Åter en söndag!!!

Japp då är de åter en söndag..Har haft en mysig och trevlig helg med min familj.. Ja vissa fattades så klart.. I fredas så var vi hos svärgubben. Det var riktigt trevligt.. Igår så var vi bara hemma i kramfors J skulle på disco på gården.. Hon var inte hemma först vid tio tiden.. Hon hade hjälpt dom där nere att plocka undan. Så hon fick skjuts hem. =) Idag så har ja faktiskt inte gjort ett skit. Förutom att tvätta lite för de var några dagar sen.. Spelar ingen roll hur mycket man tvättar undan så hinner de bli mer endå.. Vill även säga Grattis till min väns son som var iväg och tävla i helgen i taikwando i skellefteå..=)Riktigt skoj för dej A =) Tro vad man ska äta idag då,men de är ju samma visa varje dag.. Börjar faktiskt bli lite hungrig.. Säg vad du tycker och tänker så kommer det att kännas bättre. Ciao ciao

Kommentarer
Postat av: Dea

Jo du man hinner inte ens köra en tvätt innan det tillkommit två nya i korgen... Och sen ska man få plats å hänga skiten någonstans också!

När lottos drömvinst trillar in blir det till att skicka iväg tvätten så slipper man de fast ja just de ja, man kanske måste spela för att vinna??

2011-10-31 @ 20:33:45
URL: http://buttrigadea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0