Helt underbart :)

Tänkte väl försöka att uppdatera lite då.. :) Nu har de snart gått en vecka sen man kom ner till Tumba..Och man har ju hunnit med väldigt mycket på dom här dagar,fast vi har mest tillbringat dagarna med bad och åter bad.. Men jag klagar inte det har varit helt underbart.. Bilder kommer när ja kommer hem till Norrland.. :)

I fredas så blev det lite vin och öl här i villan.. Det var några som kom förbi och jojnade oss :) Det var mysigt och trevligt.. Blev även lite Kubb spel :) Alla skulle dra ner på Tbs men vi blev kvar här hemma.. Var inte alls så sugen på att gå ut.. Det kommer fler gånger.. :)

På lördag så åkte vi och hälsade på rikard och camilla,blev även lite bad då oxå :) Sen blev vi bjuden på riktigt god mat :) Sen så chilla vi ett tag innan vi drog hemöver... Och förbi några vänner som satt och drack.. Dom ville att vi skulle dricka oxå men ja tackade nej iaf.. Vissa har ju faktiskt karaktär att kunna säga NEJ :P Åkte bara hem och duschade så drog vi tillbaka dit dom var.. Var där ett tag hjärtat badade i poolen som dom hade på gården.. Tog dock inga kort då..

Var helt slut när vi vara hemma var vaken en stund sen gick vi och la oss.. De var riktigt skönt kan ja lova.. :)

Idag söndag så var vi ett helt gäng som drog till Blå lagunen som alla har pratat om.. Det ligger på Ekerö Vilket bad ställe säger ja bara.. Därifrån kommer det iaf en bild när ja kommer hem.. :)
Vilket klart vatten när man simmande ut en bit helt underbart..
Sånt bad skulle man ha uppe i Norrland alltså.. Ja det går inte att beskriva det måste upplevas.. :)

Nu sitter vi i villan och chillar.. Ska iväg och bada i morgon oxå om vädret håller i sig.. Jag hoppas iaf att det gör det.. :) Då ska vi Åka till Årsta havsbad .. Och vi lär bli några st som åker dit oxå.. :)

Nu får det räcka för idag.. Åter kommer någon annan dag :)

Pusshej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0