Härlig helg!!

Det har varit en riktig rolig och trevlig helg med nära å kära samt barn. På fredags kvällen åkte vi ner på stan för att kolla på eldshow. Det var ju inte riktigt som ja hade tänkt mig. Men Jossan tyckte det var jätte kul att se. Åå kallt va de oxå. Efter det så åkte vi hem. Och myste ner oss i soffan och kollade på tv. Sen var de dax att sova.

Började lördag med mys frukost. Sen var det bara att börja göra sig klar. Skulle ner på stan med barnen och kolla runt lite. Träffade upp J och bror mfl. Det var ju inte allt för bra väder, men det finns inget dåligt väder vara dåliga kläder:). J körde mini skoter hon var jätte duktig,gick även och gjorde ansikts målning å lite annat smått å gott.

Tog oxå en go fika inne på cafet det är ju nästan vara ett måste. ;) söta lilla N ville sova över hos oss å de va ju klart hon fick de. Hon tycker om att leka med Jossan.:). Vi bara myste på igår kväll oxå. Fick kvälls främmande å som sagt de är ju alltid trevlig.

Idag söndag har vi inte gjort många knop. Kollat på film bara varit. Så skönt med såna dagar. Barnen har varit ute och lekt i snön hjälpt till att sandat. :)

Nu ligger ja i sängen och ska sova. Upp med min prinessa imorgon bitti och fixa å dona innan de är dax. Ska försöka planera in nåt vi ska göra när hon kommer nästa gång.


Bjuder på nån bild sen i helgen :) :)
Ciao ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0