Jippi!!!

Hinner inte att uppdatera så mycket.. Är inte hemma är borta och har haft det så underbart dom här veckorna.. :) visst saknar man sitt hem lite.. men snart så är man hemma igen.. :)

vet inte vad man ska hitta på.. Det är fredag och här sitter man i Tumba :) Tro om de händer nåt kul.. Det åter står att se..

Pusshej

Borta bra men hemma bäst!!!!

Har varit dålig på att skriva men har inte haft tid liksom,plus att vi inte har haft nåt internet..

Nu är man hemma efter två veckors semester nere i Tumba.. Har haft det grymt skönt med mysiga människor.. Men vem vet kanske kommer ner snart igen.. :))

Skulle faktiskt nästan kunna flytta ner dit.. Så bra triva ja när ja är där nere.. Men som sagt de är ju inte bara att flytta utan de är ju ganska mycket som ska fixas innan dess.. Men man har ju iaf haft några tankar om det..

Nu ska ja gå och vara social med mina vänner :))

Pusshej


Helt underbart :)

Tänkte väl försöka att uppdatera lite då.. :) Nu har de snart gått en vecka sen man kom ner till Tumba..Och man har ju hunnit med väldigt mycket på dom här dagar,fast vi har mest tillbringat dagarna med bad och åter bad.. Men jag klagar inte det har varit helt underbart.. Bilder kommer när ja kommer hem till Norrland.. :)

I fredas så blev det lite vin och öl här i villan.. Det var några som kom förbi och jojnade oss :) Det var mysigt och trevligt.. Blev även lite Kubb spel :) Alla skulle dra ner på Tbs men vi blev kvar här hemma.. Var inte alls så sugen på att gå ut.. Det kommer fler gånger.. :)

På lördag så åkte vi och hälsade på rikard och camilla,blev även lite bad då oxå :) Sen blev vi bjuden på riktigt god mat :) Sen så chilla vi ett tag innan vi drog hemöver... Och förbi några vänner som satt och drack.. Dom ville att vi skulle dricka oxå men ja tackade nej iaf.. Vissa har ju faktiskt karaktär att kunna säga NEJ :P Åkte bara hem och duschade så drog vi tillbaka dit dom var.. Var där ett tag hjärtat badade i poolen som dom hade på gården.. Tog dock inga kort då..

Var helt slut när vi vara hemma var vaken en stund sen gick vi och la oss.. De var riktigt skönt kan ja lova.. :)

Idag söndag så var vi ett helt gäng som drog till Blå lagunen som alla har pratat om.. Det ligger på Ekerö Vilket bad ställe säger ja bara.. Därifrån kommer det iaf en bild när ja kommer hem.. :)
Vilket klart vatten när man simmande ut en bit helt underbart..
Sånt bad skulle man ha uppe i Norrland alltså.. Ja det går inte att beskriva det måste upplevas.. :)

Nu sitter vi i villan och chillar.. Ska iväg och bada i morgon oxå om vädret håller i sig.. Jag hoppas iaf att det gör det.. :) Då ska vi Åka till Årsta havsbad .. Och vi lär bli några st som åker dit oxå.. :)

Nu får det räcka för idag.. Åter kommer någon annan dag :)

Pusshej

Hmm!!!!!!

Då har denna dag gått då.. :) Vi har faktiskt inte gjort så mycket.. Var ute en sväng på eftermiddagen sen har vi bara varit i villan och fixat och så.. Var iväg en sväng nu på kvälls kvisten ner på donken och träffade några vänner.. :)

Idag var Kikki med pojkvän förbi och hälsa på en sväng.. Och så kom camilla oxå förbi en sväng.. Det var riktigt skoj att träffa dom hoppas det blir fler gånger innan man åker hem..

Nu sitter vi i villan nu och ska kolla på film.. :)
Imorgon så ska vi åka iväg och bada om vädret är lika bra som idag :)

Pusshej

Mini semester i Tumba!!!

Jo men visst är de så.. Man är på mini semester i Tumba med hjärtat.. Är faktiskt rätt skönt att vara hemifrån några dagar.. Kom ner igår och åker hem på söndag... :)

Idag har vi faktiskt inte gjort så mycket vaknade inte först vid halv tolv och kollade ut och såg vilket vackert väder de var ute.. Väckte gubben då oxå.. Fixade lite innan vi drog,träffade lite folk.. Trevligt trevligt.. :) :) Har varit iväg att käkat så smuttit var de kan ja lova :)

Nu är vi där vi sover vi börjar få de riktigt mysigt här:) Har städat lite och så :)
Nej tro vad man ska hitta på nu då.. :) Bara chilla kanske :)

Höres senare..

Pusshej

Trevlig dag hos Pappa med familj :)

Blev väckt av mina kära granne som frågade om jag ville följa med på en liten road trip upp till min pappa med familj.. Först var ja i valet och kvalet om ja skulle följa med.. Efter en stunds tänkande så gjorde ja de.. :)

Vi åkte vid tolv tiden tror ja att de var för vi skulle hämta upp syster.. Efter det så bar de av mot Bredbyn.. När vi väl kom var de så varmt så ja trodde ja skulle avlida.. Men som sagt man ska inte klaga nu när det väl har varit värme och sol :)Men tyvärr så gör man de ändå.. :)

Vi satt ute mesta tiden vi var där,förutom när vi satt å käka mat.. Äntligen så fick ja min sill och färsk potatis.. Det var så gott:) Muma Sen blev de efterrätt oxå jordgubbar,grädde eller glass och kaffe så klart :)

Efter vi hade käkat så åkte vi iväg så att barnen fick bada,en annan hade ju inge bad kläder med dej annars så hade en annan oxå badat.. Jag blötte dock fötterna iaf.. :)

Kom nästan precis hem... :) Det har varit en riktigt trevlig dag med mina nära och kära :)))

Pusshej :P

Blev ingen road trip.. :(

Ja som sagt så blev de ingen road trip.. Den blir nog troligt vis nu i veckan.. :) Men det kanske blir en annan liten road trip idag men jag är i valet om ja ska med eller inte.. Måste nog fundera ett tag på den saken..

Var och badade i grubba i går de var sjukt skönt i vattnet.. :)Sen var ja bara hemma och tog de lungt.. Det var riktigt nice att bara vara hemma å kolla på tven..

Har nästan precis vaknat :)Men men  vad gör man :)

Nej nu ska ja ge hundarna lite kärlek så dom blir glada :)

Pusshej höres senare :)

Ett härligt kvälls dopp :)

Nu ikväll så drog vi i väg till väja badet och tog ett kvälls dop.. :) Det var rätt kallt i vattnet men de var skönt när man hade väl kommit i... :)

Hoppas på att det blir en road trip i morgon nu då :) Ja hoppas som bara den :)

Ajja nu ska ja hoppa ner i sängen ska bli så skönt ny tvättat och allt :)

Pusshej

Orka bry sig!!!!!!

Ja vem orka bry sig egentligen.. Det kan vara precis vad som helst..  Just nu orka ja inte bry mej om nåt,jo mina nära och kära bryr ja mej om.. Dom som står mej nära.. Men de är många som ja bryr mej om fast vi kanske inte umgås så ofta men ni finns i mina tankar..

Igår så var de födelsedags fest för syster yster och jag hade det riktigt trevlig.. Trevliga människor vara här hemma hos mej.. De var skoj.. :) Sen drog vi ner på Gladan och dansade och hade skoj.. Det har blivit jätte fint där nere nu sen dom har renoverat igen :)

Var väl hemma vid halv tre tiden,då satt jag,älsklingen och en tjej kompis här hemma och snacka lite.. Det var riktigt trevligt.. Hon gick väl vid halv fyra tiden.. Ja  vaknade vid tolv idag och det var riktigt skönt.. Snart ska vi fixa iordning i sovrummet.. :) Kommer att bli så fint :)

Nej nu ska ja gå över till min granne och vara lite social :)

Pusshej

RSS 2.0