Nu är det tumba som gäller :)

Japp nu är man äntligen framme :) Men de har gått fort ändå,men de kan ju bero på att man har typ sovit hela vägen :) haha Men ska försöka sova nu oxå en stund :)Så man orkar med dagen och kvällen.. Får väl se vad som händer.. Hoppas bara på fint väder, de skulle vara riktigt nice de :)
Höres senare
Pusshej
Ps Ha en bra valborg där ute :) Ds

Regn och åter regn!!

I morgon vid den här tiden då är man på väg ner till Stor staden :) Ska bli så otroligt skönt att komma bort. :)Så gumman som lämnade kommentaren om när vi ska åka.. I morgon bitti vid sex tiden åker vi.. :)
Men vill inte ha regn så man hoppas på att det är bättre väder nere i stor staden än här hemma..
Idag har ja massa saker som ja ska göra.. Fixa med packningen, städa här hemma så det inte ser ut som ett bomb nedslag när man kommer hem. :/ Så ska försöka fixa allt idag för ikväll så ska ja iväg på darten :) skoj skoj :)sen blir det till att sova några timmar innan man ska upp igen då :)
Men nu tar vi en sak i taget :))
Pusshej

En bra dag!!!

Det har varit en bra dag idag.. :) var ner på stan med men några av min vänner.. Tog en kaffe på stan i det fina vädret synd bara att det blåste så mycket bara...
Men de är väldigt trevligt att träffa mina vänner.. Men ja saknar vissa faktiskt, bruka tänka på dej. Då brukar ja börja skratt för mej själv.. :)
Nu snart ska ja ta och städa undan här hemma så man slipper göra de när man kommer hem från Tumbisch :) Ska bli riktigt roligt och trevligt att träffa alla där nere.. :)Det var ett tag sen som sagt men bättre sent än aldrig.. :)
Höres senare ikväll
Pusshej

Nu är natten här :)

Japp då var det natten då :) kanske man ska ta å lägga sig.. Tror nog att de skulle bli riktigt skönt.. :)men tänkte att ja skulle skriva nån rad innan.. Men ni får sova så gott där ute :)

Pusshej

Trevlig eftermiddag :)

Japp då har denna dag oxå gått då.. :)har varit i skolan och gjort matte prov,men vet inte hur de gick.. :)Men hoppas på att det gick bra :) Sen gick jag till min syster där hon jobbar och väntade på henne tills hon slutade.. För vi skulle iväg och köpa en present till mamma.. :) Det gick bra att hitta nåt.

Sen iväg på skolan och hämtade lillan,sen vidare upp till mamma på lite fika:) Gott gott var de:)
Efter ett tag vi hade varit där så gick vi hem för att vi skulle åka till härnösand och hämta gubbens väska å syrrans som dom hade lånat ut till några vänner. :)

Det blev så klart mac donalds oxå :) gott gott :) Å så var vi in och handla en snabbis oxå på coop forum :)Så nu har man precis kommit hem lagt lillan.. :) Så nu sitter man i soffan och datar lite och kollar på tv.. :) Ska snart ta en varmt bad ,idag tror ja att de nog blir ett skum bad..

Ha bra kväll

Pusshej

Vilken grå dag det är!!!!

Fy vad tråkigt det är när det blir mulligt och grått ute.. Det känns som  man tappar jätte mycket energi.. Men men det får liksom gå ändå.. :)

Idag fyller min kära mor år så dit ska man senare på eftermiddagen.. :)Måste bara hitta nåt att köpa till henne,men vet inte riktigt vad bara.. Men det löser sig nog.. :)Men nåt ska ja nog hitta iaf.. :))

Japp snart så drar det ihop sig till en trevlig resa.. :)Det ska bli fett nice :))

Höres senare

Pusshej

Så trött just nu :(

Har precis kommit hem från darten,det gick skit dåligt för mig idag.. Det var nog bara inte min dag.. Man kan ju inte kasta bra jämt.. Man försöker göra sitt bästa iaf.. Men ikväll vart ja så jävla less.. Har så ont i benen men de är för man har ju stått så mycket ikväll..

Vi ska snart skaffa en egen dart tavla här hemma så man kan träna här hemma så man kan träna lite när man vill.. Tror nog man skulle bli bättre isf,man kan ju iaf hoppas på det..

Är så trött i hela kroppen just nu alltså.. Ska strax lägga mej faktiskt å kolla på tv en stund :)

Nej höres i morgon :) Pusshej

Ny vecka!!!!!

Japp då har det gått en helg till då.. Har haft en trevlig helg. :) Men snart är de helgen igen och då ska man ner till stockholm.. Det ska bli skönt att komma bort.. :)

Ska snart iväg på darten med gubben, jossan är med syster :) Hon är snäll hon som passar henne..
Måste bara äta nåt först.. :))Men vet inte vad de blir för mat.. :)

Nej nu måste ja dra :)

Pusshej

Äntligen Fredag!!!

Vill börja med att skriva till den anonyma person som lämnde en kommentar i mitt inlägg går alltid bra att svara på andras. För de första så stå för vem du är för det är ju kul att veta vem som kommenterar mina inlägg. För de andra tar reda på fakta först.. För det tredje så var de inte ens min Man jag menade.

Som sagt äntligen fredag och en solig sådan oxå. :) Det var riktigt skönt ute.. Man blir så glad när det är fint väder ute.. Så underbart är de :) Så vad händer idag då,ju jag ska gå till min mamma och hjälpa henne lite.. Sen blir det att hämta lillan tidigare eftersom det är fredag.. :) Sen vet ja inte alls vad som står på schemat.. Man tar de som de kommer.. Nåt kul hoppas jag att de händer idag iaf.. :)

Ni alla där ute ni får ha en trevlig fredag och helg.. För de ska ja ha iaf. :)

Pusshej

Besviken!!!

Ska inte detta vara en lag sport där man ska ha teamwork men efter kvällens match kan man fundera på vad ni håller på med Gubbar... Men på lördag så tar ni hem detta.. :)

Har varit på darten ikväll syster och David har varit både barnvakt och hundvakt.. Ett stort tack till er.. :)Så nu sitter man hemma å kollar på tven.. Ska strax gå in och duscha.. Ska bli riktigt skönt.. :)

Snart helg är det oxå vet inte riktigt vad man ska hitta på i helgen.. Men nåt lär de bli.. :) Vi har snackat om att åka och bowla på lördag men får se hur det blir som.. :)Men man kan ju alltid hoppas iaf :)

Ajja nu orkar ja inte skriva nå mer.. Duschen väntar på mej :)

Pusshej

Går alltid bra att svara på andras!!

Det går bra att svara på vissa sms , men när en annan skickar då kan man inte svara... Sånt här gör mig lite små irriterad faktiskt. :(

För ja menar om ja nu skickar ett mess till mitt hjärtat som skulle innehålla nåt viktigt så för väntar ja ju mej ett svar av honom... Men icke de.. :( men de går bra att svara på andras sms..
Visst att man inte kanske svarar på en gång men när man ser det iaf.




Ärlighet vara längst. :)

Det är väl så man brukar säga.. Varför är det inte bara att vara ärlig nu syftar jag inte på nån av mina vänner eller så.. Utan nu skriver ja bara rent allmänt.

varför dölja vissa saker man gör,bara för att man inte vill ha nåt onödigt tjafs osv.
Har pratat men en som står mig väldigt nära om detta. Och den personen sa att de var just därför. Men ja menar att va ärlig ist,för det gör ju inte saken bättre om att inte säga nåt för när man väl får veta det så blir det tjafs för att just den inte har sagt något.. :)Ajja nog om detta nu..

Nu vet ja vad de blir på valborg iaf och de ska bli så nice alltså.. :)

Pusshej

Blir det Djurgården eller HV71 som vinner!!!!

Oj oj säger ja bara gud vilken match det var igår.. Så tro vem som ska vinna ikväll då.. Tyvärr så  kommer ja missa denna match för ja ska iväg på darten ikväll.. :)Men en vän ska hålla oss uppdatera iaf... Så de är ju bra för man vill ju veta vem som vinner kvällens match.. :)

Annars så har det inte hänt så mycket.. Fick veta igår att min moster har avlidit. Må du ha det bättre nu där du är.. <3 Sänder mina tankar till din familj. <3<3


eller   det går vi se ikväll.. :)

I vanliga fall så hejar inte jag på nån av dessa Lag men ja hoppas faktiskt att Djurgården vinner ikväll oxå. Annars så lär man inte ha nån glad gubbe hemma ikväll..

Pusshej

Nattliga besök!!

Haha ja de fick ja just nu :) Haha av en vän som hade fått ett samtal så hon hade varit ut å sprungit en sväng.. Hon var ju tvungen att kolla upp en sak där hon bor.. Så hon kom in och tog en cigg med mej :)Innan hon skulle gå upp till våran underbara kompis som bor i samma hus som mig... :))

själv så ska man gå och lägga sig,tror de är nog dags för det.. Eftersom en annan är ganska trött på morgonen.. :) Maten var riktigt god så gott med grillat som sagt LILL LILL :) tack för din kommentar.. :)

Pusshej

Grillat till sen middag :)

Just nu så står min älskling och lillan ute och grillar här utanför oss.. :) Ska bli gott och så blir det hemma gjord potatissallad.. :) Det är detta man längtar efter när det börjar bli sommar... :)

Japp nu så vet man vad de blir till valborg oxå ,ska bli riktigt nice alltså :) och riktigt roligt :)

Nej nu ska jag göra en riktig god sås som vi ska ha till köttet :)

Kommer åter senare

Pusshej



Där ser man!!!

Kollade statistiken här på min blogg,märker ju iaf att nån är ju inne och läser den :) TACKAR så mycke för det :) roligt att se att det är nån som läser den :) Lite synd bara att man får lite kommentarer... :( Har ju inte kommit iväg ner på byn än då men ska nog gå ner snart, måste ju de jue :)

Har suttit och funderat vilken färg ja ska färga håret,tänkte om man skulle byta färg eller om de blir samma:) Satt och kollade på gamla kort sen ja var blond säger bara aldrig mer blond för min del.. haha :) Jag trivs ju med att vara brunett.. :)) ska se om ja hittar en bild på när ja var blond så ska ja lägga ut de kortet :) Så får ni säga vad ni tycker om ja ska vara brunett eller blond.. Bara kul att veta vad andra tycker :)

Nej nu ska ha jag göra mej klar för att gå ner på Byn ;)

Pusshej

Kan de bli en kanon dag med solen :)

Gud så härligt de är när solen skiner så härligt ute,idag så blåser det inte heller så de kan ju bara betyda att det kommer bli en varm dag. Men de kan man ju behöva oxå efter gårdagens blåst som vi hade.. Det blåste så kallt så de var inte skönt att vara ute..

Men nu är de en ny dag med nya tag.. :) Ska faktiskt göra lite matte om ett tag.. Sen måste ja ner på staden och handla Hårfärg det är  dax att färga håret. :)  Ja snart så är de valborg oxå tro vad man ska hitta på då.. Nån som har nåt förslag kanske?? :)

Vi lär ju hitta på nåt iaf men vad vet ja inte än.. :) Visst de är ju ett tag  kvar så vi hinner nog planera.. :)

man får hoppas bara på att det blir fint väder.. :))

Annars underdagen så får ja se vad den har att erbjuda.. :))

Pusshej

Trött mössa!!!

Ja det är jag just nu kan ja lova.. Är riktigt trött,men jag får skylla mig själv för det.. Sitter man uppe halva natten när man vet att man ska upp tidigt... :/

Det är rätt blåsigt ute idag de var inge skönt att vara ute.. :)Funderar på att lägga mej å vila en liten stund med ja får se hur jag gör som.. :)

Tro vad denna dag har att erbjuda :)
Det får man allt se under dagen lopp :)
pusshej


sova kanske!!!

Det kanske är dax för det nu... Klockan är ju rätt mycket.. Men ja har ju slumrat till tidigare ikväll på soffan.. Det var riktigt skönt :) Nu sitter man å kollar på nån film på kanal 8... Men ja ska nog krypa ner i sängen och sussa.. Tro vad morgon dagen har att erbjuda..

Man tar dagen som den kommer :)

Nej nu så säger ja Godnatt Ni får sova så gott folket där ute :)

Pusshej

Härlig Lördag :)

Så har denna helg gått men har haft en sån sjuk bra helg.. Går dagen var så trevlig från morgonen till kvällen.. Det började med att Gogumman och syrran kom ner och käkade frulle med mej och älsklingen.. Sen satt vi oss i soffan och kollade på diverse tv program som visades.. :)

Sen vid typ fyra tid så åkte jag och red,det var sjukt roligt har nog inte suttit på en häst rygg på ca tio år.. :) Men de var sjukt roligt och väldigt trevligt. Jag fick rida med två riktigt trevliga brudar.. :)

Vi red ut i det mysiga väder,tills de började regna såklart.. :( så de var ju lite mindre roligt..

Det var en riktig snygging ja fick rida på oxå:)

Det var en snygg fjording jag red på :) Linus hete han och var så fiin :)
Så man har ju lite små tränings värk idag,men de är de värt.. :) Så jag hoppas det blir fler gånger.. :)

Sen när ja kom hem så åkte vi å handlade mat på Kina så grymt gott alltså.. :) sen blev de en varm dusch, sen vänta på trevligt sällskap :) Så jag hade en grym mysig lördag med trevligt sällskap:)

Nu sitter ja kollar på repriser på tven :)så roligt så.. sitter och väntar på att maten ska bli klar syrran lagar så man slipper de idag :))

Pusshej



Godnatt alla glada.. :)

Jaha då har denna fredag dragit förbi då... Så vad har man gjort denna dag då,varit hemma ut till lillans pappa och lämna hon där.. Suttit hemma och kollat på tven med väldigt trevligt sällskap.

Det är rätt skönt att bara ta de lugnt oxå bara sitta å softa framför tven.. :)
Just nu ligger ja i sängen medans <3 ligger här bredvid och kollar på nån film på tven..

Undra sa flundra vad man ska hitta på i morgon då.. Nån som har nåt förslag att komma med..
Funderar på att ta en lång promis med hundarna i morgon bara vädret är fint å att solen får skina.. :))

Vi höres i morgon.. Natti natti

pusshej


Sommar bilder :)

)
Jossan bubblar
Höga kusten
Jossan :)
Det var lite sommar bilder ja hittade i datorn...Har hur mycket som helst med kort i datorn måste fixa detta. För man vet ju aldrig om datorn skulle ge upp hoppet så inte alla kort försvinner.. Skulle inte vara så kul då :/
Pusshej

Trötter :/

Förstår inte att man ska vara så trött jämt.. Jag sover mina timmar som man ska göra,men är ändå lika trött.. Det är ju inge kul att vara trött Jämt.. Måste nog försöka göra nåt så man blir piggare men vad skulle de vara.. Ja sova kanske men de funkar inte så heller.. :)

Och ute har ja varit,gick ju ner på skolan in på stan, ner på dollar och därifrån fick ja åka med GoGumman hem.. :) Och nu sitter ja här på den grymt sköna soffa och väntar på att tiden ska gå..
Ska ju hämta lillan på skolan,sen hem igen innan hon ska åka till sin pappa.. :)

Så i morgon ska ja försöka sova ut men de lär ju bli att man kommer vakna tidigt för att man inte behöver kliva upp.. Så brukar de väl alltid vara.. :))

Pusshej

Helg igen!!


jJa då var de helg igen då,tro vad denna helg har att erbjuda.. Har blivit erbjuden en sak hoppas det det blir så,skulle vara sjukt roligt.. Har inte gjort denna grej på jätte länge så ja har nog glömt bort hur man gör eller??!! Annars så kommer ja bara vara med min älskling om mina underbara vänner.. <3

Ska snart iväg på svenskan ska bli så roligt så.. Håller just nu på med massmedia de är sjukt roligt...
Att lära sig vad tidningarna använder för knep för att locka människor att köpa tex Aftonbladet eller Expressen..

Annars så vet ja inte vad dagen kommer att erbjuda,har egentligen hur mycket som helst att göra så jag får se vad som händer här under dagen..

Igår så var ja ju på dart och nu har ja lite tränings värk i armen.. haha :) men de är så de ska vara . :)
Måste tacka min älskade syster och min underbara kompis för att ni passade lillan igår:)
tjänster och gentjänster..

Nej nu måste ja dra..

Pusshej

jag och min underbara älskling
Är så glad att jag har dej i mitt liv.. Vi har snart delat vårat liv med varandra i fyra år.. <3<3<3<3

Pusshej




Iväg på darten :)

Japp då är de torsdag igen å dart så klart :) Det är riktigt roligt när man väl har lärt sig vad de går ut på osv.. Och man blir ju duktigare å duktigare för varje gång :)..

Har nog hittat en sak som ja tycker är roligt att göra iaf.. :)

Så ska iväg nu men skriver senare om ja orkar :)

Pusshej

*Är så lycklig med mitt liv *

Hoppsan

Sitter just nu i soffan men min kära granne,syster och älsklingen så klart. :) Har nyss varit ner på hemköp en sväng. Tänk om dom ändå kunde ha utkörning.. Gud så skönt de skulle vara.. :))

Att bara ringa ett samtal å säga vad man ska ha.. Gud så skönt de skulle vara,men dock så är de ju inte så då..

Är så sugen på att åka bort över helgen men vet inte vart.. skulle vara nice med en road trip :))
Men som sagt de är inte helg än, så man får se vad de blir..
Varför ska man ha såna svackor ibland de går upp de går ner.. Man vet varken ut eller in..

Man måste tänka positivt på nästan allt,men ibland så är det inte så lätt..

Jag tar dagen som kommer de är de bästa :)

Pusshej

Lite foton som jag hittade på datorn :)

Jossan och snygga Mox <3<3
Jossan och min älskling :)
Min stora tjej <3
Snygga Mellie <3<3
Min stora tjej Emelie :) <3<3
Pusshej

vart tog solen vägen!!!

Ja just precis vart tog solen vägen,det var så fint i morse men nu är de molnigt ute.. :( Inge skoj alls vill ju ha sol sol sol hur mycket som helst.. Man får liksom mer energi när solen är framme.. Men nu har den dock försvunnit.. :(


solen är så underbar när den väl får vara framme.. 

Skriver mera senare :)

Pusshej

Vår tecken!!!

Detta är väl ändå ett vårtecken.. :)) Min underbara dotter och hennes klass kompisar hade hitta tussilago på hennes skola :))
pusshej

Kärlek <3<3<3

Kärlek är väl något fint som vi alla människor vill ha..
Och att få ge kärlek till en annan person är väl helt underbart.
Att få visa sin kärlek på många vis <3<3
DET ÄR DET BÄSTA SOM FINNS <3<3<3<3<3

Varför kan man fråga sig!!!

Ja det frågar man sig själv flera gånger skulle ja tro.. varför gjorde ja så här, varför gjorde hon/han så där. Undra hur många gånger om dagen man säger varför...

Har precis kommit in/har varit på stan med Jaana gått runt och kollat lite.. :)Gud så skönt det va:)Helt underbart.. :)) Man märker att det börjar bli vår folk börjar komma fram som brukar gå i ide på vintern.. :/

Sitter just nu i soffan och kollar på tven och datar lite,ska snart ta fram kyckligen ur frysen ska bli de till middag idag.. gått gått :)

Pusshej




Solen!!! :)

Kan de bli bättre när solen skiner som en dag som denna.. Så underbart är det.. Nu är äntligen våren och sommaren här längtar så otroligt mycke. Vi har så mycket planer som vi vill göra i sommar hoppas bara att nåt av det blir.. :) De skulle vara fett nice att få åka till Gotland har sagt att vi ska göra de dom senaste sommrarna men de har inte blivit av. :(

Men jag hoppas det blir denna sommar iaf. 

Som sagt idag är det så underbart väder vill helst bara sitta ute i solen. Har just suttit ute ett tag å solat så skönt det var. :)Men funderar på vad man ska göra resten av dagen men de brukar alltid komma upp något..

Varför har man inte den karaktären som man skulle behöva ibland, skulle behöva ha nån som kan sparka en i rumpan.. Jag vill,jag ska men inte än men snart.. 

Lovade ju igår att jag skulle skriva om helgen, men har inte så mycket att skriva om den.
Bara att det var trevligt med många underbara vänner.. <3 Är rätt trött idag men de brukar väl komma efter en sådan helg.. Men de är bara att leva med det.. haha :)

Kommer skriva mera senare ikväll :) 

Lev livet!!!!!

Pusshej
 


Ny vecka!!!

Har haft en grymt bra helg med mina vänner och bekanta.. Har just varit och  lämnat lillan på skolan..
vet inte själv vad man ska hitta på.. Nåt kommer de säkert att bli.. :)

Uppdaterar mera ikväll om helgen.. :)

Pusshej

Patetiska människa!!!

snacka om att man bara kan sitta och skratta åt alla kommentarer jag har fått.. Jag bara sitter å ler.. Antingen så måste denna person ha ett jävla tråkigt liv alltså..
Jag finner inga ord är bara så skratt retande..

Jag vet vilka mina riktiga vänner är och jag vet att dom skulle ta saker med mej öga mot öga om dom tycker de är nåt fel ja har gjort,sagt osv.. och dom vet ja vart ja har oxå.. och det är jag väldigt tacksam för. Har redan pratat med två av dom idag.. Och jag är så glad att jag har er två som mina underbara kompisar. Jag uppskattar er ärlighet mot mej ska ni veta.. Är så tacksam för det..

Alla har väl sina fel och brister ingen är perfekt.. Fast många kan tro det ibland, men dit hör inte jag till iaf.. För jag vet att jag inte är perfekt, jag har många brister som jag försöker jobba med men de får t den tid de tar för vissa saker går inte över på en dag eller två.. Vissa saker kan ta väldigt länge att jobba med för att nå dit man vill.. Det är bara att kämpa..

pusshej

Stå för den du är???

varför inte stå vem du är när du kommenterar mina inlägg.. Tycker det är fegt att inte kunna skriva vem man är och dessutom när man frågar personen ifråga.

Om du nu är så rak och ärlig så tycker ja att du kan svara på vem du..



Busigt värre :)

Det är roligt när man är lite små busig.. Så man får skratta mycket och att andra tycker man är rolig. Här hos mig så får ja nog skratta minst 10 gånger per dag om inte mer.. :) Men de är det som är så härligt med livet. Ett gott skratt förlänger livet.. Men är de verkligen så.. Det kan nog ingen svara på..
Men man känner sig glad iaf om man får skratta av sig lite om inte annat så känns de i magen om man har skrattat mycket..

Tackar Petra för hennes första kommentar i min blogg. Hoppas på fler kommentarer.. Det är ju alltid trevligt med kommentarer.. Vill gärna ha nåt önskemål om vad ni vill jag ska skriva här i min blogg.

Pusshej

vem är jag egentligen!!!

Ja det är ingen som vet mer än jag.. och dom  som känner mej vet hur jag funkar som person. Både på positivt eller negativt sätt.. Dom vet verkligen hur jag funkar som.. Tar man mej på rätt sätt så brukar det inte vara nå problem alls. Tycker om att umgås med mina nära och kära. Och att lära känna nya människor är också helt okej.

Många människor dömer andra innan dom har lärt känna personen i fråga.. Jag själv har gjort så, det är inget ja sticker under stolen om. Men jag tror att de blir lätt så iaf bland tjejer.. Jag tror inte killar gör så lika mycket som oss tjejer.. Men varför är de så???

Pusshej

Alla dessa tankar!!!

Tankar hit och tankar dit så är det nog för alla.. Ibland har man så mycket tankar så de bara snurrar runt för en i huvudet.. Men varför ska de vara så ibland blir det bara för mycket för en.

Det kan ju vara skönt att ventilera sig men en nära vän eller nån man litar på till 100%.
Skönt att ja nån att bolla med om alla dessa tankar och funderingar man har ibland.

Vad ska jag som människa kunna göra bättre för att allt ska bli bättre, ja just nu inget för jag är bra som jag är och duger inte de så kan alla dra.

Jag är jag och du är du!! För tänk om alla skulle vara likadan gud så sjukt jobbigt de skulle vara då.. vare sig om man var tjej eller kille..

Har rätt mycket jag vill skriva om men ja måste dela upp det,men de kommer mera.

Pusshej

Tjoo!!!

Har varit väldigt dålig på att uppdatera,men ska göra ett försök nu iaf. Sitter i våran underbara soffa och kollar på tven med mitt hjärta.. Idag har de väl inte hänt så mycket.. varit ute och ränt lite grann .. Det är alltid trevligt att vara ute och åka.. Sitter och kollar på alla hus som man åker förbi.

Sen var de bara att hämta lillan som har varit på fritis :) Det är ju tur att hon tycker om att vara där.. Imorgon vet ja inte vad som händer men nåt lär de väl bli.
Laga en jätte god middag idag fläskfile pasta.. Riktigt gott blev det men de är ju så när man har en riktigt duktig kock här i hushållet.. Men idag så hjälptes vi åt men annars så bruka han laga mat men jag oxå så klart..

Min älskade dotter är här hemma och hälsar på nu när dom har har påsklov.. :))) Det gillas väldigt mycket synd bara att det är så dåligt väder.. Gillar inte alls..

Vill ha SOMMAR NU men de är jag nog inte bara jag de är nog dom flesta här i vårt av långa land.. :)

Blir inte så mycket skrivet nu ska hoppa i badet med min älskade <3<3<3<3

Är så tacksam för alla mina vänner jag har runt om kring mej och min älskade pojkvän.
Utan er så vet jag inte vad jag ska göra... :)

Pusshej

RSS 2.0