Hihihahahohohehe!!!

Äta middag sen blir det lekparken med goda vänner.. Måste ju faan passa på nu när det är SOL är ju bara att ta vara på den så länge den är framme... :) Gillar det starkt som bara den.. :) Det är ett av de bästa som finns här i livet alltså... Förutom mina underbara barn.. Dom är dom bästa <3 :)

Pusshej

Äntligen Hemma!!!!

Visst kan de vara skönt att vara ifrån varann ibland,men samtidigt jobbigt... :) Man saknar ju varann mera om man är ifrån varandra några dagar.. Visst jag börjar ju sakna redan första dagen men det är bara att bita ihop.. Det är ju tur att de finns telefoner.. :))

Men nu är hjärtat hemma,så underbart.. :) Ska göra mej klar för att gå ner på arbetsförmedlingen.. :) Så egentligen  har jag ju inte tid att sitta här just nu.. Men men ja gör de ändå... :)

Ta vara på dom du håller kär.. :)

Pusshej

Mysig helg!

Det har varit en helt underbar helg med mycket galen skaper..
I fredas så var ja bara hemma och tog de lungt... Gick nog och la mig vid tolv tiden,visst man skulle ju upp tidigt på lördags morgonen.. :)

Skulle åka till Birsta med mina underbara vänner och två av mina syskon :) Det var en rolig resa med mycket skratt.. Ett gott skratt förlänger livet.. :))

Vi var nog inte hemma först vid sex tiden:) Det var bara att gå ut med hundarna sen var de till att fixa till sig så man kunde börja dricka nå gott gott.. :)) Hade väldigt trevligt igår kväll blev mycket skratt då oxå.. Sen blev de lite livat oxå men de är sånt som händer..

Har saknat min älskling som inte har varit närvarande här hemma i helgen.. :/ Men han är hemma snart.. <3 Love it :)

Ska snart krypa ner i sängen :) är rätt trött

Höres i morgon......

pusshej

Hmm!!!!!!

Ja precis så känner jag mej nu.. vet inte hur ja styra dessa känslor.. Jag måste bara komma på ett knep så kommer det att lösa sig för mej..

Känner mig riktigt besviken.. :( Men men de kommer igen...

Är riktigt stolt över min äldsta dotter, hon har varit på Modell för en dag.. Blev riktiga fina bilder gumman..
Älskar dej :))

Då är de helg då så tro vad man ska hitta på i helgen.. De åter står att se.. :)

Pusshej

Sommar :)

Har nyss kommit hem från att fiska.. Fick dock ingen fisk men de var väldigt trevligt iaf.. Grillade lite korv oxå med trevligt sällskap..

Annars idag så har man ju varit upp till Bredbyn igen och tog de sista från syrrans lägenhet.. Så nu är den städad och klar.. :) Så skönt så.. :) Vi har varit väldigt duktiga vi som var med och hjälpte till :)

Var förbi pappa och hans fru oxå.. Vi satt och drack kaffe å snackade en massa.. Kollade på gamla kort sen man var mindre.. Haha säger ja bara.. <3 fick oxå se en massa kort.. ;) Synd att pappa jobbade så han fick man ju inte träffa då.. Men träffade lillebror :)..

Var väl hemma vid halv tre men vi stannade till i bollsta för hjärtat skulle tvätta av bilen för den var lite skitig sen vi åkte en grus väg på väg till Bredbyn.. :) Så jag och syster tog en varsin hund och gick en liten promis... :)

Sen drog in till stan för att lasta av grejorna hos mej.. :) Det gick oxå jätte bra, men just nu har jag rätt fullt i mitt förråd.. :/ drog ner på stan och handla lite för vi skulle äta hem lagad potatismos och ungsbakad falukorv.. Det blev riktigt gott..  :) Muma

Efter vi hade ätit och så så drog vi iväg och fiska som sagt.. :)

Nu blir de duschen..

pusshej

Vilken dag!!!!

Hmm de kan man gått säga.. tog ledigt åt lilla sessan för att hon skulle få följa  med upp till Bredbyn.. För vi skulle hjälpa syster med lght som sagt.. När vi kom upp till Bredbyn så började så regna och  vi som skulle bära saker till släpvagnen.. haha men de gick kanon.. Det var ju eliten som var där så:) Mohaaaa

Hon hade ju mer saker än vad hon trodde då så vi måste dit i morgon igen... :) :) Men de ska nog fixa sig i morgon :) Så man är ju ganska sliten just nu... Ska väl kolla på en film som vi har hyrt.. Sen blir de nog sängen och sooooova... Ska ju upp som sagt tidigt i morgon igen...


Nej men ha de gött

pusshej

Hur ska man orka!!??

Som sagt hur ska man orka med all dessa tjafs som kommer och går.. Vissa säger så vissa säger si.. Vad ska man tro.. Ja det är frågan de.. Huvudsaken att man tror på sig själv så kan man komma långt..
Idag så har jag haft det ganska trevligt,träffat några vänner varit på stan en sväng med syster.. Varit till icktjärn med trevligt sällskap kommer nån bild sen på hundarna.. :) Dom tog sitt första dopp idag, mox får runt som ett yr väder.. haha :) Men jag tror nog att dom tyckte det var jävligt skönt...
nej nu blir det badet :)
Pusshej

Ska man eller!!!

Just precis ska man göra som alla tycker eller ska man helt enkelt skita i det.. Det är frågan de.??? Till en viss del kanske man skulle  kunna göra som dom andra tycker att man ska göra.. Det måste ju känns bra för en annan oxå..

Hmm får nog ta och fundera på detta under den ljuvliga dagen.. Så härligt när solen är framme.. :) Man blir liksom så glad och pigg.. :) :)

Jag känner mej så lycklig så det går inte att beskriva med ord.
Du finns för mej där om det skulle vara något. Du gör min vardag så underbar..

Och mina två underbara barn älskar er av hela mitt hjärta.. Kommer alltid finns där vid er sida.. :)

Pusshej

Ny design på min blogg :)

Har ju alltid undrat hur man gör för att fixa sin blogg.. Har sett många som har så fint upplägg på sin blogg.. Men så pratade jag med en vän till mig, och hon sa att hon skulle hjälpa mej med det.. Och de har den vännen gjort nu..

Tack så mycket till dej.. Är helt nöjd med den.. :)

Har just kollat på en film med trevligt sällskap.. Och filmen var verklighets baserad..
Den heter What Doesn´t kill you.. Helt klart värd att kolla på  tycker jag iaf. :)

Igår så satt jag och syster och två vänner här hemma, dom drack lite men inte jag eller jo en halv öl typ.. Sen blev ja lite trött så jag gick och la mej. Men jag somnade väl inte först vid tre tiden tror ja att den var.. Vaknade vid tio när hjärtat kom hem :) ..

Idag var de meningen att vi skulle hjälpa syster att tömma hennes lght som hon har haft uppe i Bredbyn..  Men det blev ändrade planer vi ska ta de på tisdag ist.
Annars idag så har jag faktiskt inte gjort många knop. Har suttit och kollat på massa repriser på tven sånt som man har missat under veckan..

Annars så har jag haft en underbar helg min underbara vänner och barn :) :)
Ska väl snart lägga mej hade jag tänkt,ska ju upp i morgon bitti med lillan det är ju skola som gäller. Hoppas ni där ute och har haft en bra helg med mycket värme och sol :)

FÖR DE ÄLSKAR JAG :))

Pusshej




Mysig musik!!!!

Har nu ikväll suttit och lyssnat på musik från förr... Gud vilka flash back man får.. Vissa av låtarna får man tårar i ögonen... Vissa låtar betyder så mycket för mig, har så otroliga minnen från dom... Både positiva och negtiva men de är väl så de ska vara.. I like it <3
Annars idag så har jag varit ute i lekparken med vänner och barn,det har varit riktigt mysigt.. :)Sen har ja städat och tvättat med hjälp av syster :)
Just nu ligger ja i sängen och glor på tven.. Är inte mycket att kolla på men vad gör man,när man inte kan sova.. :/
Jag hoppas på en sak men de tänker ja inte skriva här..
Nej ni får ha de gott alla där ute som läser min blogg :)
Natti natt
Pusshej

Mycket Moget!!!

Det är just de inte är tycker jag och fler.. Varför inte bara snacka med mig om ni har nåt problem med mig. Kan ju tycka att de är kanske bättre att reda ut saker om det är något som är oklart..
För jag blir rätt sne när ja inte har en chans att kunna försvara mig när den som lämnar en kommentar är anonym.
Har hört även fler som har problem med anonyma kommentarer.
Ajja nog om detta..
Har haft en riktig trevlig förmiddag med mina vänner Å,S,J,S har suttit på bakfickan i solen och njutit.. :) Och skrattat en hel del oxå,vi är ett rätt sjukt gäng tycker. Det blir ju rätt mycke snack om vissa saker.. haha :)
Men de är ju så de ska vara.. Eller vad säger ni tjejer.. !!
Träffade även Ingalill idag en snabbis.. Alltid lika trevligt att träffa dej gumman..
Nej nu ska man se om vad vi ska äta idag :)
Pusshej

Man vet aldrig!!!

Nej precis så är de ju.. Man vet ju aldrig hur allt ska bli och så.. Det märker man ju eftersom man gör saker.. Många säger nog att jag ska aldrig göra si eller så.. Men så blir det att man gör de ändå.. Jag själv är så faktiskt.. Det är många gånger ja har sagt ja skulle aldrig göra så,men så har det blivit så att man har gjort de ändå..
Har väl inte så mycket att skriva om egentligen,har kommit som sagt i en svacka där ja inte orkar göra nåt,som ja skulle egentligen skulle behöva göra..
Men de går nog över snart hoppas ja... jag är väldigt glad att jag har dom jag har runt omkring mej.. Min familj är den som står närmast mej.. Men jag är väldigt tacksam för mina vänner oxå som ja har.. Ni vet vilka ni är.. <3<3<3
Utan er så vet ja inte vart ja skulle stå idag.. Ni har ställt upp så mycket för mej när ja har behövt er.. Ni är guld värda för mej... <3<3<3<3<3
Sitter just nu å kollar på en film,med <3,syster och en kompis.. :) Kommer inte ihåg vad filmen heter,har väl inte hängt med så mycket eftersom ja har suttit här framför datan och fixat lite.. :))
Men höres i morgon skulle ja tro... ;)
Pusshej

Lite bilder på lill skruttan..

Tänkte lägga ut lite bilder på lill skruttan när hon skulle på disco :) Hon var helt över lycklig..
Hon fick ju sminka sig och fixa håret.. :))


Hon har blivit så stoor min tjej <3 Snart är de hon oxå som är ute och ränner på byn.. :)
Det är inte långt kvar till dess..
Pusshej

Blogg stopp :)

Funderar på att lägga ner min blogg :) Har typ aldrig ork att skriva.. :) Känner mej inte så motiverad till att skriva..
pusshej

Blablabla

Orkar inte skriva så mycket just nu.. Har haft besök av Ingalill en sväng idag.. Drack kaffe å snacka :) Det var ju som sagt ett tag sen du var här och hälsade på :)Men bättre sent än aldrig :)
Tro vad man ska göra denna dag då,får se vad som händer... Tar dagen som den kommer :)
Nu orkar ja inte skriva mer.. Får se om ja har mer ork ikväll :))
Pusshej

Svacka!!!

Ja visst har ja haft det nu kan ja lova.. har varit dålig på att uppdatera bloggen.. Visst i helgen så hade ja inte tid att skriva.. Har haft fullt upp hela helgen.. :)) Men de är så de ska vara..
Va på dart tävling i lördas så då var man borta hela dagen..
Fick höra en tråkig nyhet idag.. Jag sänder många tankar till hans familj :((
Säger bara varför ska livet vara så orättvist ibland..
Kan någon ge mej ett bra svar på de..
Och inte är det nå bra väder idag heller.. I morse var de väldigt fint väder men inte nu.. Det blåser kalla vindar så de är inge skönt.. :( Vill ha sommar värme nu..
Pusshej

Godnatt!!!

Känner att jag har tappat lusten till det mesta här i mitt liv.. Jag kommer inte för mej att gör något som ja skulle egentligen skulle behöva.. Men jag måste verkligen rycka upp mej själv snart.. för de funkar inte det här..
Men men det är en ny dag i morgon så... För nu ska ja inte skjuta upp mina saker som ja måste göra.
Det blir bara en liten snabb skrivning nu..
Pusshej

Har de vänt :)

Tro om det har vänt nu då:)att vi onte får nå mera snö.. Idag skiner solen så underbart :)älskar solen som bara den :) Tänk om de endå kunde bli riktigt varmt ute med riktig sommar värme..

just nu sitter ja nere hos en kompis och dricker kaffe med fler av mina kompisar :)snackar lite om statsfesten som är i juni här i Kramfors :).. Ja den helgen så får man se vad som händer om man ska jobba eller inte.. Har tänkt att göra de en dag iaf ingen tackar ju nej till pengar.. :)

Nej nu ska ja gå och vara social..

Pusshej

Varför snö nu!!!

Ja det kan man verkligen fråga sig.. Trodde ja skulle dö när ja kollade ut i morse,det var helt vitt på gräsmattan här utanför mig.. Så tråkigt alltså.. :(
Igår så började ja kolla på Avatar,men jag var tvungen att gå och lägga mej för ja var så trött.. Men lik förbannat så försov ja mej i morse.. Men jag tror ja glömde att ställa klockan..
Idag vet ja inte vad ja ska hitta på, jo jag har lite saker som ja måste fixa, fast de tar i mot som bara den... Men de är bara att ta sig i kragen och fixa det :))
Jaaag vill ha sommar nu nu nu nu :) Så sa min lilla tös i morse.. Ja vem vill inte ha sommar nu..
Pusshej :)
* Mitt hjärtat till hör dej *

Underbar helg ;)

Som sagt så var man nere i Tumba i helgen.. :)) Hade en riktigt trevlig valborg med riktigt trevliga människor. :)Alltid kul att träffa nytt folk :) Har fått skrattat mycket oxå :) Jag och mitt hjärta gav väl upp vid sju tiden på lördag morgonen:) Då blev det en promenad hem,men först så var vi in på statoil för att köpa korv. Det var riktigt gott vid den tiden :) Å så under helgen så fick ja min thai mat som ja hade tjatat om ganska länge :) det är så gott...
Önskar att vi hade ett thai hak här i stan oxå,men icke de tråkigt nog..
Det blev lite shopping iaf,hittade en jacka,tröja och en munk jacka till lilla J. Till mej själv så blev det ett par skor och en tröja :)
Kom hem igår borta bra men hemma bäst :)) Man var rätt trött igår kväll,men man ska ju veta att man lever.. haha
Det kommer nån bild sen från valborg, ja tog visst inte så många :)
Ha en bra dag
pusshej



RSS 2.0