Märkligt!!

Tänk vad märkligt vissa saker kan vara.. Man funderar hur mycket som helst varför det är så och så.. Ibland så tänker man så mycket att det bara snurrar runt i huvudet. Man blir helt trött i huvudet.. Ja då är det snart helg igen så undra vad som händer denna helg då.. Det återstår att se..
Lillan vill visst åka till sin farmor så hon ska få ringa och fråga idag.. Men vi får väl se hur det blir med det.. =) Hon tycker det är roligt att vara hos farmor för där vet hon att hon för de mesta få plättar som hon älskar.. Vill så gärna ha tag i ett sånt plätt järn måste nog ge mig ut på loppisar så kanske man hittar nåt.. Det skulle ju vara kanon de.. Gud så mycket plättar ja skulle få steka då..


Ja snart är de lunch oxå så tror vad man ska hitta på då.. Kanske man ska dra iväg ett mess till nån man tycker om.. ;) Ja igår så var de ju sista avsnittet på Kungarna av tylösand =( Riktigt tråkigt så vad ska man nu titta på.. Men de kommer säkert nåt annat att kolla på.. För det brukar ju alltid börja något nytt.. Kan ju alltid hoppas på att det blir mer kungarna av någonting..

Jag tar dagen som den kommer de brukar vara bäst så..

Take care


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0