Lite besviken =(

Ja visst är man det just nu,men vad faan de är bara att gilla läget.. Hade ju hoppats på att han skulle komma hem på tidag men icke sa nicke.. Han kommer på fredag ist.. Så nu får man ju längta ändå längre men de ska väl gå de oxå.. Men då har vi hela helgen att bara vara med varandra.. Mys pys =)


Gårdagen bestod av ute mat på ullas med syster,bror ,jaana och lilla jossan =) Sen hem och tog de lugnt en stund kollade på tven.. Sen gick vi upp till Grannen och spelade kort barnen lekte.. Sen hem gjorde jossan klar för natten..
Gick och la mej i sängen för att kolla på tven,men blev så trött så vi la oss och sov ist.. Jag,syster och Mox så klart.. Han får mysa med oss på nätterna..

Idag så vaknade jag vid åtta tiden av en liten tjej som stod och tjata om att vi skulle gå upp till grannen.. För vi bestämmde igår att vi skulle äta frukost tillsammans.. Men inte att vi skulle göra de klockan åtta på morgon.. Så efter en timme så gick vi oxå upp och fixade.. Sen gick vi upp dit.. =) Då blev lillan glad iaf.. =)

Käkade frukost lyssnade på radion.. Sen så gick jag och jaana en promis med hundar i det fina höst vädret.. Sen hem för att gå ner på byn en sväng och köpa lördags godis till Lillan..

Så nu är man hemma och tar de lugnt ska snart ut med hunden igen.. =)Sen blir det tacos till middag gott gott =)

Pusshej syns senare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0