Trevligt Besök!!

Idag så fick vi ett trevligt besök =) Min kära far och hans fru kom och hälsade på med J.. Det var riktigt trevligt att träffa dom.. Det blir ju inte alltför ofta fast vi inte bort så långt ifrån varandra. Men de ska ja ändra på har jag gett mig faan på.. Annars idag så har jag inte gjort ett skit bara varit och spelat ett spel på fejjan som jag blir tokig på.. Hur sjukt som helst att man kan bli beroende av ett jävla spel.. Men men det är ju roligt oxå ju.. Så jag kommer icke sluta spela det först ja har klarat alla banor som man ska klara.. I morgon ska ja iväg och fixa lite så jag hoppas på fint väder.. =) För 17år sedan så kom min älskade Emelie till världen=) Ja tiden har gått fort. Jag var ju bara själv barn då hade precis fyllt 17 år när jag fick henne.. =) Mammas stor vackra tjej som blir 17år i morgon..Många pussar och kramar =) Nej nu blir det lite spel sen sängen.. ciao ciao

ATT!!!

Att såra medvetet måste ju göra fruktansvärt ont.....

Åter en söndag!!!

Japp då är de åter en söndag..Har haft en mysig och trevlig helg med min familj.. Ja vissa fattades så klart.. I fredas så var vi hos svärgubben. Det var riktigt trevligt.. Igår så var vi bara hemma i kramfors J skulle på disco på gården.. Hon var inte hemma först vid tio tiden.. Hon hade hjälpt dom där nere att plocka undan. Så hon fick skjuts hem. =) Idag så har ja faktiskt inte gjort ett skit. Förutom att tvätta lite för de var några dagar sen.. Spelar ingen roll hur mycket man tvättar undan så hinner de bli mer endå.. Vill även säga Grattis till min väns son som var iväg och tävla i helgen i taikwando i skellefteå..=)Riktigt skoj för dej A =) Tro vad man ska äta idag då,men de är ju samma visa varje dag.. Börjar faktiskt bli lite hungrig.. Säg vad du tycker och tänker så kommer det att kännas bättre. Ciao ciao

Chill chill!!!

Chill chill ja nu har Stockholms tjejerna åkt hem. Blev lite tyst hemma och tråkigt. Men vi syns nog snart igen det var roligt att ni kom:).

Nu sitter ja i bollsta hos svärfar med min familj:). Första gången Melinda är hemma hos farfar. Hon ligger och sussar. Ska strax gå och lägga oss, de är ju en dag i morgon oxå.
Då ska Jossan på disco:). Hon ska klä ut sig. Kommer nog bli skoj för henne.

Idag var det sista dagen för henne i Kramfors skolan. Hon hade fått en jätte fin nalle av klassen. Ska ta en bild på den i morgon:). Och en jätte fin tavla.

Så godnatt alla min vänner.


Gått några dagar!!

Ja det har gått några dagar sen ja skrev. Inte för att det har hänt så mycket.

Har besök av tre mysiga Stockholms tjejer och en söt liten pojke=). Igår så chillade vi bara eller vi var en sväng på dollar. Käkade tacos, kollade på film.
Idag blir det en tripp till Sundsvall väntar bara på att Jossan ska komma hem från skolan.
Ja i morgon är det hennes sista dag på den här skolan. Japp så är det. För hon ska flytta till din pappa. Många undrar nog varför. Och ni som undra kan ju fråga mig så svarar jag. Det känns lite jobbigt faktiskt, för hon är ju min prinsessa. Fast vi har haft det tufft här senaste tiden. Men man måste ju testa sig fram och hoppas på de bästa. Blir faktiskt tårögd när ja tänker på det:(.

Så nog om det....
Om nån dag så är lill grodan 3månader redan sjukt vad tiden går fort. Den 3 nov ska lillan få sprutan huga lill gumman.

Nu sitter jag och väntar på att duschen ska bli ledig:).
Puss puss


Goo bullar!!

Vaknade runt åtta tiden,fast de blev sent igår. Klev upp med lill grodan Melinda:). Fixade käk till henne satt i soffan och myste medans hon käkade.

Efter en stund kom min syster oxå upp,hon sov kvar här igår. Kollade lite på tv innan vi fixade frulle och kaffe så klart. Fixade och dona lite här hemma.
Innan vi begav oss till en av mina äldsta tjej kompis med familj:). Det var mycket mycket trevligt. Käkade lite väl många ny bakade bullar. Men vad faan man lever bara en gång.

Blev även bjuden på middag:). Så i morgon ska vi bjuda på middag. En mycket trevlig lördag har de varit.
Är så skönt att bara vara och inte göra så mycket. Väl hemma så blev de lite fix sen bara slappa i soffan. Men nu har ja förflyttat mig till sängen. Så de blir till att sova snart man vet ju aldrig om grodan vaknar nåt. Hon är faktiskt duktig på att sova hela natten. Och hon gråter typ aldrig heller. Jag ljuger inte om hon högst har gråtit 5 gånger sen hon föddes. Visst de är väl bättre att de är så än att ha fått ett kolik bebis.

Kan tänka mig hur jobbigt det måste vara. Tycker verkligen synd om föräldrar till kolik barn. Nej nu avslutar jag här.

Sweet dreams everbody :)

Pusshej
Kommer en bild från idag


Återträff efter ca 3år!!

Japp de kan man lungt säga:). Har haft en riktig trevlig kväll med Monette,och hennes familj:). Lill grodan har träffat sin blivande man. Hur gullig som helst va han lille douglas:). Har skrattat så mycket:). Vi pratade om gamla minne om sånt vi hade gjort för.. :)

Nej nu blir de sängen
Godnatt

Kommer två bilder från ikväll.
På gullungarna :)


Inte länge!!

Inte länge kvar nu:(. Har faktiskt blandade känslor. Det är jobbigt samtidigt som de känns bra på nå vis.
Man måste ju prova sig fram och se vad som är de bästa.

Var på stan en sväng idag och fixade lite. Träffade några kära vänner och tog en kaffe:). Alltid lika trevligt.

Ligger i sängen och kollar på sol,fest och oroliga föräldrar.
Ska sova snart för de behövs:)

Puss heej


Bägaren är på väg

Bägaren är på väg att rinna över,känns som att det inte är långt kvar. Då vet man aldrig vad som kan hända.
Har ju känt mig jävligt less och trött hela dan. Men det har varit bättre nu ikväll och de är ju bra. :) För de är Inge kul att gå och lägga sig på dåligt humör.

Idag hade jag besök av B och A det var riktigt roligt och trevligt. Snackade en
Massa om allt mellan himmel och jord.
Fick låna en jätte fin typ som en gunga som Melinda ska sitta i. Kommer en bild:) Hon trivdes i den spelade även musik.. Hon var helt nöjd när hon satt där i. :)

Annars så har helgen varit bra. Var ute i de fina höst vädret igår:). Har ju haft kanon väder hela helgen. Med har haft jävligt kallt på nätterna. Tur man ligger undertäcket. Hehe

Nej nu blir de till att sova
Pusshej


Varför ska!!!

Varför ska de kännas så jobbigt med allt.. Ja som sagt tankarna snurrar på rätt bra.
Kan inte hjälpa att jag känner så här.
Jag vet varken om de är rätt eller fel.
Det är väldigt många saker som ja just ny tycker är jobbigt. Så jag får ta en dag i taget.
Ja men nog om de nu:)
Har haft en trevlig fredags kväll men vänner. Kollat på idol och så skulle vi glo på en film,men vi vart så trött så vi ska kolla på den i morgon ist:)..

Så nu ligger ja i sängen och bloggar lite ,samtidigt som ja kollar på tven.
Önskar att jag var på en annan plats just nu. För ja hade verkligen viljat gått på detta. Men men

Godnatt




Det kommer

Det kommer att bli bra till slut. Det blir nog bäst för oss alla om vi gör så här.

Jag kommer att skita i vad folk kommer att tycka. Huvudsaken vi alla inblandade är överens så kommer de bli bra till slut.
För vi har försökt med de mesta men inget verka bita. Så då får vi göra så här ist.

Har kännt mig lite deppig här i några dagar. Men de kan nog bero på allt som händer runt omkring mig just nu. För det är väldigt mycket tankar som snurrar.
Men jag är så glad att jag har dom som stöttar mig i vått och torrt.
JAG ÄLSKAR MINA BARN AV HELA MITT HJÄRTA <3

Ni är mina änglar :)

Kommer en liten bild på lill grodan:)
De är ju mysigt att sova med snutten:)



Mys helg!!!

Då har de åter gått en helg :). Och det har varit en mysig sådan. Har bara varit hemma med nära och kära:). Ätit gott och bara varit:).

Var ut i lördas med mina underbara tjej kompisar.Det var riktigt roligt med de märktes ju att man inte har varit ute på ett bra tag . Var faktiskt hemma kl ett åt bara maten sen dök ha ner i sängen.

Det var ju ett big brother besök här i våran lilla håla.. Det var Gurkan och Rodney dom gästade här.
Det blev ju en succé för dom yngre som gästade glajjan.

Det kommer att bli en stor förändring här framöver. Men jag åter kommer med det i ett senare inlägg.

Nu måste ja göra mig klar för ett besök på mvc...

Heej dåå



Ont!!!

Det gör verkligen ont och tankarna bara snurra. Ett litet sms kan väl inte vars så svårt att skicka iväg eller bara ringa en snabbis.

Skulle vilja skriva hur mycket som helst men känner att ja kan inte de.

Nää nu orka ja faan inte skriva nåt mera.


Att sakna!!!!!

Att sakna nån kan göra fruktansvärt ont. Men det är även mysigt att få sakna. :)

Idag så har man inte gjort så mycket. Min dag började ju med att jag försov mig. Så duktig så eller inte. Skulle ju ringa ett samtal med de blev ju inte av då.

Ibland så får man höra saker som gör att man nästan tappar hakan.
Ja jag säger nå de.
Nej nu ropar faktiskt sängen på mig.
Så man inte försover sig i morgon bitti oxå.

Nu är de bara några dagar kvar guud så jag längtar. :)

Hej dåå ;)


Man kan!!

Måste man alltid vara glad och på bra humör?!?.. Man har ju sina dagar som inte alltid är på topp.

Ja nog om de nu..
Just nu ligger jag faktiskt i sängen och glor på tv,ska väl försöka sova snart måste upp tidigt i morgon och rings ett samtal. Så jag inte glömmer bort de.

När man är ensam så funderar man väldigt mycke om precis allt. Om det är vissa saker man kan ändra på osv.
Varför är de så??
Annars så är de bara bra med oss alla i denna familj. Är verkligen lycka att jag har er:). Älskar er av hela mitt hjärta.

Nu orka ja inte skriva nå
Mera utan nu blir de till att sova. :)

Heej dååå!!!

Mitt hjärta slår för er :)


Höst marknad!!

Idag så var de höst marknaden här i Kramfors:). Jag och syster gick ner med min brors barn ja plus lill grodan då:). Dom andra barnen va på bad huset:). Det var mycket folk i rörelse och de är ju alltid trevligt:). Man träffar alltid nån man känner:).

Kollade lite men de var inte mycke man blev intresserad av att köpa. Käkade iaf en choklad munk gott gott, smakade även lite latte av syster den var grymt god:).

Och så blev de pizza till middag för orkade inte laga middag. :)och nu blir det filmen scream 4 med syster,hennes kille och R :).

Heej dåå


Mys fredag!! :)

Gud vilken underbar fredag man har haft. Varit kanon väder varmt och skönt har de varit. Kan verkligen inte klaga:).
Hade en liten fika dejt med min älskade vän Ingalill:) alltid lika trevligt varje gång man träffar dig:).

Sen hem för syster å hennes kille följde med hem:). Vi bjöd även över L på middag. Det blev fläskfilé pasta så underbart gott blev de.

I morgon så är de höstmarknad så blir det att vi ska gå ner på stan en sväng med barnen:). Vi fka även ha min brors barn så de kommer bli full rulle. Men mycket roligt och trevligt:).

Just nu sitter ja och kollar på film med brudarna:). Mina små sötnosar sover:).

Skriver i morgon med:).
Men nu får de räcka för denna gång:)

Heej dåå

Kommer en liten bild på lill grodan när hon tar sig ett bad med morsan :)


RSS 2.0