Jaha nu då

Jaha nu då vad ska man hitta på.. Nåt finns de alltid att göra men man ska ha orken till det oxå eller snarare lusten..
Men nåt kommer jag nog på väntar på att klockan ska bli ett så man kan ringa ett samtal :)dessa jävla telefon tider dom har.. Ajja det är ju bara att gilla läget..

Vet inte riktigt vad ja ska skriva.. Har inte så mycket att skriva om faktiskt eller?? :)

Ajja ha en bra dag som sagt för de ska ja ha :) Höres nog nåt till kvällen

Take Care

Shit alltså!!!

Ja precis shit alltså nu är det andra gånger det händer för mig att jag har skrivit hur mycket som helst och sen när jag ska lägga in en bild jävel så försvinner allt man har skrivit.. Hmm irriterad :(
Har haft en kanon helg iaf och det är ju huvudsaken att man är nöjd själv.. Och helgen som kommer kommer det oxå hända lite saker dels så är det dart tävling det kommer bli skoj :) Och så längtar jag tills på torsdag då vi ska till sollefteå igen på sjukhuset och göra ett nytt ultraljud hoppas det går bättre denna gång :)
Gud vilket härligt väder det är här uppe idag. Det är så mysigt när man hör det droppar från taken. Kan de vara så att våren är på väg hit,man kan ju alltid hoppas på de :)
Ha den underbar dag alla där ute för de ska jag har iaf :)
Take Care

Mysig lördag :)

Kommer bli en riktig mysig lördag min underbara vänner :) Och det gillar jag starkt, dom ska dricka men inte jag.. Inte så konstigt =) Är inte ett dugg suen på alkohol heller..

Men ni alla får ha en underbara lördag för de ska ja ha iaf :)

Take Care

Ultraljud!!!

Igår så var vi på ultraljud :) Det var riktigt mysigt att se det lilla livet där inne.. Man såg det lilla hjärta picka på där inne :) Men vi ska tillbaka om vecka igen för det gick inte så bra att mäta det lilla livet..
Dels så låg den med huvudet neråt den lilla rackaren.. Han övar till det är dax på riktigt.. Skämt å sido :) Jag tycker det är så mysigt att se det lilla livet där inne :) Så jag hoppas det går bättre nästa vecka när vi ska dit..

Men det såg bra ut och det är huvudsaken :)

Igår kväll så var det lugna gatan här hemma,visst tvättade lite men de är ju de ska vara :)
När jag gick och la mig igår så tror jag bebben hade disco där inne gud vad rörde på sig :) Mys pys =)

Idag fredag så vet ja inte vad som händer :) Tar denna dag som den kommer men nåt lär vi nog hitta på :)

Ha en trevlig fredag alla där ute :)

Take Care

18+0 =)

Nu är bebisen ungefär 12 centimeter lång i sitthöjd och väger knappt 200 gram. Bröstkorgen rör sig ut och in vid andning (även om det är fostervatten som bebisen 'andas'). Blodkärl syns fortfarande genom den tunna huden och öronen har flyttats dit de ska sitta, men de är ännu lite utstående.
Du erbjuds en ultraljudsundersökning i andra trimestern (vilken ofta sker ungefär nu) för att bedöma fostrets tillväxt och utveckling och se om förlossningsdatumet stämmer. 

Denna undersökning är för de flesta första gången de ser sin bebis. Det kan kännas stort att se den sparka, böja sig, sträcka på sig, rulla runt och till och med suga på tummen. Gå tillsammans om det är möjligt och be om bilder!
Ja det verkligen framåt nu.. :)
Take Care

154dagar kvar av 280 dagar =)

En graviditet varar 280 dagar. Vid en standardcykel på 28 dagar och luthealfas på 14 dagar startar graviditeten på sista mensens första dag. Då är man i vecka 0+0. Den faktiska graviditeten startar alltid vid ÄL, i vecka 2+0.

Har man annan cykel eller lutealfas än standard beräknas graviditeten därefter.

BF är i vecka 39+6.

OBS: En del BM börjar räkna från vecka 0+1 och anger 40+0 som BF men då de flesta räknar på vårt sätt har vi valt att använda detta.

 

Ja så själv så har man 154 dagar kvar till beräknad förlossning tiden har nu gått rätt fort... Men nu kommer den nog bara springa iväg tiden som är kvar.. Nu börja de närma sig ultraljudet oxå. På torsdags morgonen så är det dax att åka upp till sollefteås sjukhus.. =)

 

Idag har jag fixat lite här hemma som typ gör jämt tycker jag.. haha

Var och hämtade lillan på skolan.. Hon fick jätte mycket beröm för hennes simmning.. Stolt mamma =)=)

Sen bar det hem över :) Efter att ha varit och hälsat på en kompis en sväng :)

Nu sitter man hemma och tar de lugnt efter att ha bäddat rent dammsugit inne i sovrummet hängt tvätt och tvättat ännu mera man gör ju inget annat känns de som.. Men men

 

 

 

Take Care

 

 

 


Sjuka drömmar!!!

Ja helt sjuka drömmar man har ibland.. Denna dröm kan jag dock inte skriva om här för de skulle nog inte bli så bra de..Men det handlar dock inte om mig i denna dröm..
Hade en jätte trevlig söndags kväll var över till några vänner och kollade på Bigbrother.. =))))
Take care

Härlig söndag =)

Härlig söndag har det varit idag :) Sov faktiskt rätt länge men när jag väl klev upp så fixade jag frulle till mig.. Hjärtat ville inte ha nåt för han dricker sina drinkar han.. :)
Sen så gjorde jag mig i ordning för att följa med ner till Kyrkviken för att grilla lite korv :)
Det är var riktigt mysigt att sitta ute på isen med trevliga vänner :)

Sen åkte vi hem så jag tog jag en varm dusch för jag höll på att frysa ihjäl om mina fötter ..
Fick besök av syrran och R.. Satt och pratade om allt mellan himmel och jord :)Drack lite kaffe faktiskt.. Har ju inte varit så sugen på kaffe tidigare men nu dricker ja iaf en kopp om dagen..
Och nu är jag typ hungrig hela tiden tycker jag bara hinner äta så blir jag hungrig igen.
Men de är ju gott med mat oxå :)Men försöker iaf äta frukt :)
Nej nu ska man iväg en sväng

Take Care



Uppblåst ballong!!!

Så fort man har ätit nåt nu så känns det som att man blåses upp som en ballong. Magen blir stenhård känns rätt skumt faktiskt .... Haha och det känns verkligen nu att det rör sig där inne =) Det är en riktig mysig känsla.. Det är synd bara att dom andra inte känner än men de kommer nog snart de oxå..

Och det längtar jag verkligen efter så att min andra hälft oxå får känna :)

Ja idag har det blivit mycket bil åkande.. Vi hämtade några vänner som ville bli körde :) Åkte hem till hennes mamma en sväng.. Där blev man bjuden på kaffe och glass :) Och mycket skratt blev det oxå :) Sen bar det hemåt sen iväg igen efter en stund för att hämta lite mer folk. Sen blev det mat på det oxå idag blev det faktiskt en Pizza gott som bara den va det :)

Och så sitter jag och älskling här hemma i soffan och tar de lugnt. Han ska väl iväg och hämta folk i natt skulle jag tro.. Men jag ska sova ja :)För det är ju skönare än att sitta och köra bil :)










Take Care

!!!!

Jag och Jaana =)
Jag,min bror Marcus och min syster Sandra
Jossan och Jonna =)
Jag och Älsklingen =)
Emelie gumman =)
Take care

Babyboom 2011 verkar de som

Ja 2011 verka vara babyboomen tror jag :) Vet av jätte många som ska ha barn under 2011.. Det känns helt underbart att det ska föddas många barn.
Och det är roligt att det är många vänner som oxå ska ha :) I like it :)..

Take care

Meen ååååå !!!

Ja då hade man skrivit rätt mycket och så gjorde jag nåt så allt försvann.. Faaaaaann

En vecka kvar!!

En vecka kvar tills vi ska göra ultraljudet :) Vi längtar båda två tills vi ska göra det.. För jag tror att efter man har har gjort det ,det är då man verkligen känner att man är gravid .. När man får se det lilla livet som finns där inne :)
Jag längtar så jag håller på att dö :)

Nu har vi pratat om lite namn men bara mest pojknamn :) Men ska kolla runt lite på flicknamn oxå och höra med min andra hälft vad han tycker om dom olika namn förslagen jag kommer med :) Måste ju vara överens blir nog bäst så :)..Men det kommer nog inte bli nå problem..

Sitter nu och värmer mig i soffan innan jag ska ta en promis med mellie gumman :) Var meningen att jag skulle ta med henne i morse men vi blev lite försenad till skolan :)







Take care

......


Sofftisch!!!

Eftermiddagen har varit jätte soft. Jossan hade med sig en kompis från skolan idag: Så det blev rätt mycket bus här hemma med dom små liven =) Men det är kul oxå nu när hon börja bli stora tjejen :)
Annars så har det blivit soff läge för mig kollat på tven :) Har varit in till grann frugan en sväng oxå men dom satt och pluggade för fullt =)Men ni är duktiga tjejer =)

Nu har jag kollat på liv och död med jossan hon tycker det är jätte bra program :)
Nej nu ska man fortsätta och softa =)

Take care

Det blir nog en resa snart!!!

Ja det blir nog en liten resa för oss snart och det ska bli så skönt att komma bort.. Men det är väl inte riktigt säkert än.. Men det lär nog bli så=)
Annars så är det en lugn dag för mig händer inte allt för mycket just nu,ska hämta lillan på skolan=) Sen blir det hem och göra mat till oss :) Får se vad det blir..

Take Care

Vecka 18 (17+0)

Du är i vecka 18.
Du har gått 17 fulla veckor och 0 fulla dagar (v17+0).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Nu är bebisen ungefär 12 centimeter lång i sitthöjd och väger knappt 200 gram. Bröstkorgen rör sig ut och in vid andning (även om det är fostervatten som bebisen 'andas'). Blodkärl syns fortfarande genom den tunna huden och öronen har flyttats dit de ska sitta, men de är ännu lite utstående.
Om åtta dagar är det dax för ultraljud =)
Take Care

Vänskap!!

Ja men precis vad är vänskap till er där ute..Skulle vara trevligt att veta...
Vänskap för mig är att man verkligen ska kunna lita på sina vänner i vått och torrt. Och jag vet vilka av mina vänner jag verkligen kan lita på.. Och så vill jag att om det är nån som har problem med mig ta de med mig ist..
Det vinner man på i längden tror ja iaf eller har jag fel????





Take care

Kallt idag!!

Faaan idag så är det inte så varmt ute.. Var rätt kallt när man skulle med lillan på skolan det är ju tur man har täck byxor att ta på sig.. Lite synd bara att man inte får igen dom, har ju en liten kula som är i vägen.. Men de bruka väl vara så när man är gravid skulle jag tro.. hihi
och nu så vill jag att det ska bli vår och sommar så slipper hålla på att 
klä på sig en massa kläder.. Men ska de hålla på att komma mera snö så lär ju de ta ett tag..

Fick jätte fina rosor av min underbara älskling igår. Han fick inte nåt av mig för jag var inte ut nåt igår på hela dagen. Men som jag läste i en vänns blogg varför ska man inte kunna visa sin kärlek vilken dag som helst på året.. Håller faktiskt med det.. Visst vissa tycker ju om att fixa och sånt just på Alla hjärtans dag.. :) Men vi hade det jätte mysigt igår ändå :)

Nej nu orka ja inte skriva nå mera just nu =)

Take Care

Fina rosor :)

Hade varit inne hos grann frugan så gick vi in till mig då hade jag fått tre stora fina rosor av min älskling :)
Älskar han  så grymt mycket han har en sån stor plats i mitt hjärta :)
Kort kommer snart på dessa rosor :)
take care

Halva dagen

Ja då har halva dagen gått då och lite nytta har man gjort.. Fast inte så mycket:) Har fasters lill tjej här oxå på besök är och leker med Jossan :) Haha jossan var med hjärtat och tränade idag :) Hon tyckte nog inte de var så kul.. :)
snart är de dax att börja göra mat men måste ju åka och handla lite först men gubben min är ju inte hemma just nu..
Take Care

Kan inte mer än att skratta!!!

Kan inte mer än att skratta när man läser vissa saker.. Ibland så tycker man att vissa bara går för långt.. Så att vi inte gör eller säger samma saker.. Tycker att det skulle bli riktigt jobbigt isf..
Och vissa är så patetiska så det går bara att skratta åt dom..
Ajja nog om det..

Idag är det alla hjärtans dag :) Så det blir nog mys sen ikväll =)
Lillan är ledig från skolan idag men de är mysigt de oxå :)
Så man får väl se vad vi hittar på för nåt idag hon ska iväg med älsklingen en sväng :)

Take care

Alla hjärtans dag!!!

I morgon så är det alla hjärtas dag :) Hmm tro vad man ska hitta på då :) Ska nog laga en god middag till min älskling.. =) Tycker att han förtjänar de faktiskt.. <3 <3 <3
Älskar min familj så otroligt mycket dom är dom bästa för mig..











Take care


Ta det lugnt!!!!

Du är i vecka 17.
Du har gått 16 fulla veckor och 4 fulla dagar (v16+4).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 26 jul 2011
Du har 163 dagar kvar till beräknad förlossning.
Tror hur fort dessa 163 dagarna kommer att ta då =) Jag tror själv att det kommer att gå väldigt fort.. Det går nog fortare än vad man tror..
Satt just och kollade på ett program på femman om tiden på BB =) Man börjar ju tänka på hur det är att föda barn. Jag vet att det gör ont, men ingen förlossning är lik den andra. Och så har man ju glömt bort hur det är som.
Ajja som sagt det är ju ett tag kvar så nu ska ja inte tänka på det..
Igår så var vi i hammarstrad på dart =) Det var riktigt kul faktiskt.. Älsklingen kom två han är så duktig så =)
Var hemma vid halv nio, var in till tjejerna som satt inne hos grann frugan.. Var riktigt trevlig att träffa tjejerna som var där :)Gick väl hem till mig vid halv tolv för jag var riktigt trött hade ju varit vaken sen tidigt på morgonen :)..
Ska nu snart börja städa här hemma innan lill hjärtat kommer hem.. Så har man det gjort :)
Take care

Magen!!!

Det var ju iaf tre mag bilder :) Morgonen började bra tills jag skulle precis gå med lillan på skolan. Så var det bara att springa in på toan och kräkas. Ja det var hela min frukost de.. Men men får ta nya tag :)
Take care

Vecka 17 (16+0)

Nu är bebisen ungefär 11 centimeter lång i sitthöjd och väger cirka 140 gram. Skelettet består mest av ännu mjukt och böjligt brosk, men det kommer att hårdna gradvis. En skyddande substans som kallas myelin börjar nu omsluta ryggmärgen. Svettkörtlar utvecklas över hela kroppen.I takt med att bebisen blir större och starkare, så blir navelsträngen - livlinan till moderkakan - också kraftigare. 

Din växande livmoder påverkar din balans och det kan kännas lite ostadigt. Var lite försiktig och känn efter om det verkligen är skönt med höga klackar nu. En liten klack kan vara skönt, men lyssna på din kropp. Är det svårt att komma till ro i sängen?
Nu har jag tagit lite kort på min mage men ska lägga ut dom i morgon,för just nu orkar jag inte göra det.
Ska faktiskt gå och lägga mig nu eller strax.. :)
Take Care

Äntligen hemma

Äntligen så är min underbara granne hemma igen efter hennes mys helg i en annan stad :)
igår så var det en helt underbar soft dag =) Älsklingen och hans kompis var ut och körde cross i fyra timmar,sen kom dom hemm och då var det bara att göra sig klar för vi skulle åka på hornö och käka gott gott =)

Efter den härliga middagen så blev det lite bubbel oxå det var riktigt varmt och skönt. =) Lite bastu blev det oxå. Tack så mycket ni som var med en helt underbar helg har vi haft :)

Igår kändes det som att min lilla bebbe i magen gjorde volter där nere,ja nåt var det iaf den gjorde ;) På onsdag så är man i vacka 17 gud så veckorna går fort nu :)Men det känns helt underbart =)



Det är så mysigt man ser över våra vackra omtalade bro HÖGA KUSTEN



Take Care

Badhuset!!!

Blev väckt vid nio tiden i morse av lillan :) Låg kvar en stund för jag kände jag hade ont i huvudet. Så jag klev upp vid halv tio.. =) Gjorde iordning gröt till oss alla,gjorde havregrynsgröt fast jag kokar upp det på mjölk ist det blir mycket godare.. Sen gjorde vi vi oss klar för vi skulle gå på badhuset med en kompis och hennes barn =)
Det var riktigt trevligt och det kommer några bilder sen oxå från badet som min vän tog :) jag badade en sväng ja oxå men jag tyckte det inte var så skönt.. Men tog en bastu ist och det var skönare..

Sitter och väntar på att min älskling ska komma hem,han har varit iväg och kört cross =) Tro vad vi ska äta idag då,jag tog fram köttfärs men vi får se vad det blir.. Annars så får de bli de i morgon..

Take Care

Handlade lite =)

Igår så var vi i sundsvall en sväng =) Hade det riktigt trevligt,handlade lite saker.. Hittade faktiskt en body till bebben som det stod Born 2011 och så var det en liten mössa till oxå :) Ska fota det och lägga ut det här på bloggen.. Hittade även en ny bh fast jag har nyss köpt en men de skadar nog inte att ha fler.. =)

Var även in på ikea hittade så sjukt fina saker som vi köpte det blev så fint här hemma :) ska bara städa undan det sista nu så kommer det bli riktigt fint =) Såg så fina barnsaker men de ska vi vänta med att köpa.. Det hinner vi nog.. :) Känner nu att jag börjar bli lite små hungrig så man kanske ska ta och äta något.. :)

Annars så mår jag bara bra =)

Take care

Vecka 16 (15+0)

Nu är bebisen ungefär lika stor som en avokado, kring 10 cm lång i sitthöjd och väger cirka 100 gram. Under de kommande veckorna kommer en växtspurt äga rum, då bebisen dubblar sin vikt och blir längre.
Ja nu har verkligen tiden gått fort.. Och det känns jätte roligt att se magen växa :) Har sagt att  jag ska fixa foton och jag ska göra det.. Men när de är en annan femma men snart så :)
Har varit och tränat med hjärtat två dagar denna vecka och det har gått bra.Men jag har bara gått på gångbandet.. :) Annars så har jag inte gjort så mycket bara varit tvättat och sånt man måste göra..
Nej nu ska ja göra nån nytta :)
Take Care

RSS 2.0