Riktigt dåligt :/

Har varit riktigt dålig på att uppdatera min kära lilla  blogg i  helgen.. Men det har ju varit fullt upp hela helgen. Har varit ute och rännt både lördag och söndag. =) Men har haft en riktigt trevlig helg med trevliga människor :) Synd bara att helgen går så fort så är det måndag igen..

Vad man ska hitta på idag det är en annan femman.. Funderar på att kanske ta och äta lite frulle,men ska vänta på att hjärtat vaknar för vi ska faktiskt äta gröt.. Sen ska jag följa med honom när han ska iväg och träna :) Det kommer bli skoj de ;). Annars så är det bara fint här.. Magen växer det är så mysigt.. :) Nu längtar jag till den blir större och att man börjar verkligen känna att det är något där inne=).

Nej men skriver nog mera senare =)

Take Care

Måste kila

Måste kila iväg nu så det blir inte så mycket att skriva just nu.. Har precis haft fin främmande lika trevligt varje gång du kommer förbi.. =)

Skriver senare ikväll =)

Take care

Nu så=)

Nu så blir det film med mitt <3 =) det ska bli mys ska bara ta och hämta lite vatten.. =)Är lite törstig med har drukit så mycket dricka redan som jag egentligen inte ska göra.. Men vad gör de om hundra år =)
Ajja nu har jag inte tid att skriva nåt mera :)
Take care

Så trött hela tiden

Ja man är ju de. Förstår inte när detta ska gå över. Jag försöker vila så mycket som möjligt men ändå är jag lika trött.. Men det ger väl med sig nån gång hoppas jag. =)
Ja då är det torsdag och det händer väl inte allt för mycket kan ja lova.. Tar dagen som den kommer,ska väl betala lite räkningar och det är ju så roligt så eller inte.. Har även spana lite på lite bebis grejer ska vänta ett tag till innan jag börja inhandla sånt man behöver.. För det är ju inte bara en sak utan de är ju en hel hög ska även börja köpa blöjpaket för det är ju inte de billigaste.. Men men de får man ta då.. =)

Annars så rullar det på =) har även börjat synas att man börjar få en bebis mage. Läste för nån dag sen att dom som har fött barn tidigare får mage mycket fortare än dom som väntar första gången. Fick höra de igår oxå :) Mys när den blir stor :)

Nej nu ska ja gör lite andra saker..

Take Care

vecka 15 (14+0)

Ja veckorna rullar på som bara den. :) Snart är de ju dax för UL tiden går ju så fort =) Längtar som bara den. =)
Har ju mått  kanon dom senaste veckorna har kräkts ca två gånger och det är jätte skönt. Men tröttheten den sitter i den. :)Men de är ju skönt att sova oxå :)
Så man har ju tänkte framåt tillbaka.. Tänk om det är nå fel osv. Men det är de inte,frågade barnmorskan sist ja var där nere.. Det kan ju bli så och sen kommer de tillbaka senare i graviditeten.






Massa mys pys =)

Take care

Check!!!

Idag har man varit på arbetsförmedligen det gick riktigt bra där.. Kom men lite olika förslag på vissa saker. Jag ska kolla upp vissa saker och min handläggare skulle kolla upp några andra saker.. Men de kommer bli bra i slut ändan..
Möte sedan upp S med barn.. Vi gick på ullas och käkade gott var de som bara den... :)
Sen gick vi och handlade lite på konsum sen så gick vi hem :) Måste fixa lite innan ja ska iväg igen.. :)
Nu sitter jag här hemma och tar de lugnt.. Det känns nästan som att jag börjar bli sjuk.. Inge trevligt de.. :(
Får försöka vila så mycket som möjligt.. :)
Take Care

Kan inte sova :(

Nej jag kan ju inte de då.. Så ja klev upp och satt mig här vid datorn en sväng.. Måste ju se till att jag blir trött på något vis.. slö kollar oxå på femman :)Jag vet att jag måste försöka sova för jag ska ju upp i morgon bitti med lill gumman.. Jag vet att jag kommer upp men bruka ligga och dra mig lite innan ja kliver upp.. Ja snart har denna månad oxå gott tiden går rätt fort ändå.. Nu längtar man till våren och sommaren :)

Mys pys blir det i sommar med en liten bebbe <3<3

Take Care

Vecka 14

Nu är bebben min ungefär 8 centimeter lång och väger cirka 40 gram. Oj ja den är inte stor :) Nu kommer det bara gå ut av bara den .. Det kommer att bara gå undan kan ja lova.. Vissa säger att det syns på mig att jag är gravid. =)
Läste att om man har fått barn tidigare så blir magen större fortare.. Hmm tro om det är så :)
Har mått jätte bra den här senaste veckan så man ska inte klaga.. Vill inte byta med någon som inte mår alls bra.
Men bara därför så kommer väl de tillbaka senare i graviditeten. Men de får man ta då ...
Tycker börjar bli riktigt mysigt med en bebbe i magen :)
Take Care

När ska nåt hända!!!??

Ja men precis när ska nåt hända.. Nåt roligt typ kanske eller nåt annat :).. Ja det vet man aldrig man får ta en dag i taget.. Idag har det varit fullt hus här hemma. Med goda vänner,bror,syster och alla barnen så klart.. Har haft det riktigt trevligt med god mat... :)

Annars så har det bara varit en mys helg :)I morgon så åker min underbara stora dotter tillbaka.. Känns inge kul men hon måste ju eftersom hon har skolan..

Men vi syns ju sant igen..

Take Care

Glukosbelastning

Igår så var jag på glukosbelastning och det är ju inte de roligaste man gör under sin graviditet. men de är ju tur att det bara blir en gång.. var nere på mvc klockan halv åtta. Fick inte äta något från klockan nio på kvällen innan. Så man var ju rätt hungrig när man kom ner dit.

Fick dricka ca 3dl sockerlösning sen fick jag lägga mig och vila i ett rum så fick ja en tv så jag kunde ligga och kolla på morgon tv.. Men jag slumrade till en liten sväng och var ju ganska trött :)
Skulle vila i ca två timmar så efter dom där två timmarna hade gått så tog dom ett socker prov på mig och det var bra.. Så jag hade inte graviditets diabetes så det var riktigt skönt.. =)

Sen var men på stan en sväng med Emelie och s var på dollar en sväng men hittade inget.. Eller jo en dusch tvål..

Nej nu orka inte skriva nåt mera.. =)

Take care


Samtal från skolan

Det var precis de jag fick.. Lillan hade ont i magen så hennes fröken ringde.. Så jag frågade min kära bror om han hade lust att köra ner mig och hämta henne.. Och så snäll och go som han är så gjorde han det. Tack bror... :) Kanske det är magsjuka vem vet.. Det vill jag ju inte ha iaf för då kommer jag nog dö skulle ja tro..

Men det lillan inte förstår är att man kan inte vara med någon när man är sjuk.. Hon tror att det räcker med att vila lite så är man frisk.. Men riktigt så är det då inte..

Take Care

Lugn helg är oxå skönt!!!

Ja det är det verkligen att bara vara och vila så mycket som möjligt.. Och det har ja verkligen gjort kan ja lova.. Och det har varit helt underbart. igår så hade jag det jätte mysigt kollade på tv medans killarna spelade tvspel.. Så det är tur man har två tv i sovrummet oxå,annars så hade jag nog blivit galen.. Gick och la mig rätt tidigt igår,tog ett bad ooch det var jätte skönt. Tills det var dax att kliva upp så fick ja ju kräkas som vanligt och det kom väldigt mycket oxå.. Vart helt yr i huvudet och började kall svettas. Vet inte om det är normalt men ja ska ringa och prata med min barnmorska på måndag om detta..

Det är många som har frågat om när den lilla bebben ska komma. Och enligt barnmorskan så blir det 26/7 men sen får vi se vad ultraljudet säger. Så det blir mitt i sommaren. :)Och det känns roligt att få ett sommar barn eftersom båda mina tjejer är november barn:) Så nu skulle de vara kul med en liten kille men tar de man får. Huvudsaken dom mår bra och allt sånt :)

Idag så har ja vilat mesta dels av dagen kollat på tven,datan och så har vi faktiskt städat så skönt när man hjälps åt och så går det mycket fortare oxå.. :) Just nu sitter jag inne hos min älskade granne för hon håller på att baka en liten bärpaj och en kladdkaka.. Kan ju inte bli bättre de en lördags kväll som denna :)...

Nej men nu ska ja avrunda här.. skriver snart igen :)

Längtar så mycket :)

Take care

12+1

Ja tiden går ju rätt fort ändå märker jag nu.. Vill att tiden ska lite fortare iaf.. vill börja känna nåt där inne nu,men det kommer.. Har verkligen inte mått nåt bra dom här dagarna som har varit..
Har kräkts rätt mycket så jag har blivit helt slut i kroppen.... Har inte så mycket att skriva nu.. Men ska börja ta lite bilder att lägga ut..


Jag tycker det är så otroligt att nåt så litet kan bli en människa som växer inne i min mage..

Take care

Myspys

Har haft en riktigt mysig söndag med vänner och barn :) varit ute i det härliga vädret som har varit idag.. :) helt underbart :) Det har varit mycket stoj bland barnen men de är så de ska vara.. :)
Ja då är de en ny vecka nu då och skolorna börjar.. :) Har lite att fixa i morgon :) Men de ska ja nog hinna med.. Har även kollat på lite bebiskläder men ska inte köpa något än på ett tag..

För övrigt så mår jag rätt bra.. :) Önskar bara att tiden går lite fortare.. :)

Take Care

Har varit en lugn dag!!

Tycker att det är så jobbigt att inte få sova en hel natt.. Utan måste minst kliva upp en till två gånger per natt.. Vaknade vid halv tio tiden la mig på soffan en stund med stora tjejen min och kollade på tven.. :) Käkade frukost sen gick hon till en kompis.. Då passade jag på att gå och duscha..

Jag trodde det var över men icke sa nicke.. Fick kräkas när jag stod där i duschen,inge trevligt kan ja lova.. Blir så trött och slut efter jag måste kräkas.. Och så blir ja helt yr i huvudet. Visst ja ska inte klaga för det var ju ett tag sen sist..

Har haft en mysig lördag med vänner.. Tog en promenad ner på byn våran handlade lite. Sen hem igen och plockade undan lite i köket. Gud vad jag längtar till ultraljudet :) Vill att det ska bli februari :)
Men den som väntar på nå gott :)

Tack alla kommentarer.. Det är alltid lika kul att få de :)

Nej nu ska man vila lite innan maten kommer hem.. Ska försöka äta lite Kina mat :)

Take Care

Hoppas att det har gått över nu

Jag hoppas att de är slut på att må illa.. Peppar peppar.. Har inte kräkts på några dagar och det känns jätte skönt.. :) Men har märkt att jag är väldigt känslig mot olika lukter.. Luktade på en väns snus dosa och trodde jag skulle spy fy faan vad de luktade illa..

Men tröttheten sitter i fortfarande.. Är sjukt trött hela tiden känns som ja skulle behöva sova i flera dygn.. hehe Men de är bara att passa på att vila så mycket som möjligt.. =)

Take care


Vecka 11+0

Idag är man inne i vecka 11+0 nu vill ja att tiden ska gå fortare.. Jag mår jätte bra längtar så enormt till vi ska på ultraljudet i februari :) Men innan dess så ska ja göra lite andra saker.. Men de åter kommer jag med senare..

Take Care

Inskriving på MVC =)

Japp nu så kan ja ta och berätta det jag har velat berättat ett tag.
Det är så att jag och min underbara pojkvän ska bli föräldrar :)
Jag är i vecka 10+6 och det känns helt underbart.. :)









Va på inskrivingen idag på mödravårdscentralen och det gick kanon.. Det känns så underbart att risk veckorna är typ över nu.. Så nu kan man verkligen bara se framåt... Och se sin mage växa och växa.. Man undrar ju hur står man kommer att bli denna gång.. Förra gången ja väntade så hade jag  normal stor mage..

Nu tänkte jag försöka att blogga här vecka för vecka och lägga upp lite mag bilder och så när de börjar synas.. :)

Är så lycklig :)

Take Care


RSS 2.0