Snart :)

Orkar inte skriva nu............


Snart Nyår!!

Japp snart är de Nyår.. Det kommer blir så grymt fast ja ska vara nykter men de är de värt.. :)
Kommer ha så kul ändå.. :) vet inte riktigt vad ja ska skriva.. Har inte gjort så mycket dom här dagarna.. Har sån j...la hosta så jag tror ja dör snart..


Nej nu ska ja gå och säga godnatt till min lilla tös :)

Take Care

Nu är julen över :)

Japp nu är julen över nu väntar man bara in nyår :) Känner på mig att de kommer bli en kung nyår.. Jag hoppas de iaf...

Pusshej  orka skriva nu..

Snart är det Julafton!!!

Ja det är ju de då,men vart har jul känslorna tagit vägen.. Dom är ju inte här hos mig iaf.. Men man kan ju hoppas att dom kommer innan julafton iaf..
Imorgon ska jag och hjärtat åka till sundsvall och jul handla lite.. Vi är nog inte ensam som är ute dagen innan :)

Höres i morgon har ingen lust att skriva..

Take Care

Nu ska ja lägga MIG

Nu ska ja äntligen gå och lägga mig,det ska bli så underbart skönt.. Orka vara uppe ... Nope inte för min del just nu då..

Höres i morgon

Take Care

Snart ska ja..

Japp snart så ska jag ändra på det jag skriver om.. Då blir det lite annat som kommer att skrivas ner.. Det kommer att blir riktigt intressant Och roligt :) Får se när jag börjar med detta eller rättare sagt ni kommer att märka det :)

Take care


Väntar eller!!

Funderar på om man ska vänta eller om man ska vänta.. :) Men jag tror jag väntar ett tag till.. Klockan är ju lite tidigt än innan man ska hem över.. Måste ju in på affären oxå först innan det blir hem gång :) Måste köpa dammsugar påsar och matlagnings grädde till grannen.. Sen ska ja handla lite fika till lillan som hon ska ha med sig på skolan i morgon när dom ska få gå på julbad och bubbla.. och så ska dom såm klart fika oxå :) Dom kommer få det så mysigt så.. :)


Ikväll vet ja inte vad som händer, men de blir nog rätt slappt kolla tv och bara vara.. Mys pys de oxå.. Får se om jag orka skriva nåt ikväll..

Åt sallads lunch med mitt hjärta idag =)

Take Care

Tipp tapp tipp tapp!!!

Ja nu är det inte långt kvar tills det är julafton.. Ojoj vad tiden går fort ibland alltså.. När man inte vill att den ska gå fort så gör den det.. :) Så det är ju bara att gilla läget.. :)

I helgen har jag haft en mys helg inte gjort ett skit faktiskt bara varit hemma och bara chillat.. Ja eller var över och hälsade på några vänner på lördags kvällen.. Men sen har man bara varit hemma..
Ja i fredag så gick ja och <3 och la oss vid halv tio på kvällen och de gör ja dock inte om då.. För 20 över fem satt vi vid köks bordet och käkade frukost.. haha Men vi gick och la oss sen igen och sov en stund till :).. Har inte velat vara ute så mycket eftersom det har ju snöat som jag vet inte vad i helgen och det bara fortsätter.. Man kan ju undra när detta ska ta slut snart hoppas jag..

Men det snöar ju dock idag oxå men de blåser som bara den idag,och de är ju inte så skönt då.. För det är ju kallt oxå.. Men men hoppas bara att de kan bli lite mildare..

Ja snart är det ju nyår oxå hoppas det blir som jag har tänkt det nu då.. :)Skulle vara fett nice om inte annat så kommer det bli Kung... :)) Jag hoppas iaf :)

vet inte riktigt vad jag ska skriva idag men de kommer nog mera här under dagen :)..

Take Care


Dålig på att

Ja jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera på sista tiden.. Men det har varit lite annat ..
Men tänkte inte skriva så mycket nu heller för jag håller på att laga mat.. Men jag tänkte att jag skulle skriva nån rad iaf..

Jag får se om ja uppdatera lite senare ikväll..

Take Care

Mera snö

I morse när jag vaknade så kollade jag ut och såg att det hade snöat som bara den och mera ska de väl komma.. Det är lite små mysigt faktiskt.. Det som är tur är att det inte är så kallt ute..

Igår så fick vi alla en toppen nyhet det kan ju inte bli bättre :) är så glad för din skull syster yster.. Som sagt det kan inte bli bättre :) Sååå glad :)

Sitter här på skolan och slappar har typ inget att göra just nu.. Får väl se om det blir bättre i morgon..
Idag ska ja på drop in fika på jossan skola :) Mys mys :) vet dock inte vad vi ska äta för middag idag.. Men nåt lär de väl bli..

Nää nu skiter ja detta..


Take Care


Äntligen klar

Jaaaaa äntligen så är jag klar med inlämningsuppgiften har ju typ tagit hela eftermiddagen att fixa den men vad faaaaaan nu slipper jag tänka på den iaf.. Men jag hoppas att jag får vg på den annars kommer jag bli riktigt besviken på mig själv och då vet ja inte vad jag gör :) Ajja men nu ska ja tänka positivt :)

Och som vanligt så är jag sjukt trött oxå men de är tur man slutar snart :) så man får gå hem :) ska bara handla lite först :) kanske man ska kolla vart sin gubbe är så kan han kanske plocka upp mig och lilla jossan :)

Take Care

Halva veckan

Japp då har halva veckan gått då :) Skönt att det är snart helg då får man sova.. Känns som ja skulle behöva sova lite extra varje dag för att orka med allt.. Men men man får ta dagen som den kommer..
Nej nu har jag inte tid att skriva mera just nu kommer åter senare :)

Take Care

Äntligen har helgen

Äntligen så har helgen gått förbi :) Idag blir det en slappar söndag bara ta de lungt och kolla på massa med repriser :) ska även försöka plocka undan lite här hemma :) För det är ju ett måste ibland :)

Så jag ska försöka hinna med så mycket som möjligt :)

Nej nu blir det att ta de lungt en stund :)

Take care

Tacos Middag =)

Har varit ner på stan med grann frugan med barn och syster och hennes kille :)Ja jag hade min lilla fis med mig oxå :) Det var svin kallt ute inge kul alls :( fast man är från norrland så hatar ja denna kyla..

Men man får tänka positivt att snart så är de vår igen :)Vi var även förbi min mamma på en kopp kaffe :) Eller ja de var bara grann frugan som tog en kopp :) Jag tog ett glas vatten ja,försöker att undvika att dricka så mycket kaffe.. :)

Å min älskling är i bollsta blir så tomt utan honom när man är van att ha honom hemma.. Men de får funka.. Just nu sitter ja inne hos grannis för vi ska äta middag här inne :)
Det ska bli gott gott :) Det blir ju tacos :)Jag älskar verkligen tacos :)

Take care









Mysig Frukost!!

Har precis ätit en mys frukost med lillan och syster yster :) Tände ljus de är så mysigt :) Vad som händer idag vet jag inte.. Blir nog en sväng ner på byn :)..

Å gud vad jag har sovit dåligt inatt, vaknat flera gånger känns dock inge roligt när man inte får sova riktigt :)

Ska strax hopp in i duschen :) Mys pys :)

Höres senare

Take care

Varför ljuga om vissa saker.........

Idol finalen 2010

Sitter bänkad framför tven för att kolla på 2010 Idol :) Har nu hört en låt av dom två och dom är inne på den andra nu.. Det här kommer att bli jätte spännande att se vem som tar hem hela detta :) Jag själv kan inte säga vem som vinner men man jag hoppas lite iaf :)

Det är jag, lillfisen,syster och hennes kille som sitter och kollar :) Med lite mys och lite gott gott =)

Åter kommer senare :)


Take Care

Känns mycket!!

Känns mycket bättre idag vad de gjorde igår kan ja lova.. Men nu hoppas jag att allt runt om kring oxå löser sig.. :)
Hade en mys kväll igår hemma bara tog de lugnt och kollade på tven och gick och la mej rätt så tidigt.. Men hade lite svårt att somna men de gick till slut ändå.. Det är ju skönt att de är helg så kan man sova i morgon.. För de lär ju inte bli att man går ut för de ska tydligen bli 25 minus och då kan man lika gärna vara hemma och göra nåt skoj..

Ja ibland blir man riktigt chockad när man får höra vissa saker.. Man kan ju undra hur gamla vissa människor är egentligen :) Ajja de löser sig nog..
På måndag så kommer en vän hem som vi inte har träffat på nåt år så där.. Ska bli riktigt roligt att träffa dig igen :) Det kommer bli kung :):)Du är saknad av många :)

Idag fredag så vet jag inte vad som händer det blir nog bara chill på soffan och kolla på Idol finalen :) Kung de :) ska nog tända massa ljus ikväll och tycker de är så mysigt med tända ljus:)

Ha en bra helg alla där ute :)

Take Care

Sweet dreams!!

Ja som sagt så har jag inte haft nån bra dag idag.. Har bara känt att jag bara vill gråta och inte vart de bättre när man kom hem heller och fick höra att hjärtat inte har nåt mer jobb heller.. Men det är bara att ta nya tag och se vad man kan göra så att det blir bra för oss alla :)

Fick iaf mac donalds så de gjorde ju saken lite bättre iaf.. orkar inte skriva så mycket nu för jag ska ta en dusch och så blir det till att krypa ner i sängen :)

Känner att jag måste få min sömn som jag behöver :)

Take care

Vi höres i morgon :)

Det är inte så lätt!!

Ska börja med att skriva till dig sandra.. Det är som du skrev i kommentaren till mig.. Jag skulle kunna skriva en hel roman om det skulle vara så.. Men som sagt vissa saker kanske man inte vill skriva här på bloggen.. Medans andra saker kan man skriva.. Jo det är rätt mycket som jag håller tillbaka.. Men de kommer till en viss gräns så brister det.. 

Hade en riktig trevlig lunch med några vänner :) Blev ganska mycket skratt,och det fick mig att tänka på andra saker..

Ta hand om era vänner

Take care

Vill bara gråta!!

Ja som det känns nu så vill jag bara gråta... Hade sån konstig känsla i morse när jag vaknade,men kan inte sätta tummen på vad det är heller.. Tänker som bara faan på vad de kan vara heller...

Jaa vad ska man göra..






Det finns verkligen vänner som jag är väldigt tacksam att jag har i mitt liv..

Take Care

Till vilken nytta!!

Ja men precis till vilken nytta.. Jag kommer nog aldrig att förstå detta.. Jag blir bara så lessen av bara tanken. Förstår inte hur vissa tänker som.. Ajja de kommer att slå tillbaka en vacker dag. Eller jag vet att det kommer att göra det..

Men då får man ta de då.. Just nu så känner jag mig lessen orkar att inte att göra nåt.. Skulle vilja skriva hur mycket som helst men vill inte göra det här på bloggen..

ååååå känner mig så lessen :(

Take care


Känner sig överkörd

Ibland så känner man sig överkörd av typ en lastbil eller nåt dylikt..
Just nu så har jag lite blandade känslor, hmm men det kommer nog vara så ett tag här framöver..
Det kommer nog att gå i vågor,men det är bara att leva med det.

Vissa saker gör mig riktigt lessen och jag vet inte hur jag ska försöka lösa detta.. Det känns otroligt jobbigt. Känner som jag bara skulle vilja gråta och skrika vad jag tycker och tänker.. Men då kan de oxå bara bli fel. Så jag ska under dagen försöka komma på en lösning. Sen får folk ta mig som jag är.. varför göra vissa saker när jag finns där.. :( Känner mig lite små sårad


Take Care

Så trött så trött!!!

Ja det har ju gått några dagar sen jag skrev sist så jag tänkte väl skriva några rader..
Har varit inne hos grannen både idag och igår.. Vi brukar ju käka mat tillsammans så igår gjorde vi mat inne hos mig och det blev ju spagetti och köttfärssås. :) Och idag så var vi inne hos henne och åt våfflor med grädde och sylt :)

Har varit ner på stan en sväng idag för skolan var stängd idag.. Käkade lunch med älsklingen på bakfickan sen åkte vi och släppte ut hundarna i denna kyla som vi har.. Vill helst inte vara ute nu när det är så kallt.. Men man kan ju alltid hoppas på att det blir mildare ute..

Jag är så sjukt trött hela tiden vet inte vart jag ska ta vägen.. Som sagt igår så satt jag inne hos grannen och skulle kolla på film med hennes dotter.. Hmm vem somnade på soffan och sov en och halv timme .. Jo jag såklart vilket trevligt sällskap jag var eller inte ...

Annars så händer det inte så mycket.. Jag längtar faktiskt till Nyår hoppas det blir nice nice  men det vet jag att det kommer bli :) Skulle vara mycket trevligt att träffa vissa som man inte träffar så ofta :)


Så man får väl hoppas på att vi syns på nyår :) Skulle vara kung de =)

Nej de får räcka så för idag :)

Take Care



Idag har det inte varit bra!!!

Idag har det inte varit nån bra dag. Har inte mått så bra och trött som bara faan är man oxå.. Men man får hoppas på att det går över.. :) Har varit på ett möte idag oxå det gick jätte bra fast jag inte har mått så bra då,men vad gör man inte :)
Just nu sitter ja här i soffan och bara softar funderar på att ta en varmt bad eller så blir det en dusch :)

Sen blir det till att sova :)

Take Care

Trevlig helg har man haft!!

Ja det har man haft det.. I fredas så vart det bara massa mys här hemma. Så jävla skönt att bara ta det lugnt :).. Gick upp rätt så bra tid igår faktiskt,gick in till grannen för syster var barnvakt till  hennes lill fis för hon skulle jobba:) Satt där inne ett tag sen så gick vi in till mig och fixade frukost till oss :)

Fixade och donade här hemma innan vi skulle bege oss ner på byn för lite surr med lill fisens mamma på hennes jobb plus att det blev ju lunch där oxå :) Sen drog jag och hjärtat upp till Bollsta en sväng. Var förbi en vän och drack kaffe och surrade en massa skit. Det var ju ett tag sen:) Efter vi hade varit där så åkte vi ner till svärfar en sväng :)

Sen åkte vi hemöver för vi skulle fixa och sånt.. Det blev städning vilket teamwork vi var ,och undan gick det oxå.. Så skönt när det är klart och man ser vad fint det blev.. :)Men det som är typiskt är att det blir lite stökigt på en gång.. :(

Hjärtat och några till drog iväg för att handla lite på hemköp och när dom kom tillbaka så fick jag jätte fina blommor av min underbara älskling, är så lycklig med honom..
Det var ju lite fest här i huset då inne hos grannen och grabbarna satt här inne hos oss trevligt hade vi iaf :)
Gick ut en sväng men gick hem lika fort igen..

Ha en trevlig söndags kväll alla där ute

Take care



Mina fina blommor :)


Länge sedan!!

Nu var det länge sedan jag skrev här i min blogg,har inte haft nån lust att skriva.. :)
Men tänkte se om jag fick iväg några rader..

Till dig Alexandra jag har önskat mej en jätte fin klocka eller en ny mobil :) Så man får väl se vad som händer.. :) hoppas jag kan få nåt av dom iaf :) Men jag vet inte vad ja ska köpa till han.. Nån kanske kan komma med nåt förslag :)

Gud är faan för trött för att skriva för det blir bara fel :)

Take care

RSS 2.0