Söndag!!

Japp då är de söndag då.. Igår kväll så var man bara hemma och tog de lungt.. spela kort kollade på tven. Fick en ensammen stund med min Emelie =) Idag har man inte gjort så mycket var ner på stan för att hämta ut emelies biljetter till bussen och tåget.. Efter de så gick vi och köpte en varsin korv medans vi bänta in dom andra som var och handlade.. Vi var in till mamma för vi skulle äta lunch där..

Tiden går fort när man har trevligt.. Så de var dax att följa med gumman till bussen.. =) Hoppas resan går bra gumman och tåg resan.. Det blir så tomt när du åker härifrån.. :( Puss på dej gumman mamma älskar dig :)

Idag fyller min älskade kompis år plus att hon har förlovat sig.. =)=) Ett stort grattis till er båda och jag önskar er all lycka i framtiden.. :) <3<3

Hjärtat kom hem nyss men åkte typ nästan på en gång igen.. Men kommer nog snart tillbaka då blir de massa mys hoppas ja på.. Nej om man ska ta på sig en tröja så kan man gå ut till dom andra som sitter ute.. Eller förresten ja ska hänga tvätten först så ja har de gjort.. =)

Ta hand om dom nära och kära.. För de vill man ju att dom gör med en själv oxå....

Pusshej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0