Sommar :)

Har nyss kommit hem från att fiska.. Fick dock ingen fisk men de var väldigt trevligt iaf.. Grillade lite korv oxå med trevligt sällskap..

Annars idag så har man ju varit upp till Bredbyn igen och tog de sista från syrrans lägenhet.. Så nu är den städad och klar.. :) Så skönt så.. :) Vi har varit väldigt duktiga vi som var med och hjälpte till :)

Var förbi pappa och hans fru oxå.. Vi satt och drack kaffe å snackade en massa.. Kollade på gamla kort sen man var mindre.. Haha säger ja bara.. <3 fick oxå se en massa kort.. ;) Synd att pappa jobbade så han fick man ju inte träffa då.. Men träffade lillebror :)..

Var väl hemma vid halv tre men vi stannade till i bollsta för hjärtat skulle tvätta av bilen för den var lite skitig sen vi åkte en grus väg på väg till Bredbyn.. :) Så jag och syster tog en varsin hund och gick en liten promis... :)

Sen drog in till stan för att lasta av grejorna hos mej.. :) Det gick oxå jätte bra, men just nu har jag rätt fullt i mitt förråd.. :/ drog ner på stan och handla lite för vi skulle äta hem lagad potatismos och ungsbakad falukorv.. Det blev riktigt gott..  :) Muma

Efter vi hade ätit och så så drog vi iväg och fiska som sagt.. :)

Nu blir de duschen..

pusshej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0