycker att det är jätte roligt..

Igår så fick min syster en sånt sjukt mail så de går inte att förklara,men de löste sig till slut.. Förstår inte hur en människa kan göra så här som denna person har gjort mot min syster.. Tycker verkligen synd om dej när hon får tag på dig.. Ajja nog om det nu..

Det blir inte så långt inlägg men lite iaf.. Idag fick ja ett armband av min stora tjej som hon hade gjort på fritis För att jag fyllde ju år igår..  Hela 25år eller hur va de :) haha Idag fick ja ett present kort till frissan vad min syster och lill pullan :) Tack så mycket för de så nu ska de klippas hår :) Måste bara beställa tid först :)

Nej nu ska ja kolla på film med min älskling <3<3

Han och mina barn är de bästa jag har i mitt liv förutom min familj dom står mig oxå närmast..

Puss pusshej

Första skoldagen!!!

Japp då har skolorna börjat idag då på dom flesta ställerna här runt om i västernorrland.. :) Själv har min dotter börjat första klass och min andra dotter första året på gymnasiet.. :) Hoppas att de det går bra nu när skolan har börjat.. Själv har jag börjat nåt som arbetsförmedling håller i :)Så det blir heldagar för mej från nio till halv fyra varje dag :) På lunchen så träffade ja upp en kompis och hennes dotter.. Bjöden lilla sötnöten på korv :) Det gick fort så var man tvungen att gå tillbaka...

Men tiden gick fort sen var de bara att hämta stora tjejen på skolan var ju jätte nyfiken på hur de hade gått för henne,på hennes första skoldag... Och det hade gått jätte bra hon var jätte glad :)

Ikväll så har ja inte gjort så mycket ,syrran lagade mat idag det blev korvstroganoff och ris.. Muma :) Och så håller hon på att förbereda morgon dagens middag... Det blir stek av nåt slag men de luktar väldigt gott här hemma.. :) satt här ute med några vänner och barn en stund.. busade med min lilla surpuppa snurra henne så hon vart lite yr men skrattade gjorde hon :)

Man är ju rätt trött nu kan ja lova så det blir en dusch nu sen sova :)

Pusshej

PM!!!!!

Har haft en jätte mysig dag med nära och kära.. Plus barn :) Har suttit ute i solen och druckit kaffe.. Spelat kort med dock lite fusk men vad gör de :) haha

Nu ikväll så har vi grillat kött så underbart gott .. Nu sitter ja och lill pullan och syster här hemma i soffan och snackar.. I morgon så börjar min stora tjej Ettan hon tycker att det ska bli kul och spännande. Men de kommer nog att gå bra.. :)

Nej nu har ja inte tid med detta.. ska kolla efter en sak åt carro :)

Pusshej

......

Myssssssss på gång :)

Mys dag!!!

vaknade vid halv tio tiden idag av att älsklings mobil ringde,så det var bara att kliva upp och fixade frukost till oss.. Han skulle till huset och fixa köket det som är kvar med en kompis.. :) Det kommer nog bli fett snyggt när de är klart.. Men då är de bara allt annan som ska fixas men de får ta den tid de tar.. Men de kommer bli grymt snyggt iaf.. :)

Själv så sitter man på altanen i Dynäs hos gumman ingalill och dricker kaffe och snackar en massa :) Det var ju ett tag sen vi träffades så vi har en hel del att prata om.. Det märks att de har hänt en hel del sen sist vi träffades.. :)

Nu ska ja avrunda här men åter ikväll med lite uppdatering.. :)

Pusshej

Miss you!!!!!!

Ska försöka skriva lite här då... Har precis varit ner på hemköp.. :)Det känns så skönt att veta att dom har öppet till klockan elva.. Det är inte många mataffärer som har öppet så länge.. Ikväll så har man varit upp till grannfrugan och hälsat på.. Syrran skulle hjälpa dom att färga håret.. Jag tror nog att de kommer bli snyggt.. Jag får se i morgon hur det blev som. Medans vi satt där uppe så spelade vi lite kort,det var jag,bror,syster och en tjej kompis.. Grannfrugan hon tittade på hon.. :) Hon hjälpte ju mej så ja vann en gång:) Tack så mycket för det.. :)

Nu har jag pratat med syster om det jag skrev i ett tidigare inlägg och det kommer att bli av men när de vet ja inte..:) Vill inte avslöja för mycket än :)

I morgon ska ja åka och hälsa på en älskade vän som ja inte har träffat på fett länge så de ska bli riktigt trevligt.. :) Längtar redan kan ja lova :) Annars så har ja inte gjort så mycket ikväll.. Det är skönt att bara vara för en gångs skull,att bara ta de lugnt... Lill pullan min hon jobbar ikväll hon på Glajjan hoppas de går bra för henne :) Men så saknar ja mina andra pullor oxå :)Vi måste se till att vi träffas snart igen för det får inte gå allt för lång dit :)

Nej nu ska ja avrunda här för ikväll :)

Pusshej :)



Tjofadderrittan!!!!

Ligger just nu i sängen och myser med Mox.. Han är ju bara för go lite klumpig med de får man ta.. Han har ju sån snygg ställning just nu,ligger på rygg med sina tassar rakt upp mot taket.. Haha ;) sötnos..

Ikväll så blir det en lung och skön fredag.. Hoppas vi ska kolla på nån rulle och bara mysa i soffan.. :)med lite gott.. Nu ska ja och hjärtat åka ner på dollar och kolla lite.. Man hittar alltid nåt.. :)

Hörs senare

pusshej

Ska man ska man inte!!!!!

Precis det är frågan de.. Måste bara prata med min syster.. Jag vet att hon är taggad för detta men ja måste kolla igen.. Men jag tror de kommer blir grymt kul om vi gör detta.. :) haha  Kan inte avslöja riktigt än vad de är vi ska göra men de kommer..

Så vad har man gjort idag då, jo gick upp rätt tidigt för att gå ner till kära mor en sväng.. Sen blev de på stan en sväng oxå var tvungen att fixa lite papper och sånt skit.. Var och hjälpte mamsen en sväng och.. Träffade på några trevliga människor som ja satt och snacka med en stund..

Gjorde de jag skulle sen så gick vi hemåt ,gick förbi mamma en sväng och tog en kopp kaffe.. och lillan åt lite mat hos mormor.. För en gångs skull så var hon duktig på att äta,för de brukar bli mycket tjafs när hon ska äta.. Men jag hoppas hon blir bättre på de här med maten..

Sen hem och plockade i tvätten som jag gör typ varje dag.. För bra länge sen blev jag kallad tvätt kvinnan.. För det var många som tyckte att jag tvättade mycket.. Haha ja de gjorde ja ju men man måste ju.. Men Kanske inte lika mycket som ja gjorde då..

Sen lagade vi mat jag och min älskling köttfätssås och spagetti med vitlöksbröd det blev så grymt gott.. Sen hare jag bara tagit de lungt..

Ja snart fyller man år oxå inte en dag över 25 :) haha Man blir inte äldre än vad man gör sig.. Jag talade för hjärtat vad jag ville göra när han fyllde år.. Så jag hoppas att det blir så.. Men det är ett tag kvar tills han fyller år.. :)

Pusshej

Vilken rolig helg!!!

Ska försöka skriva om helgens bravader, men inte allt då :)
Det kom ett helt gäng upp från Tumba för vi skulle ut på crusingen.. Vi hade iaf tur med vädret.

Dom kom upp på fredags natten ganska sent,men de gjorde ju inte så mycket. Det var full hålligång när dom anlände.. Och det blev bara bättre när dom dök upp.. Det var mycket skratt och snack om allt mellan himmel och jord.. Det blev som sagt väldigt sent innan man gick och la sig där på morgon kvisten..  :)Men de var de värt kan ja lova er..

Har inte haft så här roligt på hur länge som helst.. Så skönt när de inte blir nåt tjafs eller bråk..
Har ingen ork att skriva om helgen utan ja lägger ut lite bilder ist..





Detta är några bilder från helgen och vissa är efter helgen...
Och ni tjejer ni får inte glömma PM för då blir vi lessen i ögat ;)..
Hoppas vi syns snart igen alla glada :)
Pusshej

Uppdaterar senare!!

Det blir mer uppdatering lite senare ikväll.. Har ingen ork och lust just nu..
Men kan säga att jag har haft en grym helg med mina pullor med fler.. :)

Bilder kommer oxå senare..

pusshej

Crousing denna helg :)

Denna helg kommer bli hur kung som helst.. Nu ska ja börja fixa och dona här hemma för snart blir de röjj :)

Pusshej

SKRATT!!!

Ikväll så har man spenderat sin tid upp hos grannfrugan.. Med kaffe och film med syster och lille Carro :) Dom hade börjat kollat på en film innan ja kom upp.. Det är rätt skoj att kolla på film med carro för minsta lilla som händer så börjar hon små gråta.. Vi andra skrattade.. Men de är för vi tycker hon är så gullig :) Eller vad säger du gumman..

Annars så har man inte gjort så mycket ska strax lägga mej.. Visst jag behöver inte kliva upp så tidigt för lillan åkte till sin pappa idag.. Men jag har ändå saker som ja måste fixa i morgon :) Sen är det annat som måste fixas innan helgen kan börja..

Om ja inte skriver nåt i morgon så kommer det på söndag med bilder oxå.. Lite bilder iaf.. :)

Men ni får sova så gott alla där ute..



Ps  I helgen så ska vi röjja tjejer :)

Pusshej


tjooo :)

Då har man åter tvättat idag igen.. Men de är så skönt när de är borta och klart.. Har bara lite kvar men ja vet inte vart ja ska hänga det.. Så de får vänta..  Jag kan inte sluta och tänka på helgen den kommer bli sjukt bra.. Hoppas ja iaf :) Har just plockat inne i köket oxå..

Vet ju inte vad ja ska skriva om.. Har just inte mycke att skriva om men vad faaaaan :)

Pusshej

Röjj!!!!

I helgen så kommer de bli röjj som aldrig förr kan ja lova.. :)
Det kommer bli sjukt kul :) Jag längtar redan att de ska bli helg :)

Jippi :)

Pusshej

Tidig kväll :)

För en gångs skull så blir det en tidig kväll för oss att gå och lägga oss.. Jag ska bara gå ut med lille Mox sen blir det till att hoppa in i duschen sen krypa ner i våran ny bäddade säng.. Ska bli så skönt.. :)
Det finns inget bättre tror ja en det iaf efter en dusch..

I morgon så åker min syster son hem till Jönköping.. :( Vissa av oss tar detta ganska hårt för det dröjer till nästa gång man får se honom.. Han har blivit så stor hela tio år ja tiden går fort. Det märker man ju oxå på min lilla tös har blivit stora tjejen.. Tiden bara rusar iväg.. :) Jag hoppas resan går bra för dej i morgon,synd bara att du får sitta så länge på Arlanda innan dit plan går till Jönköping..

För övrigt så har jag haft en mysig eftermiddag med mina vänner.. Kyckling salladen som vi gjorde var grymt god :) Måste göras om.. :) sen har man städat och fixat här hemma.. Lillan har fått en ny säng så hoppas hon sover gott i den i natt nu då.. :)

Nej nu ska moxen ut en sväng :)

Pusshej :)

Ps Hoppas ni kommer brudar,vi ska ha så skoj :) Ds


Underbart ;)

Det är så underbart att känna denna känsla som jag har just nu.. Jag känner med så glad och lycklig :)
Det kan bara bli bättre och bara det gör mej glad. Hoppas bara att det håller i sig..

Just nu håller mina kära vänner på göra en kyckling sallad som vi ska käka :) ska bli så smutt smutt :)
Vad som händer sen vet ja inte,blir nog nån film :) har ju blivit några st dom här dagarna :) Men de gillar jag :)

Får se vad de blir för film..

Pusshej


Ny möblerat :)

Igår kväll vid tio tiden så började vi möblera om i vardagsrummet.. :) Efter lite film tittande.. Vi kollade på nya karate kid.. Den var riktigt bra.. :) Det gick som på räls för vi fem st som hjälpte till :)
Det vart riktigt bra är riktigt nöjd.. Tack för hjälpen alla inblandade.. :)

Just nu så ligger ja på soffan efter att ha tagit hand om köket och tvätten.. Finns ju inte så mycket annat att göra eftersom det regnar ute.. Nu är nog hösten här.. :( Vill ju inte de..
Man kanske ska ta och åka utomlands eller vad säger ni..
Jag har ju blivit frågad om att bli bjuden utomlands så vem vet man kanske gör de..

Jag hade en riktig mysig kväll igår med min älskling och vänner vissa
saknade jag som bara faan... men men

pusshej

Boring!!!

Ja då har en helg till gått då.. Nu har snart hela sommaren gått så tråkigt tycker ja.. :(
Idag så är det skit väder ute inge kul alls,det finns inte så mycket man kan göra. Och orka städa vet ja inte heller om ja orkar.. Men ja måste nästan göra de..

Men de får bli senare isf.. :) igår så vart det film kväll för hela slanten..
Först så kollade vi brudar på coyote ugly den är så bra... Sen så kollade vi på nån B film med victoria silverstedt vilken skit film alltså kommer inte ihåg vad den heter..

Och till sist så kollade vi på luftslottet som sprängdes den var ganska bra, jag tycker dock att ettan var bäst.. Sen satt vi alla här och snacka om allt mellan himmel och jord.. Och skratta gjorde vi oxå vi är rätt sjuka alltså.. Men men man lever bara en gång :) och vad gör de om hundra år :)

Ibland önskar jag att jag kunde vara närmare mina vänner så man kan hjälpa dom när dom behöver.. Visst jag bor nära mina vänner men de är vänner som inte bor här.. Hoppas de ordnar sig för er iaf.. jag håller tummarna..

Nu ska ja gå och göra nån nytta iaf höres senare :)

Pusshej

Fredag!!!

Jag vaknade vid halv tio för lillan ville gå ut då.. Hon gick ut en stund tills vi skulle äta frukost..
Vi var upp till mina älskade grannar och käkade frukost.. Var hur mysigt som helst att sitta där runt köks bordet och sitta snacka.. Var hur god frukost som helst.. :) Så blev de kaffe oxå så klart det bästa på hela dagen :))

Gick sedan hem igen för att göra mej klar för att gå ner till mamsen innan ja skulle ner på stan. Fick åka med en riktigt trevlig kvinna ner på stan som mamma känner.. :)

Satt på bakfickan en sväng med några av mina vänner,sen gick jag och barnen för att möta upp mamsen för vi skulle gå och fika inne på konsum innan vi skulle gå in och handla..

Träffade även en helt underbar kompis som ja inte har träffat på grymt länge. Så roligt att träffa dej fast de går så långt mellan gångerna.. Puss på dej gumman :) :)

Drog sen hem till mamma för att hjälpa henne med hennes varor som hon hade handlat.
Sen så gick ja hem för klockan hade blivit rätt mycke så de var ju dax för mej oxå att laga mat..
Det blev stekt korv och makaroner idag det var så gott så :) Även svärfar kom hit och käkade med oss :)

Nu ikväll så var jag ut på en lång promis med mina vänner.. Det var hur skönt som helst,men de märks ju att det var ett tag sen man var ute och gick.. Men nu ska de bli ändring på de.. :))
Så i morgon bitti så blir det en promis oxå ska bli skönt faktiskt innan man äter frukosten.. :)

Ska klara detta :))
Sitter nu och väntar på gubben min så vi kan kolla på nån film :) Skönt att ta de lungt faktiskt :)

Pusshej

Kärlek!!

Ja vad är kärlek egentligen.. Det finns ju många slags kärlek man kan ge till varandra.. Man kan visa sin kärlek till sina vänner att man är glad att man har dom vid sin sida.. Man visar sin kärlek till sin pojkvän/flickvän. Man visar sin kärlek till sina barn,djur vad än de är så visar man kärlek på olika vis..

Kärlek ska vara någon slags värme som man ger till varandra.. Kärlek ska vara nåt underbart..

Kärlek är något vackert är så glad att det finns kärlek.. <3<3

Ta vara på de ni har där ute och visa er kärlek för dom ni älskar och tycker om..

Dom här visar jag min kärlek till de är dom som står mej närmast i mitt hjärta



men det finns klart fler som betyder mycket för mej men ja har tyvärr inget foto på dom.. Men alla som står mej nära visar ja min kärlek till.. 


Ta hand om er alla där ute och var rädda om varandra som betyder nåt för er..

Pusshej

Solen !!!

Satt just och fundera på hur många i hela sverige som bloggar varje dag..  Jag hoppas man får veta det en vacker dag.. :)

vaknade för en stund sen till min lilla skrutt som kom hem från mormor och frågade vad vi skulle göra idag.. Men de återstår att se.. Ska iaf ner till min mor och hjälpa henne lite..

Men just nu så vill ja bara ha en kopp kaffe innan jag gör nåt annat,men de får nog bli nere hos min mor de.. :)Ska bara göra lite saker  här hemma först innan jag går.. :)

Här har man varit borta i nästan fyra veckor och de verkar ju inte som att de har hänt nåt här hemma.. haha :)

Pusshej


Lill lördag :)

Har precis kommit hem från krogen,var och firade min bror som har fyllt 18år :) Måste kännas skönt för honom att kunna följa med ut nu.. :)

Vi var först uppe hos min underbara granne å för kröka där.. Drack ett jätte gott röd vin som jag hade fått av en väns pappa :) Jag är dock inte mycke för röd vin men ibland så funkar de faktiskt..
Det var riktigt mycket folk ut trodde faktiskt att det inte skulle vara så mycket..

Men jag har haft ett riktigt rolig och trevlig kväll/natt med mina vänner :) dansade rumpan av oss gjorde vi oxå.. Älskar att dansa synd bara att man ska vara så stel ibland..

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova..

Det är en ny dag i morgon :)

Pusshej

Tvättstugan!!!!

Klev upp rätt tidigt idag eller de beror ju på hur man ser det..  Fixade lite här hemma sen gik ja ner till tvättstugan för att kolla om de fanns nån tvätt tid.. och hade man tur eller det fanns idag kl fem..

Efter ja hade varit och kollat det så gick ja ner till min Vän sabine och drack kaffe och surrade en massa.. Busade även med hennes lilla skrutt.. Du är för söt ... :))

Kom hem för en stund sen ska fixa ihop all smuts tvätt så allt är klart när man ska ner till tvättstugan.. Kommer bli så skönt att få bort all tvätt alltså.. :)

Hoppas de blir lite mys med några vänner ikväll :)
Åter kommer lite senare

Pusshej

Mysig eftermiddag :)

Sitter hemma och myser i soffan med syster,hjärtat och en kompis.. Kollar runt lite och på tv samtidigt så klart.. Men kom ju på att jag skulle uppdatera lite oxå..
Har bara tagit det lungt här på eftermiddagen,lagat mat.. Det blev köttbullar och makaroner.. Det var riktigt gott..

vad som händer i morgon det vet ja inte,det återstår att se.. :) Men det är helt underbart att vara hemma.. Jag hoppas nu tjejer kommer upp hit och hälsar på.. De skulle vara fett roligt om ni gjorde det... :) :)
Vi får nog prata mer om det när de börja närma sig.. :P

Nej nu ska ja vara social med dom andra..

Pusshej

Härlig dag hemma i Norrland:)

Gud så underbart det var att vakna upp i sin egna säng.. :) gick upp gjorde ordning frukost käkade sen slängde jag in en tvätt.. Och medans den var i maskinen så  gick jag en sväng till min mor och drack kaffe.. Sen tog jag med mej barnen och gick ner på stan en sväng å träffade min syster som jobbade och min bror..

Gick även en sväng på stan och träffade min vänner satt och snackade en stund och rökte en cigg..
Gjorde de jag skulle göra sen gick ja hem till mamma en sväng och lämnade lite grejer till henne..
Skulle ju vara hemma till kl tre för jag skulle ju få fin besök :) Det var trevligt att träffa dej gumman det var ju ett tag sen.. :)

Så nu har jag bara varit hemma hängt upp tvätten och stoppat in en ny.. så nu sitter jag och softar i soffan:) Funderar på vad man ska äta idag måste ju kolla vad de finns :)
Men når blir de iaf.. :) vad som händer ikväll har jag ingen anning om men nåt blir det iaf.. :)

Uppdaterar mera senare..

pusshej

Hem ljuva hem!!!!!

Japp då är man hemma igen då efter lite semester nere i storstaden.. Har haft det jätte bra,synd bara att det har varit så dåligt väder den senaste veckan.. Det blir ju inte så roligt när de bara öser ner regn.. Men vad är en sommar utan regn...

Har träffat helt underbara människor både killar och tjejer.. :)
Orkar inte skriva om allt jag har har gjort och inte gjort där nere..
Det kändes så underbart att komma hem..

Borta  bra men hemma bäst.. Att bara få krypa ner i sin egen säng gör väldigt mycket.. :)

Så nu sitter jag här i våran underbara soffa och bara njuter med mitt underbara hjärta.. :)
Man får se vad dagen bjuder på i morgon.. :)

Nu ska jag lägga mej och kramas :)

Pusshej

RSS 2.0